Read the Official Description

AACSB Accredited

Om Smeal

Penn State Smeal College of Business er et levende intellektuelt samfund, der tilbyder højtrangerede bachelor-, kandidat-, doktor- og ledelsesuddannelsesmuligheder til mere end 6.000 studerende fra hele landet og rundt om i verden. Siden vores introduktion i 1953 har vi forberedt mere end 75.000 studerende til professionel succes, der hvert år tilføjer til Penn State's omfattende alumni netværk. Vi er en valgmulighed for de bedste globale organisationer, der søger talent, der vil gøre en positiv forskel. Gennem vores førende fakultet og netværk af forskningscentre og institutter er vi en kilde til viden, som påvirker morgendagens forretningspraksis. Vi skaber forbindelser, skaber muligheder og producerer resultater.

Penn State Værdier

På Penn State styrer et sæt kerneværdier adfærd og dagligdags handlinger fra medlemmerne af samfundet. Disse værdier omfatter:

 • Integritet: Vi handler med integritet og ærlighed i overensstemmelse med de højeste faglige, faglige og etiske standarder.
 • Respekt: Vi respekterer og respekterer hver persons værdighed, omfavner borgerlig diskurs og fremmer et varieret og inklusivt samfund.
 • Ansvar: Vi handler ansvarligt, og vi er ansvarlige for vores beslutninger, handlinger og deres konsekvenser.
 • Opdagelse: Vi søger og skaber ny viden og forståelse og fremmer kreativitet og innovation, til gavn for vores samfund, samfund og miljø.
 • Excellence: Vi stræber efter excellence i alle vores bestræbelser som enkeltpersoner, en institution og en leder inden for videregående uddannelse.
 • Fællesskabet: Vi arbejder sammen for at forbedre vores universitet, de samfund, vi tjener, og verden.

Smeal Strategic Priorities

Som en udvidelse af universitetets kerneværdier er Smeal forpligtet til et sæt strategiske prioriteter, som vi stræber efter at opretholde i alt, hvad vi gør som kollegium. De omfatter:

 • Ekstraordinær uddannelse: Gennem en portefølje af grad og ikke-uddannelsesprogrammer er Smeal forpligtet til at stimulere eleverne med den kritiske viden, kapacitet og perspektiv, som markedet kræver.
 • Forskning med virkninger: Smeal fakultetets medlemmer er produktive forskere og rang blandt de bedste i verden. Kollegiums netværk af centre og institutter fremmer videndeling og løser forretningsmæssige udfordringer.
 • Integritet: Smeal er forpligtet til en æreskodeks og stræber efter at dyrke etisk lederskab ved at udfordre medlemmer af samfundet til at stræbe efter storhed gennem retfærdige og etiske midler.
 • Diversity Enhancement: Strategisk fokuseret på at omfavne unikke ideer og styrke forbindelser, bygger Smeal løbende en kultur, der byder velkommen, fejrer og fremmer mangfoldighed.
 • Bæredygtighed: Smeal har været leder blandt akademiske enheder ved Penn State i at udvikle sin tilgang til bæredygtighed, fra drift til uddannelse og forskning.
Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Smeal College of Business, Penn State

Penn State Smeal Finance-koncentrationen indeholder et sæt kurser, der er designet til at opbygge ekspertise inden for finansiel analyse og planlægning, forvaltning af fi ... [+]

Penn state smeal mba - finans

Penn State Smeal Finance-koncentrationen indeholder et sæt kurser, der er designet til at opbygge ekspertise inden for finansiel analyse og planlægning, forvaltning af finansielle aktiver, herunder banker og andre institutioner, og økonomisk forvaltning af virksomheder og andre virksomheder.

Økonomikursus højdepunkter Finansiel Engineering og Corporate Strategy: Studie og anvendelse af afledte strategier, finansiel innovation og moderne finansielle teknikker til re-engineering risikoeksponering og forbedre strategiske muligheder. Moderne porteføljestyring-teori og praksis: teoretiske grundlag og værktøjer, der er nødvendige for at strukturere, styre og overvåge udførelsen af ​​en investeringsportefølje. Global Finance: Analyser internationale økonomiske problemer, virkningen af ​​udviklende internationale betalingssystemer på erhvervslivet, økonomisk forvaltning i den moderne multinationale virksomhed. Finans fakultet højdepunkter ... [-]
USA State College
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => State College
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 år
på universitet

Læs mere på dansk
Smeal College of Business, Penn State

Penn State Smeal marketing koncentration indeholder et sæt kurser, der er designet til at forbedre din viden om forbrugeradfærd, brand udvikling og egenkapital, rammer fo ... [+]

Penn state smeal mba - marketing

Penn State Smeal marketing koncentration indeholder et sæt kurser, der er designet til at forbedre din viden om forbrugeradfærd, brand udvikling og egenkapital, rammer for strategisk ledelse og kommunikation samt teknologier, som forbedrer marketingfunktioner og -processer.

