Read the Official Description

I løbet af de sidste 40 år, Rotterdam School of Management, Erasmus University har fast etableret sit ry som en af ​​Europas førende business schools.

Længe før 'global' blev en vigtig deskriptor for business uddannelse, RSM studerende, fakulteter og personale var allerede afspejler mangfoldigheden i globaliseret verden.

Ligesom vores værtsland, en af ​​verdens mest anerkendte internationale handelsnationer har RSM fortsatte med at udvide og internationalisere, cementerer sin status som en af ​​Europas mest internationale og innovative business schools.

RSM tilbyder en karakteristisk intellektuelle kultur. Vi mener, at ledelse kan læres gennem en kombination af intellektuel og praktisk udfordring. Vi mener, at de vanskeligheder, der arbejder i forskellige teams skaber kreative nye tilgange i erhvervslivet. Vi nyder et gensidigt, støttende forhold med multinationale selskaber. Og vi opfordrer en fleksibel, bred og til tider ikonoklastiske tankegang vedrørende forretningspraksis og forskning.

Denne særskilte tilgang har hjulpet RSM til at etablere en portefølje af top-rangerede programmer, samt en af ​​verdens største og mest produktive management fakulteter.

RSM Approach

Hos RSM, lederudvikling handler om realiseringen af ​​intellektuelle og personlige potentiale. Her vil du blive intellektuelt udfordret af det faglige indhold højest niveau og under ledelse af de skarpeste business tænkere: fakulteter, som trækker på mange års erfaring, der arbejder for organisationer samt indsigter fra deres egen forskning. Du vil udfordre os: afhøring fakta som de præsenteres og kritisk-vurdering antagelser. Og du vil udfordre dig selv: konfrontere dine begrænsninger, skubber forbi grænser, opdage hvad der virkelig driver din adfærd og andres.

Udvikling af færdigheder til at kunne vende førende ideer til fremragende resultater i erhvervslivet, kræver handling. Alle programmer giver studerende med muligheder for at handle på deres ideer i virkelig eller simuleret business miljøer, fra virksomhedens associateships og praktikophold til de faktiske konsulentopgaver, internationale rejser og deltagelse i klubber og elev-managed konferencer.

Hos RSM er forskellighed ikke kun værdsat, er det fremmes og udvikles. I en enestående åben og samarbejdsvillig miljø, vil du finde plads til at udforske nye måder at tænke på, at inspirationen udfordre idéer, og i sidste ende, at omfanget udvikle dit eget potentiale som en fremtidig leder i erhvervslivet.

Fakta og tal

Som en af ​​Europas største internationale business schools, RSM når en ekspansiv international publikum af fremtiden og nuværende ledere gennem sin portefølje af programmer, tjenester og faglige aktiviteter.

Personale og fakultet bringe konstant nye innovationer i både merkantile uddannelser og videnskabelse i tråd med vores institutionelle mission:

Hos RSM, vi er stolte af at hævde:

Mere end 40 års erfaring i erhvervslivet og lederuddannelse En af Europas top 3 forskningsfaciliteter En konsekvent placering blandt Europas top tier handelshøjskoler Et sted blandt de 1% af skolerne i hele verden med Triple Crown akkreditering Uddannelsen af ​​over 1200 ledere hvert år 7.500 bachelor-og ph.d.-studerende 29,000+ alumner aktive på verdensplan En af verdens største og mest citerede business school fakultet: 250 seniorforskere og 100 ph.d.-studerende 30 forskningscentre og initiativer 100 + partnerskolerne

Programs taught in:
Engelsk
Hollandsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Vores internationale MBA giver dig mere end en ny linje på dit resumé. Det giver dig et professionelt pas til den karriere du ønsker, hvor som helst i verden. ... [+]

Hvorfor Rotterdam MBA?

Lad hollandsk tankegang køre din karriere fremad.

Vores internationale MBA giver dig mere end en ny linje på dit resumé. Det giver dig et professionelt pas til den karriere du ønsker, hvor som helst i verden.

Succes i erhvervslivet tager mere end at kende fakta. Det tager et globalt perspektiv, en innovativ tilgang, et kritisk sind og et fokus på samarbejde og bæredygtighed. På RSM designer vi hver klasse med disse værdier i tankerne.

Det er den hollandske måde at drive forretning på. Det er holdt vores fakultet og vores MBA kandidater forud for tendenser, markedsskift og business landskab i årtier. Og det fortsætter med at drive personlig og professionel succes i Europa og rundt om i verden.... [-]

Holland Rotterdam
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Holland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rotterdam
    )

)
1
September 2019
Full-time
1 år
på universitet

Læs mere på dansk

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

At bygge din fremtid tager mere end buzzwords og visitkort. Som eksekutiv ved stigningen ved du præcis, hvad vi mener. ... [+]

For ledere på farten, kør din karriere videre på RSM.

At bygge din fremtid tager mere end buzzwords og visitkort. Som eksekutiv ved stigningen ved du præcis, hvad vi mener. Succes tager store ideer og lyst lederskab. Det tager et kritisk øje med fokus på at tage bæredygtige beslutninger, der skaber værdi på lang sigt. Det kræver et stærkt netværk af fagfolk, der er klar til at gøre store bevægelser - og ivrige efter at hjælpe dig med at gøre din. Disse er alle tidskendte nederlandske værdier, der har opbygget lyse karriere rundt om i verden i århundreder. Og hos RSM får du direkte fra denne form for værdifuld tænkning - det er infunderet i alle aspekter af vores deltid Executive MBA, som undervises på engelsk, det internationale erhvervssprog. Find ud af, hvordan anvendelsen af ​​hollandske værdier til en international erhvervsuddannelse i Europa vil udvide din indflydelse og drive din karriere yderligere, end du nogensinde har troet muligt. Det vil du opdage på Rotterdam School of Management, Erasmus University.... [-]

Holland Rotterdam
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Holland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rotterdam
    )

)
1
September 2019
Part-time
22 måneder
på universitet

Læs mere på dansk
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-program designet med samme input fra fem førende handelsskoler beliggende i Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika. ... [+]

Hvorfor RSM Global OneMBA?

Fem Skoler. Fire kontinenter. OneMBA. Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-program designet med samme input fra fem førende handelsskoler beliggende i Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika. Designet til ledende medarbejdere og professionelle giver dette prestigefyldte 21-måneders modulprogram dig mulighed for at opleve forretninger gennem linsen i verdens vigtigste økonomiske regioner, hvilket gør det uovertruffen i sin udvikling af viden, ledelsesevner, globale netværk og internationale erfaringer. forretning, hvor det sker, som det sker

En læseplan undervist på engelsk og designet med samme input fra fem toprangerede business schoolsGlobalt samarbejde inden for et klasseværelse på 100 geografisk spredte ledereFire ugers lange globale boliger holdt på fire forskellige kontinenterKombinere udviklede økonomier med nye markederEt fleksibelt deltidsformat designet til ledere i højspørgselsstillingerProjekter designet til at skabe klar merværdi til sponsorering af virksomhederElleve lokale boliger i Rotterdam med den europæiske OneMBA-kohorteProgram et overblik... [-]
Holland Rotterdam
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Holland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rotterdam
    )

)
1
September 2019
Part-time
21 måneder
på universitet

Læs mere på dansk

RSM MBA alumni stories:

RSM MBA Spirit at MBAT in Paris

Part-time Executive MBA study trip South Africa

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, South Holland, NL
Social Media
Location address
Rotterdam School of Management
Erasmus University
Taipei Office
2/F-A, No. 170
Dunghua North Road

Taipei, 10548 TW