Read the Official Description

Handelsskole.

Master of Business Administration (MBA).

Handelsskole.

Bachelor of Business Administration

Bachelor of Commerce (med en kandidat i Marketing Management)
Bachelor of Commerce (med en major i Human Resources)
Bachelor of Commerce (med en stor i skat)
Bachelor of Commerce (med en major i Compliance og Risk Management)
B handelskandidat (med en major i Banking)
Bachelor of Commerce (med en major i Banking og Investment Management)
Bachelor of Commerce (med en major i Financial Planning)

Ved oprettelsen i 1997 var Milpark Education en af ​​de første private udbydere af højere lederuddannelse i Sydafrika. I dag er det fortsat en førende udbyder af kvalifikationer inden for videregående uddannelse og videreuddannelse.

Milpark Education er registreret hos det Sydafrikanske Department of Higher Education and Training (DHET) som Private Higher Education Institution (No 2007 / HE07 / 003). Med et nationalt fodspor i Sydafrika har Milpark to undervisningssteder i Cape Town og Johannesburg samt et supportkontor i Durban.

Vores flagskibskvalifikation, MBA, er blevet nummer 1 blandt private udbydere af MBA i Sydafrika af PMR.africa i fem på hinanden følgende år (fra 2013 til 2017).

Vores responsive og fleksible læringsløsninger, der spænder fra bachelor til postgraduate niveau, er baseret på relevante og kvalitetsundervisning, service og support excellence og dynamiske partnerskaber med industrien.

Alle vores programmer, fra MBA til korte kurser, leveres via klasseværelset læring, online læring og fjernundervisning online.

Programs taught in:
Engelsk

Study at Milpark Education