Read the Official Description

AACSB Accredited

Rutgers Business School Asia Pacific er et datterselskab af Rutgers, The State University of New Jersey (USA). Rutgers tilbyder højt rangeret Executive Master of Business Administration (EMBA) Program til at dygtige fagfolk i Singapore. Ud over EMBA program, er vi også tilbyder åben tilmelding og tilpassede lederuddannelse programmer for både enkeltpersoner og virksomheder.

Det EMBA program er afsluttet i Singapore. Rutgers Business School Asia Pacific er registreret med Det Private Education som en privat uddannelsesinstitution (PEI). Vi er registreret med CPE i en periode på 4 år fra den 22. maj 2016 til den 21. maj 2020.

Kandidater af Executive MBA-program i Singapore tjene en Master of Business Administration (MBA) grad tillagt ved Rutgers, The State University of New Jersey (USA). MBA Certificate og Transcript udstedes af universitetet. Kandidater fra Singapore er inviteret til at deltage i den årlige indkaldelse i New Jersey, USA hvert år.

Rutgers

Faciliteterne på Rutgers Business School Asia Pacific Singapore

Undervisningen afholdes på 1. Keong Saik Road, Singapore.

Klasseværelset er 67 kvm og er udstyret med projektor, whiteboard væg, og har WiFi-forbindelse. Siddepladser er mellem 25-30 elever. Den lærer til elev-forholdet typisk 1: 20-25.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Rutgers Business School Asia Pacific

Den Rutgers Executive Master of Business Administration program (EMBA) er det førende valg af erhvervsuddannelse for den højt motiverede professionelle med ambitioner for ... [+]

Programoversigt:

Den Rutgers Executive Master of Business Administration program (EMBA) er det førende valg af erhvervsuddannelse for den højt motiverede professionelle med ambitioner for en accelereret karriere vækst og udvikling. Executive MBA giver en høj grad bæredygtig oplevelse, der vil vare din i hele din karriere, hvor et skæringspunkt mellem teori og praksis giver maksimale fordele for enkeltpersoner, der har til hensigt at gøre hver klasse tæller. Anvend hvad du har lært i klassen i dag til dine forretningsudfordringer, når du er tilbage på kontoret på mandag.

The Rutgers Advantage:

Meget rangeret. Nogle citater inkluderer: Financial Times: # 2 i økonomi, # 3i n Corporate Strategy... [-]

Singapore
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Singapore
    )

)
1
February 2019
Part-time
14 - 15 måneder
på universitet

Læs mere på dansk
Location address
Rutgers Business School Asia Pacific
1 Keong Saik Road
Singapore

Singapore, SG