Read the Official Description

Siden 1995 har Master Education International (MEI) tjent sine tilknyttede og tilknyttede institutter i Mellemøsten, Indien, Fjernøsten og deres studenter samfund som helhed ved at tilbyde den britiske, amerikanske og indiske højere uddannelse. Dens flagskibsprogrammer er MBA og BBA. MEI er en partner af tre fremtrædende britiske tildelingskort; QUALIFI, BTEC Edexcel og NCC Education og City Vision University USA og Banasthali University India (Listet og anbefalet af MOHE, UAE) Masters er også et off-campus kontor for et forskningsbaseret program, der fører til ph.d.

Master Education International leverer ledelsesuddannelse i de seneste 20 år og har sine leveringscentre i Dubai og Sharjah (Ajman) i UAE, med koncernens hovedkvarter i Indien og dets associerede virksomheder i KSA og Singapore. Vi er catering specielt til de behov, som arbejder fagfolk, ved kun at gennemføre fysiske interaktive klasser på fredage i vores leveringscentre. Kreditter optjent på andet universitet er overførbar, så du kan sparke starter din videregående uddannelse.

Udtalelser

"Masters gav mig mulighederne for forskellige anerkendte universiteter for MBA-programmerne, der giver dybdegående viden om at være konkurrencedygtig i denne globaliserede verden. MBA-programmet gav øjeblikkelig værdi ved at øge min strategiske bevidsthed. Jeg har ingen tvivl om, at mestre var absolut bedste valg for mig, og ville være for de fleste mennesker. "
-Amin Kazi, Executive Manager og GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB


"Jeg har været hos Masters siden juli 2011, jeg har gjort min BBA grad i Marketing. Jeg har været vidne til fantastisk og højt kvalificeret fakultet. I øjeblikket gennemfører jeg min MBA-grad i Marketing. Jeg er glad for at være hos Masters." -Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

"Jeg var altid interesseret i MBA-HR og bekymret for, hvordan man styrede studier, mens jeg var på arbejde, da jeg krævede tilstrækkelig coaching og klasser efter arbejde. Løsningen var Masters Educational Institute. MEI har hjulpet mig med at forbedre professionelt

Vores mål

At yde en særlig uddannelse af høj kvalitet til forberedelse af professionelle stillinger i nutidens hurtige verden, hvor meritokrati og kvalifikationer er grundlæggende for fremskridt.

At give efteruddannelsesmuligheder til kunder, der allerede er involveret i erhvervslivet, så de kan opfylde deres karrieremål ved at øge deres færdighedsgrundlag uden at afbryde deres kald eller kompromittere kvaliteten af ​​uddannelsen.

At bruge, hvor det er nødvendigt, traditionelle metoder, moderne teknikker og teknologi til den bedste fordel ved leveringen, for at forbedre og berige vores kunders opnåelse af deres uddannelsesmæssige og karrieremål.

At forblive i takt med innovationer og udvikle nye metoder og teknologi til levering af undervisning og komponenter samt institutets administrative aspekter.

For UAE Beboere: Ø DUBAI - Fredag ​​Morgen (8:30 - 12:30) Ø SHARJAH - Fredag ​​Morgen (8:30 - 12:30)

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

Master Education International - Dubai / Sharjah

Studerende sikrer 120 studiepoeng for 8-10 undervisede moduler i UAE, hvor evaluering er 100% ved opgave, at ansøge om og færdiggøre den avancerede MBA af Anglia Ruskin U ... [+]

Studerende sikrer 120 studiepoints for 8-10 undervisede moduler i UAE, hvor evaluering er 100% ved opgave, at ansøge og afslutte den avancerede MBA af Anglia Ruskin University-Storbritannien primært ved indsendelse af en individuel afhandling, undervist af fakultetet af universitetet.

Afhandlingen (maks. 60 studiepoints) kan være:

Generel ledelseMarketingMenneskelige ressourcer.

Vejleder, fra universitetet, vil arbejde sammen med eleverne, når de afslutter deres afhandling. Anglia Ruskin University er forpligtet til at producere forskning af høj kvalitet med indflydelse på alle sine fagområder.

Anglia Ruskin University er et af de største universiteter i øst for England og har over 30.000 studerende. Universitetet rødder tilbage til år 1858.Anglia Ruskin University har fået en rangordning på 301-350 i 2018 af Times Higher Education World University. Også i 2016 blev universitetet opkaldt som den fælles 38. bedste institution i Storbritannien af ​​Times Higher Education's verdensrangering. Placeringen er det eneste globale universitetsprestabord til at dømme universiteter i verdensklasse på tværs af alle deres centrale missioner - undervisning, forskning, vidensoverførsel og internationale udsigter. Ifølge 2017 Guardian University League tabeller er Anglia Ruskin University rangeret 66th i Det Forenede Kongerige.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai Sharjah Abu Dhabi
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Forenede Arabiske Emirater
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dubai
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sharjah
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Abu Dhabi
    )

)
1
September 2019
Part-time
1 år
på universitet

Læs mere på dansk
Master - (Al Sharq) Studies Institute
Address
117149 Dubai Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Website
Phone
+971 6 548 2102
Address
Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Forenede Arabiske Emirater