Read the Official Description

Porto Business School er Business School ved den største portugisisk University, University of Porto. Dets opgave er undervisning i graduate kurser og avanceret topledelse uddannelse, supplerende aktiviteter med en permanent engagement inden for anvendt forskning og forretningsservice.

Porto Business School samler de færdigheder og oplevelsen af ​​den tidligere EGP-UP og ISFEP, en udøvende uddannelsesprojekt, som med succes blev udviklet inden det økonomiske fakultet.

Som en grundlæggende ressource, Porto Business School har en lærerstab med lang erfaring i undervisning og forskning, fra universitetet i Porto (Economics, Engineering, jura og Psykologi og Uddannelsesforskning Sciences fakulteter), hvortil to andre pædagogiske kategorier tilføjes: ledere med akademisk uddannelse og solid forretning karriere, og lærere fra udenlandske universiteter, nemlig Nordamerikanske dem (Central Florida, Massachusetts, Miami og New Orleans) og de Europæiske dem (London business School og business Institute, blandt andre). Disse forbindelser til tilsvarende udenlandske skoler, som har eksisteret siden 1988 i nogle tilfælde sikre en høj grad af internationalisering i sine aktiviteter.

Porto Business School

Porto Business School har endda støtte fra en gruppe af virksomheder og andre referencepunkter organisationer med en afgørende involvering i etableringen af ​​skolens ledelsesorganer (bestyrelse og direktion), og som sikrer en effektiv forbindelse til skole med den portugisiske erhvervslivet . Inddragelsen af ​​virksomhederne i Porto Business School styringsmodel er meget mere omfattende end hos nogen anden portugisisk Business School.

Porto Business School har i øjeblikket følgende som referenceprodukter: en international fuldtids MBA, Magellan MBA, og en Executive MBA. Andre end disse programmer, Porto Business School tilbyder endda et sæt af et år graduate kurser, korte og midten varighed executive programmer, øvre ledelse seminarer, in-selskab uddannelsesprogrammer og forretningsservice (udvælgelse og rekruttering af kvalificeret arbejdskraft, og anvendt forskning og rådgivning aktiviteter).

Værdierne af Porto Business School

 • Gør det godt
 • Gør en forskel
 • Stræben efter Mere
 • Uddanne for Life

Mission

Porto Business School har til opgave at forbedre kvaliteten af ​​forvaltningen og for at fremme forandring i virksomheder og andre organisationer, ved hjælp af avanceret uddannelse i en post-gradueret niveau, anvendt forskning og rådgivning. Porto Business School har til hensigt søger at udvikle et netværk af viden og kompetencer, og en støtte for handlinger foretaget af ledere, og for virksomhedernes konkurrenceevne på de globale markeder.

Vision

Vi sigter mod at være ledere i den udøvende lederuddannelse, placere virksomheder og akademi side om side i en igangværende læreproces og gensidig værdsættelse én.

Partnere

Porto Business School er støttet af 36 tilknyttede organer. Følgende er i øjeblikket Porto Business School partnere:

Akademisk

Porto Business School

Ikke-Academic:

Porto Business School

Akkrediteringer

De MBA-programmer på Porto Business School er bærere af to internationale akkrediteringer: AMBA og EPAS.

Porto Business School
Programs taught in:
Engelsk
Portugisisk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Porto Business School

Magellan MBA er en skræddersyet rejse siden dag ét, perfekt tempo at give dig den bedste mængde af hårde og bløde færdigheder, oplysning og erfaringer, som vil gøre dig i ... [+]

Fra Porto til verden

Dit liv skiftende rejse starter her.

Nogle gange kan en rejse er kun begyndelsen på noget større.

En by af iværksættere, Porto er Portugals næststørste by og en af ​​landets førende økonomiske og industrielle centrum.

Stærkt knyttet til handel og kærlighed til frihed - så meget, at det kaldes Cidade Invicta (Undefeated By), Porto er kendt for den charme af sin historiske centrum (UNESCO World Heritage siden 1996), men også ved sin dynamik - den 21st- århundrede Porto er et moderne og pulserende by, der aldrig stopper. Dens grønne områder og sportspladser, dens omfattende offentlige transportsystem og dens travle kultur og natteliv gør det til en sjov og spændende by, 24 timer i døgnet.... [-]

Portugal Porto
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Portugal
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Porto
    )

)
1
February 2019
Full-time
1 år
på universitet

Læs mere på dansk

Porto Business School | Institutional video

Make change happen

Location address
Avenida Fabril do Norte, 425
Matosinhos
Portugal

Porto, Porto District, 4460-312 PT
Social Media