Read the Official Description

AACSB Accredited

OM ZICKLIN

Støttet af en lang tradition for ekspertise inden for videregående uddannelse er Zicklin Business School placeret inden for Baruch College - en institution, der konsekvent er blandt de førende inden for områder som akademisk ekspertise, mangfoldighed og værdi.

Zicklin er stolt af at være førende inden for at levere overlegen bacheloruddannelse, kandidatuddannelse og executive business uddannelse i det enogtyvende århundrede. Vores programmer er akkrediteret af Association til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), og vores klasser undervises af fakultet, som er tanke ledere, aktive forskere og eksperter på deres områder.

Zicklin Business School er integreret både fysisk og filosofisk ind i stoffet i New York City, verdens finansielle kapital, og har forpligtet sig til at levere relevant, overkommelig og akademisk stringent forretningsuddannelse, der både er af verdensklasse i kvalitet og omdømme og verdensomspændende .

Vores vision

Zicklin School of Business stræber efter at være en fremtrædende business school, der er internationalt anerkendt for ledende forskning og tilgængelige, innovative programmer.

Vores mission

Zicklin School of Business, en offentlig institution i New York, uddanner fremtidige virksomhedsledere ved at udvikle intellektuel nysgerrighed, stærk integritet, en forpligtelse til socialt ansvar og global kompetence gennem effektive forskning og kvalitet akademiske programmer.

Vores Rankings

Af tallene

Vores MBA og MS studerende

 • 90% Alle Zicklin MBA og MS kandidater ansat, modtaget tilbud, eller søger ikke beskæftigelse
 • 95% aften MBA kandidater ansat, modtaget tilbud, eller søger ikke beskæftigelse
 • 97% aften MBA kandidater ansat, modtaget tilbud, eller søger ikke beskæftigelse

Vores ph.d.-kandidater

 • 14 ph.d.-studerende i 2016
 • 10 ph.d.-studerende i 2015
 • 9 ph.d.-studerende i 2014

Vores historie

Zicklin School of Business har etableret og nået vores mål i næsten 100 år.

 • 1919: City College etablerede en Business School og Civic Administration på Lexington Avenue i Manhattan, der tilbyder sit første MBA-program et år senere.
 • 1953: Skolen blev omdøbt til ære for alumn Bernard M. Baruch, som var medvirkende til kollegiet dannelse.
 • 1968: Baruch blev en uafhængig senior college, der tilbyder de eneste business-programmer inden for City University of New York system, der blev akkrediteret af Association til Advance Collegiate Schools of Business.
 • 1998: Zicklin School of Business blev navngivet til ære for alumnen Lawrence Zicklin ('57) og Carol Zicklin som et tegn på anerkendelse for deres generøse begavelse til skolen.
Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Baruch College, Zicklin School of Business

Zicklins toprangerede fuldtids MBA er din forbindelse til erhvervslivet. Dette program udstyrer dig med viden og ekspertise til at stige over konkurrencen, overvinde indu ... [+]

Zicklins toprangerede fuldtids MBA er din forbindelse til erhvervslivet. Dette program udstyrer dig med viden og ekspertise til at stige over konkurrencen, overvinde industriens udfordringer og vokse som en virksomhedsleder.

New York City er din campus.

New Yorks energi brænder din uddannelse. Vores nærhed til store virksomheder udvider din MBA-oplevelse ud over klasseværelset, der forbinder dig med alumner og professorer med dybe rødder i New Yorks erhvervsliv, hvilket giver dig fuld eksponering for de førende spillere i erhvervslivet.

Den fuldtids MBA er et selektivt program. Den varierede baggrund af jeres jævnaldrende bringer en verden af ​​erfaring og viden ind i MBA-programmets samarbejdsmiljø.... [-]

USA New York
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => New York
    )

)
1
August 2019
Full-time
2 år
på universitet

Læs mere på dansk