Read the Official Description

AACSB Accredited

Executive uddannelse skole CEU Group, den største spanske uddannelsessystem gruppe. Hvor fagfolk og ledere, der ønsker at føre deres miljø efterlader et varigt indtryk på etik og kom til at danne.

Lederskab

Mere end 80 år at uddanne ansvarlige ledere

Fællesnævneren for AMI-programmer er lederskab. Det skyldes som stadig er et unikt partnerskab i Spanien med Center for Creative Leadership. Han underviser i øjeblikket executive kurser i alt en af ​​de bedste programmer på verdensplan lederskab.

AMI forstår, at der er et stort behov for at uddanne fagfolk i stand til at føre deres organisationer i et foranderligt, digitalt og internationalt miljø. Der er behov for ledere, der er villige til at føre ændringerne, inden for og uden for landets grænser, og at skabe en positiv og dybtgående indvirkning på mennesker og organisationer.

kloster

Den kloster af IAM er en af sine vigtigste attributter, er sammensat af mere end 100 lærere fra forskellige nationaliteter, der er uddannet i de bedste business skoler i verden og kombinere undervisning med deres professionelle arbejde. Internationaliseringen af ​​klosteret giver dig mulighed for at dele en global vision med studerende og give et internationalt perspektiv af selskabet.

Faglig udvikling

Studere at vokse professionelt

IAM giver alt det nødvendige for at komme videre i din karriere. Det har en karriere, der hjælper de studerende gennem hele processen med undersøgelsen og efter endt uddannelse studier. Det giver også mulighed for at få adgang til CEU Kast på et bestemt program til støtte for iværksætteri, hvor fødsler af nye og varige forretningstiltag forekomme.

Department of Career grupper CEU relationer med mange virksomheder til at lede efter løsninger, der opfylder de rekruttering behov og ønsker faglig udvikling af kandidater. Mere end 4.500 aftaler indgået med forskellige virksomheder over hele verden.

Internationale aftaler

IAM links akademisk ekspertise til den internationale profil af studerende forbedrer sine tilbud i internationale programmer. Målet er at fastholde den globale vision takket være multikulturalisme og berigelsen de bringer forskellige synspunkter.

CEU tilbyder internationale programmer på Babson Business School (Boston, USA), Columbia University (New York, USA), Boston University (Boston, USA), Research Institute for Advanced Management (Kobe, Japan), Berkeley University (Californien, USA), Fordham University (New York, USA) og The University of Chicago (Chicago, USA)

CEU gruppe

Den CEU er en uddannelsesinstitution med mere end 80 år fremme den integrerede udvikling på alle uddannelsesniveauer.

Det blev grundlagt af den katolske sammenslutning af propagandister ACDP i 1933 ved at lancere tre private universiteter og 10 gymnasier i 11 byer i Spanien. De tre universiteter CEU San Pablo i Madrid, Cardenal Herrera i Valencia og Barcelona Abat Oliba i væddemål på et konkurrencepræget forskningsaktivitet som et strategisk akse sit pædagogiske forslag i forbindelse med F & U & I nationalt system.

Mere end 210.000 elever CEU

Over 80 års erfaring

3 universiteter, 25 skoler

95% Employability

Programs taught in:
Spansk
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Institute For Advanced Management (IAM)

Lederskab og etik til digital og internationalt miljø. Programmet omfatter prestigefyldte certificering program 'Leadership Essentials' som følge af aftalen mellem CEU og ... [+]

Lederskab og etik til digital og internationalt miljø.

Boston USA

Barcelona, ​​Spanien

Kobe, Japan

Global MBA CEU

Folk førende nye forretningsmæssige projekter i det digitale og globale miljø, i konstant bevægelse, med en dyb etisk forretningsmæssig mening.

Egenskaber

Certificeret MBA kun tre universiteter + Diplom af Essential Leadership CCL

Abat Oliba CEU University (Barcelona). San Pablo CEU University (Madrid). CEU Cardenal Herrera Universitet (Valencia). Center for Creative Leadership (Chicago)

Programmet omfatter prestigefyldte certificering program 'Leadership Essentials' som følge af aftalen mellem CEU og CCL, enestående i Spanien. Det er i Top 4 udbyder af lederuddannelse på verdensplan af Financial Times ranking.... [-]

Spanien Madrid
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Madrid
    )

)
1
October 2019
Full-time
10 måneder
på universitet

Læs mere på dansk

CEU Institute for Advanced Management