The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

85391_85325_banner1180x290.jpg

University of Hawaii, Shidler College of Business har leveret sit førsteklasses Executive MBA-program, der vil uddanne, guide og forberede Vietnams øverste ledere, der ønsker at hæve deres ledelses- og ledelsesevner. Det er kendt som VEMBA ( Vietnam Executive MBA ). VEMBA Hanoi startede sin første kohorte i 2001 og udvidet til HCMC i 2007.

Websted: href = "http://www2.shidler.hawaii.edu/vemba

Dette 21-måneders executive format program gør det muligt for deltagere, der bor i Hanoi eller Ho Chi Minh City, Vietnam at opretholde fuldtids ledelsesstillinger, mens de tjener deres grad. Studerende vil lære af et integreret, moderne pensum, der omfatter kerneforretningsdiscipliner med banebrydende forretningspraksis, herunder: innovation og iværksætteri, forvaltning af informationsteknologier og e-business, supply chain management, wealth management og branding. Alle klasser afholdes i Vietnam med et valgfrit sommerstudium ved University of Hawaii på Manoa i Honolulu, Hawaii, USA. Et centralt element i programmet er Business Practicum-projektet, der gør det muligt for studerende at engagere sig i rådgivning i real-life.

134056_800ALUMNISTUDENTS.png

MBA for Executives in Vietnam-programmet har allerede vist sig at være enormt succesfuldt med at fremme mange kandidaters karriere i de sidste 18 år i Vietnam. Med mere end 800 alumner, der har centrale forretningsstillinger i alle økonomiske sektorer i Vietnam og over hele verden, tilbyder MBA for Executives i Vietnam et af de mest værdifulde forretningsnetværk.

Således, med deres grad fra University of Hawaii, vil MBA for Executives in Vietnam kandidater kunne demonstrere, at de har tillid og færdigheder til at konkurrere om de øverste ledende stillinger, ikke kun i Vietnam, men hvor som helst i verden.

Nogle fakta:

  • Dette er det eneste AACSB akkrediterede program, der tilbydes i Vietnam. AACSB iswas blev grundlagt i 1916 i USA for at give akkreditering til erhvervsskoler. Dens stiftende medlemmer omfatter Columbia University, Cornell University, Harvard University, University of Chicago, University of Illinois, University of Pennsylvania, Yale University og andre prestigefyldte universiteter i USA. Det er kendt, at mindre end 5% af erhvervsskoler over hele verden holder denne elite akkreditering. Ikke alle medlemmer af foreningen er akkrediteret.
  • I 2019, US News & World Report 's "International Business" placering, Shidler er på 18. pladsen og blev rangeret blandt skoler som UC Berkeley, USC, University of Michigan, New York University og University of Pennsylvania.
  • I den største akademiske placering af globale universiteter gennemført af Center for World University Ranking for 2018-2019 periode, blev University of Hawaii at Manoa rangeret 306 ud af 18.000 universiteter over hele verden. Denne vidunderlige placering placerer UH-Manoa i de øverste 1,7% af universiteterne over hele verden. Harvard University blev nummer 1 i verden efterfulgt af Stanford University på nr. 2 og Massachusetts Institute of Technology nr. 3.

To træningssteder i Vietnam er Hanoi og Ho Chi Minh City . Du kan også vælge at studere to sommer kurser i Honolulu , Hawaii, USA.

Klasseværelsesadresse: Suite 312, 3. etage, Kontorcenter, Tårn C, N04 - UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street, Thanh Xuan District, Hanoi, Vietnam

Placeringer

Hanoi

Address
Suite 312, 3rd Floor, Office Center, Tower C
N04-UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street

Hanoi, Hanoi, Vietnam

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig