Read the Official Description

MIBM har været en ubestridet særprægende leder inden for online management kurser over hele Indien i flere år, der giver kvalitet uddannelse og opfylder de internationale standarder.

Vi på MIBM har en liste over kvalitetsprogrammer, der tilbyder MBA og Fast Track-programmer, der er bedst egnet til studerende og fagfolk til at forme deres karriere som i de nuværende globale trends. Vi tror på den fremragende uddannelse, der gives, så vores studerende står foran konkurrencen. Vores mission er at forbedre den nuværende statur hos et individ for ham / hende for at nå deres mål med perfektion.

MIBM tilbyder forskellige online MBA-programmer, som er vant til det stadigt skiftende markedsmiljø. Programmerne er bedst egnet til studerende og arbejdsprofessionelle, der forstår deres tidsbegrænsninger. Kurserne er designet og udviklet af førende uddannelseseksperter fra hele verden. Vores undervisere har designet de bedste metoder og uddannelsesmønstre for uddannelse for at skabe branchens førende fagfolk. Vores uddannelse fakultet er bedømt som den bedste industri i at yde online uddannelse.

Programs taught in:
Engelsk