Marketing Course Highlights Ny produktudvikling og ledelse: Identificer forretningsmulighed, forstå potentielle kundernes behov og udvikle et nyt produkt fra koncept til virtuel prototype. Forbrugeradfærd: Få viden om teorier og begreber fra psykologi, sociologi, økonomi og andre discipliner, der er nyttige i forståelse og markedsføring til forbrugerne. Brand Management: Undersøg og forstå processen med at opbygge, designe, måle og opretholde brand equity. Markedsføring Fakultets højdepunkter ... [-]
USA State College
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => State College
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 år
på universitet

Læs mere på dansk
Smeal College of Business, Penn State

Penn State Smeal Consulting-konsultationen bygger ekspertise inden for organisationsvurdering og design, strategiudvikling og implementering, udvikling af organisatoriske ... [+]

Penn state smeal mba - rådgivning

Penn State Smeal Consulting-konsultationen bygger ekspertise inden for organisationsvurdering og design, strategiudvikling og implementering, udvikling af organisatoriske ledelsesmuligheder og projekt- og klientinddragelsesstyring.

Rådgivning Kursus højdepunkter Konsulentkoncentration Intro: Introduktion til konsulentprocesser, diagnose og design, samt klientens engagement management. Strategiimplementering og organisationsændring: Vurder huller mellem den nuværende organisation og behovet for at implementere nye strategier eller gennemføre forandringer; Identificere processer til lukning af kløften. Komplekse forhandlinger: Udvikle koncepter og strategier til analyse og gennemførelse af flerpartsforhandlinger. Vækst- og innovationsstrategi: Identificer muligheder for vækst og rentabilitet gennem teknologiske og organisatoriske innovationer og marked uafhængigt eller med strategiske partnere. Rådgivende fakultetshøjdepunkter ... [-]
USA State College
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => State College
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 år
på universitet

Læs mere på dansk
Smeal College of Business, Penn State

Penn State Smeal Supply Chain Management-koncentrationen indeholder et sæt kurser designet til at opbygge ekspertise inden for områder som indkøb, indkøb, konvertering og ... [+]

Penn State Smeal MBA - Supply Chain Management

Penn State Smeal Supply Chain Management-koncentrationen indeholder et sæt kurser designet til at opbygge ekspertise inden for områder som indkøb, indkøb, konvertering og logistikstyring samt samarbejde med kanalpartnere.

Supply Chain Management Course Highlights Strategiske indkøb: Undersøger leveringen af ​​en forsyningsstrategi, e-indkøb, forsyningssegmentering, samarbejde og relationsstyring samt globale indkøb til udvikling og gennemførelse af sourcingstrategier. Kurset lægger særlig vægt på strategisk planlægning og brug af informationsteknologi. Fremstillingsstrategi: Fokuserer på at forstå forbindelserne mellem fabrikations-, lager- og placeringsbeslutninger på kundefokuserede, flerfasede forsyningskæder. Undersøger, hvordan strategiske valg som informationsteknologi, facilitetslokalisering og massetilpasning vedrører planlægningsbeslutninger som prognoser og samlet planlægning for at understøtte synkroniserede forsyningskæder. Efterspørgselsopfyldelse: Udvikler en forståelse af den strategiske ramme, de ledelsesmæssige spørgsmål og de bedste praksis i forbindelse med planlægning og gennemførelse af efterspørgselsopfyldelsesprocessen. Der lægges særlig vægt på de e-aktiverede funktioner, relationer og løftestang, der er nødvendige for responsiv, fleksibel og effektiv efterspørgselsopfyldelse. Supply Chain Management Fakultetshøjdepunkter ... [-]
USA State College
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => State College
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 år
på universitet

Læs mere på dansk
Location address
210 Business Building
State College, Pennsylvania, 16802 US