Read the Official Description

Velkommen til La Salle

Vi takker for din interesse i vores træning tilbyder Grader, Masters og Postgraduate, Executive Education Kurser. La Salle-programmer rettet mod de behov, selskabet og dets fagfolk med en praktisk vision og et mål om hurtig anvendelse af den viden, der modtages. Programmer kan være deltog personligt på Campus Barcelona og også gennem den VIRTUAL CAMPUS.

Vælg det program, der passer bedst til dine behov.

cirka

I sine tre århundreder har eksisteret, har La Salle havde det ene formål at permanent og opdateret uddannelse på alle niveauer. Denne forpligtelse er blevet opretholdt over tid løbende i de fem kontinenter. Antallet af studerende overstiger en million, fordelt i 1.600.- centre, der tilbyder uddannelse mere end 70.000 lærere.

I Spanien, som blev indført omkring 125 år siden, har La Salle udviklet undersøgelser er skræddersyet til de behov og krav hver historisk øjeblik og har været i stand til at udskrive dit personlige kvalitetsstempel træning, hvor den samlede dimension af personen har vundet over ren kvantitativ tilegnelse af viden.

I Catalonien, La Salle har i alt 30 centre og 23.000 elever og i Madrid har 17 skoler med i alt 11.300 studerende.

Den IALU - International Association of Lasallian universiteter består af 73 universiteter. I USA: La Salle University of Philadelphia, Manhattan College i New York, Saint Marys College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi University of Chicago, Memphis College of Christian Brother. I Filippinerne; De La Salle University of Manila, University of La Salle i Bacolod City. I Israel: Bethleem University. I Latinamerika: La Salle University i Bogota, Higher Education Center Kano-Brasilien, Mexico Institutes of tertiær og Obregon, Central Institute of Guatemala; IUTEMAR La Salle i Caracas, IUTEAGRO af Cojedes; IUTEIN de Guayana. Universiteter i Europa fremhæve betydningen af ​​IInstitut Supérieur Agricole af Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM af Lyon, Saint Lu Arkitektskolen Belgiens, blandt andre; hvortil skal føjes centrene i Afrika og Asien.

Gennem historien og på verdensplan, er La Salle været forpligtet til folk i hele deres professionelle liv såvel; som med organisationer i deres teknologiske udvikling. Denne forpligtelse er formuleret i et sæt af uddannelse, information, formidling, overførsel og kommunikation, der gør La Salle et møde i Teknologi og Business World.

I Spanien, med campusser i Barcelona og Madrid, La Salle tilbyder, ud over de undervist universitetskurser, følgende programmer:

 • ph.d.-program
 • Masters Program
 • Program for International Stages
 • Faglig Udvikling Program (PDP)
 • specialisering kurser
 • Corporate Training

Master Program henvender sig til selskabet og dets fagfolk med en praktisk vision og et mål om hurtig anvendelse af den viden, der modtages. Denne udvidelse af viden om området for faglig specialisering eller andre områder, der bidrager til personlig udvikling og forbedring af tilpasningsevne fagfolk til løbende ændringer på arbejdspladsen og teknologiske miljø.

Program Masters er rettet mod fagfolk med universitetsgrader og faglige erfaring, der ønsker at forbedre deres faglige færdigheder (i forskellige sektorer og områder, der er omfattet af de mestre, der udgør programmet), og som har brug for at forstå virksomhedens kompleksitet og hvordan til at tilpasse sig nye udfordringer ; finpudse deres faglige færdigheder; udvikle og forbedre færdigheder analyse, syntese, kommunikation, integration og teamsamarbejde.

Programs taught in:
Engelsk
Spansk
Catalan

Denne skole tilbyder også:

EMBA

laSalle Barcelona MBA programs

Den Executive MBA er rettet mod at uddanne professionelle ledere over 30 år i de nuværende udfordringer, som bly globale teams i et globalt konkurrencepræget miljø progra ... [+]

Den Executive MBA Det tager sigte på at uddanne professionelle ledere over 30 år i de nuværende udfordringer, som bly globale teams i et globalt konkurrencepræget miljø program. Føreren omfatter en fase af 2 uger i Silicon Valley, USA.

Varigheden er 15 måneder MBA-programmer weekend (fredag ​​eftermiddag og lørdag morgen) og er kompatibel med arbejde. Under en weekend intensive udendørs sessioner afholdes i format, fremme af personlig kontakt, gruppearbejde og udvikling af de studerendes personlige og faglige kompetencer.

Den Executive MBA fra La Salle:

Anvender en unik og innovativ metode, vokse gennem Erfaringer Metoden vokse gennem Oplevelser sigter at de studerende kan anvende reelle og gennem erfaringsmæssige situationer, alle lære relaterede bløde færdigheder og consiguienteevolucionar professionelt i en mere komplet form . ... [-]
Spanien Barcelona
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Barcelona
    )

)
1
October 2019
Full-time
15 måneder
på universitet

Læs mere på dansk

MBA

laSalle Barcelona MBA programs

Hvis du er et universitet og professionel kandidat på mindre end 30 år, og du har brug for at stå over for dit job fremtid med sikkerhed og garanti, opbygge din karriere ... [+]

Hvis du er et universitet og professionel kandidat på mindre end 30 år, og du har brug for at stå over for dit job fremtid med sikkerhed og garanti, opbygge din karriere i en tid med Digital Transformation med Full Time MBA for La Salle.

Du vil lære at udvikle en iværksættertankegang, lære at innovere og bruge værktøjer, rammer og strategier til at identificere og vurdere nye muligheder i den digitale økonomi.

Vi uddanner vores studerende til at træffe beslutninger i et erhvervsklima i en tilstand af konstant udvikling; Og vedtage en global og internationalt perspektiv.

Optagelse

Mennesker er en vigtig faktor for vores Masters udviklingsprogrammer. Vi udvælger vores ansøgere i henhold til pensum kriterier, der vejer deres akademiske, funktionelle, sektormæssige og geografiske forhold, for at berige deres kollektive læreproces.... [-]

Spanien Barcelona
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Barcelona
    )

)
1
October 2019
Full-time
15 måneder
på universitet

Læs mere på dansk

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull