Read the Official Description

Stony Brook College of Business fokuserer på forskning, undervisning og anvendelse af innovation og operationel excellence ved at fremhæve en tværfaglig, global tilgang og fremme etiske, socialt ansvarlige og bæredygtige forretningsmetoder.

For at fuldføre missionen, det første mål i College of Business er at give bachelor-og kandidatniveau business uddannelse af højeste kvalitet, der forbereder eleverne til at belønne den erhvervsmæssige karriere. Vi søger at give hver elev en konkurrencemæssig fordel ud fra et praktisk business program stærkt forankret i teori, der lægger vægt på tværfaglig undervisning, robuste forbindelser med andre akademiske og faglige enheder på campus, projekter med off-campus og on-campus kunder, innovative og etisk forretningspraksis globale forretningsforbindelser, og socialt ansvarlig ledelse. Vores pædagogiske tilgang opfordrer eleverne til at tænke dybt både inden for og på tværs af de forretningsmæssige discipliner og til at relatere deres forretning uddannelse til andre akademiske og arbejdsliv.

Det andet mål for College of Business er at skabe og formidle ny viden, der vedrører ledelsen teori og praksis, og som vil have umiddelbare eller langtrækkende praktisk betydning. Fordi vores business program er stærkt forankret i teori, der lægger vægt på tværfaglig forskning, søger vi robuste forbindelser med andre akademiske og faglige forskning fakultet på campus (fx medicin, teknik, økonomi, psykologi, datalogi og anvendt matematik). Vores forskning vil opfylde de højeste standarder, tjener offentliggørelsen i førende akademiske tidsskrifter, og oplyse andre forskere ved større konferencer rundt om i verden.

Det tredje mål i College of Business er at give ledelse, der fremmer økonomisk vækst på Long Island i staten New York, i nationen, og globalt. Vi vil arbejde tæt sammen med virksomheder, iværksættere, venturekapitalister, og andre, såsom campus teknologicentre og Brookhaven National Laboratory, for at opdage måder til at fremme trivsel gennem oprettelsen af ​​en levende og bæredygtig økonomi.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Stony Brook University

Stony Brook MBA kombinerer en omfattende forretning læseplan med personlig opmærksomhed fra ekspert fakultet. Vores mål er at skabe ledere, som har den viden, integritet ... [+]

Nytænkning af Way Business Schools Teach Forretning

Stony Brook MBA kombinerer en omfattende forretning læseplan med personlig opmærksomhed fra ekspert fakultet. Vores mål er at skabe ledere, som har den viden, integritet og originalitet til at drive virksomhed i det 21. århundrede. Vi skiller sig ud for vores fokus på innovation, industri-projekter, teamwork, og en pragmatisk tilgang til erhvervslivet. Studerende opbygge en portefølje af forretningsmæssige projekter, der viser deres evner til potentielle arbejdsgivere. Vores praktiske, hands-on tilgang har optjent et ry som en af ​​de store læring oplevelser i Stony Brook.

Vi tilbyder en vifte af MBA-programmer, herunder en fuld tid dages program, og en del tid aften og weekend-programmer. MBA koncentrationer tilbydes i finansiering, markedsføring, menneskelige ressourcer, regnskab, innovation, generel ledelse og ledelse sundhedspleje. Vores programmer udnytte de store ressourcer, der findes på Stony Brook campus, hvilket giver os mulighed for at tilbyde unikke kombinerede MS / MBA grader, herunder folkesundhed, den offentlige orden, Datalogi, Mechanical Engineering, Biomedicinsk Teknik og Kunsthistorie & Criticism. Vi tilbyder også en kombineret MD / MBA-program med Medical School. Studerende, der deltager Full Time MBA Program på Stony Brook kommer fra alle samfundslag ... og alle hjørner af kloden. ... [-]

USA Stony Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Stony Brook
    )

)
1
August 2019
Full-time
på universitet

Læs mere på dansk