Read the Official Description

Anna Maria College Tilbyder en meget personlig og lærerig oplevelse

Anna Maria College er en privat, co-uddannelsesinstitution der blev grundlagt i 1946 af Sisters of Saint Anne. Med en årlig en indskrivning på 1.500 studerende, kollegiet bryster sig af at levere en værdibaseret, service-fokuserede liberale kunst uddannelse. AMC har vokset til at tilbyde en bred vifte af bachelor store selskaber, samt mange graduate og certifikat programmer, både på jorden og online. Den lille elev-fakultet forholdet giver mulighed for en meget personlig læreproces, mens den beskedne klasse og campus størrelse giver mulighed for optimal elev engagement. Kollegiet tilbyder 13 Division III NCAA atletisk programmer for mænd og kvinder. AMC campus er bekvemt placeret kun få minutter væk fra Worcester, MA på 192 acres i Paxton.

Studerende på Anna Maria College modtager et professionelt fokuseret, liberale kunst uddannelse i overensstemmelse med akademiets katolske identitet og værdier.

AMC udmærker sig ved sin karriere-orienterede liberale kunst uddannelse, tilgængelig og lydhør fakultet, små klassestørrelser, og en række co-læseplanerne aktiviteter, herunder Division III atletik. Populære majors omfatter strafferetlige, brand videnskab, musikterapi, sygepleje, socialt arbejde og sport management.

AMC tilbyder et Honors Program, samt talrige og unikke studere i udlandet muligheder. Anna Maria College er også medlem af den videregående uddannelse Consortium of Central Massachusetts, en gruppe på 12 gymnasier, der giver eleverne mulighed for at krydse register uden ekstra omkostninger.

Anna Maria College: Vores mission

Anna Maria College, En katolsk institution for videregående uddannelse, anerkender sin forpligtelse til at tjene sit umiddelbare samfund, Commonwealth of Massachusetts, nationen og verden gennem tilvejebringelse af uddannelse, bevarelse af læring og sponsorering af forskning.

Rodfæstet i den romersk-katolske tradition for videregående uddannelse, ANNA Maria College vedligeholdes og drives i overensstemmelse med værdierne i den jødisk-kristne tradition og i overensstemmelse med de idealer sine foundresses, Sisters of Saint Anne. Disse idealer, som afspejler udviklingen af ​​det samlede menneske, også omfatte øget adgang til uddannelse af høj kvalitet, uddannelsesmæssige innovation og respekt for praktiske færdigheder.

Specifikt Anna Maria College ser sin mission at være, at fremme i sine elever intellektuel involvering, karriere forberedelse, social bevidsthed, dedikation til retfærdighed og fred, religiøse og moralske følsomhed, og en livsstil stand til at opretholde disse inden balance.

Desuden er kollegiet forpligtet til at pleje udviklingen af ​​en følelse af respekt for sig selv og for andre, samt en følelse af ansvar over for samfundet og verden.

For at udføre denne mission, kollegiet tilbyder sine studerende et program integrerer en liberal kunst uddannelse og stærk karriere forberedelse. Til sine studerende, kollegiet tilbyder en uddannelse fremme høje standarder for personlig udvikling og faglig præstation, samt en moden ansvarsfølelse.

Ved opfyldelsen af ​​sin rolle som institution for videregående uddannelse, er Anna Maria College ikke diskriminere på baggrund af et retligt beskyttet kategori i administrationen af ​​sine uddannelsespolitikker, indlæggelser politikker, stipendier, lån programmer og andre College administrerede programmer.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Anna Maria College

Master of Business Administration (MBA) Programmet er designet til at forberede folk til professionelle karriere i ledelse og give pædagogisk berigelse for erfarne fagfol ... [+]

Master of Business Administration (MBA) Programmet er designet til at forberede folk til professionelle karriere i ledelse og give pædagogisk berigelse for erfarne fagfolk, der søger et bredere ledelse perspektiv. En Advanced Certificate in Business (ACB) er også til rådighed samt et certifikat i Grant Skrivning. Fakultetet består hovedsagelig af professionelle udøvere, hvis akademiske akkreditiver er yderligere forstærket af niveauet for deres personlige præstationer. Deres erfaring giver den studerende en værdifuld balance mellem teori og praktisk anvendelse.

MBA-studerende kan vælge en koncentration i etik og ledelse, finans, sundhedsinformatik, marketing, ledelse i den offentlige sektor, sikkerhed management eller sport management. Studerende søger et bredere business program kan også vælge en generel virksomhed eller selvstændig designet koncentration, vælge kurser fra en række forskellige områder. For at gennemføre en fusion, skal den studerende vælge fire valgfag fra koncentrationen s sæt af valgfag.... [-]

USA Worcester
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => USA
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Worcester
    )

)
1
Full-time
Undervisning både online og på universitetet

Læs mere på dansk

Many Paths, One Goal - Excellence at Anna Maria College

The Anna Maria College Advantage