Read the Official Description

Universitet

Universidad San Jorge, som ligger i Villanueva de Gallego i udkanten af ​​byen Zaragoza, blev oprettet i 2005 og er en del af Grupo San Valero, en pædagogisk gruppe skabt af Fundación San Valero, en Diocesan arbejde af ikke-profit løbet 60 års erfaring på forskellige niveauer og retningslinjer inden for formel uddannelse og erhvervsuddannelse.

Missionen for alle institutioner, der indgår i Grupo San Valero er at bidrage til en bæredygtig udvikling af samfundet gennem en omfattende uddannelse baseret på kristne værdier, der sætter folk i stand til at klare faglige udfordringer i overensstemmelse med de behov, miljøet. I dag er San Jorge Universitetet har over 2.000 elever i officielle bachelor-grader, Masters og ph.d., fordelt i fem centre: Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Institut for Kommunikation Arkitektskolen, Polytechnic School og School Regeringen og Leadership.

Undervisningen model af University of San Jorge er baseret på seks søjler:

Den integrerede Dannelsen af den person, til stede i læseplanen for hver grad (udkast person, professionel projekt). Den kald af service til andre gennem læseplanerne integration af tjeneste-læring og fremme de studerendes deltagelse i frivilligt program. Den personlige opmærksomhed for studerende fra engagement lærere til at opnå gode resultater i gennemførelsen af handlingsplanen tutorial. Undervisning innovation og integration af teknologier, der skal forbedre elevernes læring. Internationalisering af uddannelserne med det formål at forberede de studerende til en stadig mere international og globaliseret arbejdsmarked. Konvergens med den industrielle og erhvervsliv, fremme deltagelsen af branchefolk i udvikling af undervisningen, gennemføre projekter til faktiske grad og Master i samarbejde med virksomheder og institutioner.

University Campus for Villanueva de Gallego har faciliteter og ressourcer sidste generation og en sports campus, hvor universitetsstuderende kan øve en række forskellige sportsgrene.

Programs taught in:
Engelsk
Spansk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge

Master i Business Administration (MBA) grad er fokuseret på den integrerede udvikling af den person i en tredobbelt dimension: lederevner, analytiske færdigheder og socia ... [+]

Master i Business Administration (MBA) grad er fokuseret på den integrerede udvikling af den person i en tredobbelt dimension: lederevner, analytiske færdigheder og social bevidsthed om de organisationer, hvor de arbejder.

I MBA vi opfordre til udvikling af ledelsesmæssige færdigheder som afgørende for beslutningsprocessen, teamledelse og opfyldelsen af ​​målsætningerne.

Også vi dykke ned i de analytiske færdigheder, som eleverne har brug for at udvikle sig i forskellige områder af organisationer: finansiering, markedsføring, logistik, menneskelige ressourcer og innovation. Med mange tilfælde til at studere, og store betydning af teamwork, vi uddybe den nødvendige viden til at foretage en korrekt forvaltning i selskaber, oprettelse hele tiden i de studerende kritisk tænkning, der forårsager andre former for handling nytænkning kende og vurdere alle centrale aspekter.... [-]

Spanien Zaragoza
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Zaragoza
    )

)
1
October 2019
Full-time
1 år
på universitet

Læs mere på dansk