Read the Official Description

AACSB Accredited

Om UAEU

De Forenede Arabiske Emirater Universitet (UAEU) er den først og fremmest omfattende universitet i UAE. Grundlagt i 1976 af den nu afdøde Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, UAEU er en omfattende, nye forskningsintensivt universitet tilmelding ca. 14.000 Emirati og internationale studerende. Som UAE flagskib universitet, UAEU tilbyder et komplet sortiment af akkrediterede høj kvalitet bachelor-og kandidatuddannelser gennem ni gymnasier, herunder College of Business and Economics, en af ​​de største faglige enheder. Med en fornem international fakultet, state-of-the-art nye campus, og et komplet udvalg af studerende supporttjenester, UAEU tilbyder en stue-læringsmiljø, der er uovertruffen i UAE.

Om CBE

Den College of Business and Economics (CBE) i De Forenede Arabiske Emirater Universitet har tilbudt business-programmer med en stærk tradition for kvalitet undervisning, forskning og service siden 1977. Den CBE har indarbejdet standarder fastsat af AACSB International i sin strategiske planlægning siden 1993. Som et resultat, den CBE var den første College of Business i Mellemøsten at blive akkrediteret af AACSB i 2000. I 2012, den regnskabsmæssige programmet opnået markante akkreditering tilladt af AACSB. I dag CBE har den globale ære at være den eneste forretningsenhed i Mellemøsten akkrediteret i både erhvervslivet og regnskab.

Som i 2015-2016, CBE omfatter fire faglige afdelinger (Accounting, Business Administration, Økonomi og Finans, og statistik) med mere end 75 fuldtidsansatte fakultet og 20 fuldtidsansatte understøtter mere end 3.000 bachelor-og kandidatstuderende i en række af uddannelser undervises på engelsk. Den CBE tilbyder 10 bachelorgrader på de vigtigste campus i Al Ain i regnskab, økonomi, finansiering og bankvæsen, ledelsesinformationssystemer, og statistikker samt business administration med store selskaber i iværksætteri, menneskelige forvaltning og udvikling af ressourcer, marketing, supply chain management eller en kombination af to af disse discipliner. Master of Business Administration er tilgængelig i Abu Dhabi, Al Ain og Dubai, og Master of Professional Regnskab tilbydes i Abu Dhabi. En Doktorgrad i Business Administration er også tilgængelig i Abu Dhabi.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

United Arab Emirates University, College of Business and Economics

Velkommen til hjemmesiden for MBA programmer på UAE University. Vi håber, at du vil finde det nyttige og informative. Vores MBA-program blev etableret i 2001 baseret på e ... [+]

Velkommen til hjemmesiden for MBA programmer på UAE University. Vi håber, at du vil finde det nyttige og informative. Vores MBA-program blev etableret i 2001 baseret på en klar, vidtrækkende vision for universitetet kansler dengang HH Sheikh Nahayan Mabarak Al-Nahayan, at placere UAEU i spidsen for videnskabelige og tekniske sæder i læring kan sammenlignes med andre internationalt anerkendte universiteter .

Den påbegyndelse af Master of Business Administration i Global Ledelse og Management var en vigtig milepæl for UAE University og College of Business and Economics til opfyldelsen af ​​universitetets mission.

Programmet, akkrediteret af AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business, og tilbyder en avanceret graduate lederuddannelse til kvalificerede business mænd og kvinder i De Forenede Arabiske Emirater.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi Al Ain
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Forenede Arabiske Emirater
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Abu Dhabi
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Al Ain
    )

)
1
August 2019
Full-time
4 semestre
på universitet

Læs mere på dansk