Read the Official Description

Velkommen til Tysklands # 1 Business School

a

Som en del af det prestigefyldte University of Mannheim tilbyder vi verdensklasse lederuddannelse til alle karrieretrin - både på et individuelt og et organisatorisk niveau.

uddannelse Forretning "Made in Germany". Siden grundlæggelsen i 2005, Mannheim Business School (MBS) er blevet en af ​​de førende institutioner for lederuddannelse i Europa. Det er en del af Business School ved University of Mannheim, hvis historie går tilbage til begyndelsen af ​​det 20. århundrede, og som er den ubestridte # 1 i Tyskland, når det kommer til at uddanne fremtidens erhvervsledere. Det er dette fundament, der har gjort Mannheim Business School den ekstraordinære succeshistorie, at det er. Livslang læring - det er ikke længere blot slagord i erhvervslivet, men en absolut nødvendighed. Mannheim Business School forener aktiviteter University of Mannheim og dens Business School under én organisatorisk paraply. Med sine omkring 50 medarbejdere, den er ansvarlig for organiseringen og markedsføring af skolens ledelse uddannelser. Akademisk ansvar ligger hos professorerne i Business School ved University of Mannheim. Grader tildeles af University of Mannheim.

Mannheim Business School er en non-profit Ltd. Corporation (gGmbH) ejet af universitetet i Mannheim (25%) og Prechel Foundation (75%), hvoraf alle professorer i Business School ved University of Mannheim er interessenter.

Hvad er vigtigt for os

Mannheim Business School legemliggør mangfoldighed i måder, få organisationer kan matche. Samtidig er vi forenet af en fælles mission, vision, mål og værdier. De danner grundlaget for vores daglige arbejde og vores engagement i at opfylde de højeste standarder på alle områder.

Vores mission fungerer som en vejledning. Sammen, de ansatte i Mannheim Business School har også defineret fem centrale værdier, der spiller en stor rolle i, hvordan vi vælger, evaluere og fremme udviklingen af ​​medarbejdere. Vi lægger særlig vægt på værdien af ​​ansvaret. Det er et centralt tema i hele vores organisation og informerer vores handlinger, forskning og undervisning samt handlinger vores deltagere.

Mission

Ser tilbage på mere end 100 års erfaring i forskning og uddannelse i Business har Business School ved University of Mannheim forpligtet sig til følgende formål:

Faculty & Research

Som forskningsbaseret fokuseret institution, er vi dedikeret til at producere nyskabende, internationalt synlig forskning med den højest mulige indvirkning på stipendium, uddannelse og praksis.

Uddannelse og Studerende

Som full service provider tilbyder det fulde spektrum af krævende programmer (B.Sc., M.Sc., ph.d., MBA, EMBA, og Executive Education), vi forbereder vores studerende til en karriere i erhvervslivet og den akademiske verden, give dem viden og færdigheder. Vi udsætter dem for intellektuelle og personlige udfordringer for at fremme deres modne og uafhængige personligheder.

Akademisk & Corporate verden

Som medlem af en profileret netværk af akademiske institutioner og corporate partnere, vi berige vores forskning og undervisning gennem et tæt samspil mellem teori og praksis, og dermed sikre relevansen for erhvervslivet og samfundet.

I alle tre områder ovenfor, vi stræber efter højest mulige standarder, ikke kun på nationalt, men i stigende grad også på internationalt plan.

Vision

Skolen har til formål løbende at fremme sine kerneaktiviteter - forskning, undervisning og videnudveksling - gennem følgende midler:

 • For yderligere at udvikle Skolen ved konsekvent udvidelse af fakultetet og ved selektiv vækst i vores studerende og infrastruktur
 • For at få yderligere selvstændighed og fleksibilitet til at videreudvikle og internationalisere skolen
 • For at forbedre skolens effektivitet og implementering af ledelsesstruktur og strategiproces

Værdier

Følgende værdier støtte og vejlede os i at nå vores mission og vores vision:

 • Akademisk frihed og ambitioner
 • Innovation og kritisk tænkning
 • Kvalitet og integritet
 • Stringens og relevans

For at sikre den bedst mulige forskning og læringsmiljø vi udvise:

 • Fairness
 • Respekt
 • Ansvar

Udførelse

Vores Business School har til formål at realisere sin mission, vision og værdier gennem følgende aktioner:

Faculty & Research

 • Rekruttering og fastholdelse af høj kvalitet fakultet
 • Fremme tværfaglig forskning, drage fordel af at være en universitetsbaseret handelshøjskole

Uddannelse og Studerende

 • Tiltrække de mest talentfulde og motiverede studerende
 • Udvidelse af potentialet i vores studerende ved
  • Udvikle deres specifikke viden og relatere det til de omkringliggende discipliner
  • Forbedring deres personlige færdigheder samt interkulturel kompetence og kritisk tænkning
  • Aktivering dem "at lære at lære", dvs, hvordan man griber og løse fremtidige problemer
  • Øge deres bevidsthed og forståelse af socialt ansvar

Akademisk & Corporate verden

 • Fastholdelse og udvide en højt profileret internationalt netværk af akademiske partnerinstitutioner og individuelle kontakter til at give en verdensomspændende forsknings- og undervisningsmiljø
 • Samarbejde tæt med virksomhedens partnere for at berige skolens frugtbare dialog mellem den akademiske og virksomhedernes verden
Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også: