Read the Official Description

Vores mission omdefinere videregående uddannelse

Vi næsten 25 år, der tilbyder mere global erfaring og innovativ læring muligt løbende at undersøge den traditionelle model for videregående uddannelse i bachelor-og kandidatniveau; vi agter at forbedre det, og for at vi regelmæssigt gennemgå alle vores programmer, som er baseret på den sande vision af markedet og vi har de mest erfarne fagfolk, der bringer en innovativ tilgang og værdien af ​​topkvalitet og iværksætteri. Og inden for uddannelsesområdet, vi er forskellige på innovation og tilpasning til forandringer. Cesine på forkant med uddannelse.

Innovating uddannelse

Tilpasse sig ændringer i verden er ikke nok. At føre positive forandringer, må vi finde nye og bedre måder at gøre tingene på. Vi er et af de første universiteter i verden til at forene sig i ét sted de mest kreative hjerner, de mest berømte designere og tastemakers fremtid med de fremtidige ledere af erhvervslivet, kommunikation og markedsføring.

En anden kandidat

Vores kandidater gør os, hvem vi er. De er vores produkt, og vi definere succes. ledere i business management, kommunikation, design og i teknologiske område, alle af dem i stand til at stå over for deres erhvervsmæssige fremtid med tillid; dirigere sin ekspertise til bachelor-og kandidatniveau den højeste kvalitet.

Rangeret blandt de bedste

Tilstedeværelsen af ​​Cesine blandt de øverste placeringer i internationale rankings afspejler forpligtelse til kvalitet og især evnen til at tilpasse sig forandringer og hjælpe enkeltpersoner og organisationer at nå deres resultater. Så meget, at vi har placeret i top tre af fyrre spanske universiteter, ranking I2N udarbejdet af PricewaterhouseCoopers og Education First, som måler niveauet af engelsk af de studerende og graden af ​​internationalisering af institutioner, Han står bag universitetet i Navarra og San Pablo CEU. Udover Cesine har opnået den højeste score i undervisning, beskæftigelsesegnethed, faciliteter og socialt engagement i den prestigefyldte placering "QS Stars".

Perioder "Erasmus" garanteret

Strategiske alliancer med mange berømte universiteter, handelshøjskoler og internationalt design hjælp sikre, at alle elever perioder "Erasmus" stipendier i forskellige lande, og garanterede bedste praksis i spanske virksomheder, og også i New York, San Francisco, Boston, Toronto og Paris.

Forpligtet til beskæftigelsesegnethed og iværksætterkultur

Vi er et universitet drives af mennesker nu, der betyder, at vi lytter til arbejdsgivere med sikkerhed for, at hele tiden udvikler sig for at imødekomme dine forventninger. Vi måle effektiviteten af ​​vores 3 Skoler of Business og Kommunikation Design og succesen af ​​de programmer, vi tilbyder, er baseret på vurderinger af 360 studerende, både elever og lærere. Og vidnesbyrd af vores mere end 9.000 alumner underbygges.

Vi er den spanske institution mest engageret i beskæftigelsesegnethed og iværksætterkultur. Vi har indgået aftaler med mere end 1.100 virksomheder, er det lykkedes 15.500 studerende øve forskellige bachelor-og kandidatuddannelser og omkring 2.500 arbejdspladser. Det er også vært den årlige jobmesse og netværk, og vi organiseret iværksætter- Forum, et banebrydende initiativ, der fremmer iværksætteri blandt de studerende 20 år.

Programs taught in:
Spanish (Spain)

Denne skole tilbyder også:

1-year EMBA

CESINE Centro Universitario

Er klar over behovet for at uddanne folk, der vil føre disse ændringer, har Cesine Business School Executive MBA udviklet programmet i samarbejde med førende virksomheder ... [+]

Et aktuelt program

Virksomheder i dag opererer i et miljø præget af usikkerhed, der ændrer sig hurtigt. På grund af globaliseringen af ​​markederne, muligheder og trusler for vores virksomheder opstår når som helst og hvor som helst i verden, og selv i det fjerne, kan have øjeblikkelig effekt på vores markeder.

I alle vigtige aspekter af virksomhedsledelse er meget væsentlige ændringer, som kræver direktører med ansvar for hvert område solid viden for at påvirke udviklingen af ​​de stærke og modstandsdygtighed af deres organisationer.

Er klar over behovet for at uddanne folk, der vil føre disse ændringer, har Cesine Business School Executive MBA udviklet programmet i samarbejde med førende virksomheder i dagens markeder, hvis erfaring og baggrund berige indholdet af master. Hertil kommer, gennem aftaler med virksomheder og organisationer, Cesine Business School er villig til at garantere 100% af unge kandidater uden erfaring, praktikophold er ulønnede. Vores forslag bringer dermed differentiere en fuldt praktisk dimension.... [-]

Spanien Santander
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Santander
    )

)
1
September 2019
Full-time
1 år
på universitet

Læs mere på dansk