Read the Official Description

Den Lausanne Universitet Er en højere undervisnings- og forskningsinstitution bestående af syv fakulteter, hvor ca. 14.300 studerende og 3.000 forskere arbejder og studerer.

Unil Er fokuseret på flere akademiske discipliner, især medicin, biovidenskab, geovidenskab, miljø, business, humaniora og samfundsvidenskab.

Der lægges vægt på tværfaglig tilgang med tæt samarbejde mellem studerende, lærere og professorer.

UNIL repræsenterer:

 • En international atmosfære . En femtedel af elevbefolkningen og en tredjedel af lærerpersonalet kommer fra udlandet.
 • Up-to-date faciliteter og teknologi . De nyeste laboratorier for forskere: rummelige, veludstyrede foredragshaller til undervisere og studerende.
 • Tre fakulteter unikke i deres art i Schweiz . Lov, strafferet og offentlig forvaltning Biologi og medicin (FBM); Geovidenskab og Miljø (GSE). Nye innovationer kræver nye synergier.
 • Tæt samarbejde med Universitetshospitalet i Canton of Vaud (CHUV) for at forblive i spidsen for fremskridt inden for medicinsk viden.
 • Universitetet og Kantonalbiblioteket - Lausanne (BCUL) , med sine to millioner dokumenter, moderne forskningsværktøjer og et ideelt arbejdsmiljø med udsigt over Genevesøen.
 • En filosofi og arbejdsmoral udtrykt i et charter om værdier og ordninger.
 • En usædvanligt grøn og rummelig beliggenhed ved søen . Om et par minutter forbinder et fremragende offentlig transportnet universitetets campus til Lausanne, hovedstaden i Vaud, kendt for sine varierede kulturelle aktiviteter.
 • En bred vifte af efteruddannelse og tværfaglige kurser samt utallige sportslige og kulturelle aktiviteter på områder som varieret som: sprog- og itkurser, fodbold-, fodbold-, capoeira-, fitness- eller undervandsdykning i sportscentret; Samfund, biograf, udstillinger eller teater på Grange de Dorigny.
port-2468503_960_720

Universitetet i Lausanne (UNIL) består af syv fakulteter:

 • Det Teologiske Fakultet og Religionsvidenskab;
 • Fakultet for Kunst og Skole for Fransk som fremmedsprog;
 • Det Samfundsvidenskabelige Fakultet;
 • Fakultet for Erhverv og økonomi;
 • Det Juridiske Fakultet, Straffedomstol og Offentlig Administration;
 • Fakultet for Biologi og Medicin;
 • Fakultet for geovidenskab og miljø.

Med 14.475 studerende i 2016, den Lausanne Universitet Drager også fordel af synergier med EPFL campus beliggende lige ved siden af ​​sin egen. I 2016 lærte 467 Fuld- og docenter og 78 assisterende professorer på Unil, Hjalp i deres daglige opgaver med 1.235 assistenter og 470 andre lærere. For at sikre en smidig drift af virksomheden blev undervisningspersonalet støttet af 1.033 personer, der arbejder som administrativt og teknisk personale samt 48 praktikanter.

Rangeret som nummer femt i Europa hvad angår betydningen af ​​publikationer, er forskning et centralt emne for Lausanne Universitet.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

HEC Lausanne Executive MBA hjælper mid-life fagfolk omdanne deres karriere, gribe nye muligheder og reflektere over deres personlighed, ydeevne og perspektiver. Men vi gø ... [+]

Er det tid for dig at ændre?

Det moderne liv giver sjældent os tid til at trække vejret, træde tilbage og virkelig overveje, hvad vi vil opnå. Beslutter at studere for en MBA giver tid og plads til forandring.

HEC Lausanne Executive MBA hjælper mid-life fagfolk Omdanne deres karriere, Gribe nye muligheder og reflektere over deres personlighed, ydeevne og perspektiver. Men vi gør langt mere end at øge dine jobudsigter. Vores 16-måneders program Hjælper enkeltpersoner med at omdanne fundamentalt. Deltagerne er inspireret til at blive agenter for forandring i deres virksomheder, samfund, industri ... og undertiden verden. Akkrediteret af EQUIS og AMBA, Programmet har været konsekvent rangeret blandt de bedste top 100 executive MBAs verden over af Financial Times. Ud over den høje kvalitet af undervisning og rigdom i HEC Lausanne-samfundet er vi anerkendt for vores banebrydende tilgang til Personlig og faglig udvikling. Vi har designet vores læseplan for at tilføje denne stærke dimension til kerne forretningskoncept moduler og følgelig ledsage vores deltagere i deres transformation. ... [-]

Schweiz Lausanne
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Schweiz
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Lausanne
    )

)
1
August 2019
Part-time
16 måneder
på universitet

Læs mere på dansk
Post address
Extranef Building - University of Lausanne
Lausanne, 1015 CH
Location address
CH-1015 Lausanne
Lausanne, Vaud, CH