International Institute of Business, Business School (IIB)

MBA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Internationale Institut for Erhvervs mission er at skabe værdier for enkeltpersoner, virksomheder og samfund gennem:

 • Praktisk, kompleks uddannelse, der tager sigte på ledelses- og organisationsudvikling;
 • Anvendte undersøgelser inden for ledelse;
 • Indarbejdelse af verdens bedste ledelsesmæssige praksis i den ukrainske virksomhed;
 • Proaktive, kundeorienterede uddannelsesmetoder

IIB værdier

 • Vi mener, at det er den vigtigste drivkraft i markedsøkonomien at stræbe efter effektivitet.
 • Vi stræber efter at øge effektiviteten af ​​den ukrainske økonomi gennem indarbejdelsen af ​​verdens bedste ledelsesmæssige erfaringer i forretningspraksis.
 • Vi garanterer kvaliteten af ​​vores programmer og tilbyder produktionsbeslutninger for vores kunder.
 • Vi stræber efter at være effektive i alt, hvad vi gør.

Ærlighed

 • Vi dyrker miljøet af ærlighed, tillid og samarbejde og følger høje etiske standarder.
 • Vi mener, at ærlighed er en hjørnesten i opnåelsen af ​​den ægte faglige og individuelle succes.

kompetenceudvikling

 • Vi tilbyder kompetence og professionalisme. Vi stræber efter gradvis ind i verdens professionelle standarder i den ukrainske virksomhed.
 • Vi indser, at en højkvalitets erhvervsuddannelse skal tilpasse sig ændringer i globale forretningsprocesser i kulturel og teknologisk henseende.
 • Vi forbliver fleksible med at levere og inkludere de betydelige ændringer i erhvervsmiljøet i studieprocessen og den daglige faglige vækst.

Samarbejde

 • Vi tilbyder den integrerede produktportefølje for at kunne tilbyde de effektive løsninger til vores kunder.
 • Vi skaber en unik atmosfære af samarbejde og gensidig støtte for at sikre succes for begge parter. Vi bruger hele samarbejdspotentialet i vores aktiviteter og produktportefølje.

ansvar

 • Vi er ansvarlige for kvaliteten og effektiviteten af ​​vores programmer.
 • Vi følger den socialt ansvarlige tilgang som en hjørnesten i demokrati, markedsøkonomi og produktiv økonomisk udvikling.

Innovation

 • Vi er stærkt overbevist om, at effektivitet og konkurrenceevne i den moderne verden afhænger af evnen til at gennemføre innovationer. Det hurtigt skiftende miljø skaber et behov for konstante innovative forandringer i ledelsen.
 • Vi inddrager innovation i vores produkter, efter verdens bedste praksis og gennemfører vores egen forskning.

Historie

International Institute of Business (International Center for Privatization, Investment and Management, ICPIM ) er oprettet i overensstemmelse med dekretet fra ukrainske ministerråd som en uafhængig, uafhængig uddannelses- og uddannelsesinstitution ved det ukrainske akademi for offentlig administration kontorets præsident og centrale European University Foundation. Målet var at oprette en ukrainsk uddannelsesinstitution, der ville lette økonomiske reformer i Ukraine gennem levering af uddannelsesmæssige tjenester inden for virksomhedsledelse. Dr. Henryk Sterniczuk, International Programs Director for University of New Brunswick var den første formand for IIB .

Siden grundlæggelsen har IIB uddannet mere end 45.000 kvalificerede fagfolk: ledere, værdipapirmæglere / forhandlere, investeringsforvaltere, depotbanker / registrarer, ejendoms- og erhvervsvurderingsassistenter, aktuarer, insolvensforvaltere og andre.

1996

International Institute of Business er Business School № 1

International Institute of Business deltog i en undersøgelse, leveret af EDUNIVERSAL og blev anerkendt som Business School № 1 for troværdighed på markedet for erhvervsuddannelse i Ukraine og international indflydelse. Formålet med undersøgelsen er at tilvejebringe objektive oplysninger om universernes internationale indflydelse med forskellige niveauer af internationale ambitioner og indflydelse, hvilket gør det muligt at vælge de bedste muligheder for studerende i hver af de 9 geografiske zoner.

2017

IIB lancerede et program General MBA Carousel model. Bekræftelse af AMBA akkreditering (Association of MBAs, London, UK) af alle MBA-programmer.

Fakulteter

Teamet af højt kvalificerede og erfarne professorer med forskellig baggrund består af kendte ukrainske og udenlandske specialister, der besidder omfattende undervisnings-, forsknings- og konsulentoplevelser og skaber et unikt læringsmiljø for at sikre den faglige og individuelle vækst af programdeltagere.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Russisk
 • Ukrainsk

Se EMBA » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Executive MBA

på universitet Deltid 21 måneder November 2018 Ukraine Kyiv

Formålet med Executive MBA-programmet er at fremme bæredygtig udvikling af voksende virksomheder gennem en systematisk tilgang til virksomhedsledelse baseret på begrebet øget værdi af et selskab. [+]

Målgruppen for Executive MBA består af erfarne ledere, der forsøger at udvide kerneen for deres forretningsmuligheder, herunder:

virksomhedsejereAdministrerende direktør og topchefer.

Start: 21.11.18

Programformat: 5-dages moduler, en gang om måneden, fra onsdag til søndag. Programvarighed: 21 måneder. Programsprog: russisk, ukrainsk.

Som et resultat af studiet af Executive MBA-programmet, vil du erhverve:

Strategisk tænkning og evne til at træffe de rigtige beslutninger, baseret på princippet "Tænk globalt, handle lokalt".Evne til effektivt at håndtere udfordringerne i erhvervsklimaet.Kendskab til hundredvis af nuancer og metoder til succesfuld udvikling af virksomheden.Professionel interaktion på forretningsplan og venlige kontakter med topniveau ledelsen af ​​ukrainske og udenlandske virksomheder.... [-]

MBA

Generel MBA

på universitet Fuldtid Deltid 18 måneder March 2019 Ukraine Kyiv + 1 mere

Programmet for General MBA i International Institute of Business er et program for de unge ledere og ledere, der er involveret i beslutningstagning inden for forskellige brancher og funktionelle sfærer både i de vigtige nationale og internationale virksomheder og i de små og mellemstore virksomheders og mellemstore virksomheder. [+]

Programmet for General MBA i International Institute of Business er et program for de unge ledere og ledere, der er involveret i beslutningstagning inden for forskellige brancher og funktionelle sfærer både i de vigtige nationale og internationale virksomheder og i de små og mellemstore virksomheders og mellemstore virksomheder.

Modulerne, der tilbydes til eleverne, er rettet mod dannelsen af ​​systemet med praktisk viden og færdigheder, som er nødvendige for at forstå udviklingen inden for udvikling af indenlandsk og international forretning, løsning af virksomhedens vitale problemer og øget effektivitet i opfyldelsen af ​​administrative funktioner under forhold med høj turbulens i erhvervsmiljøet.... [-]


International MBA

Undervisning både online og på universitetet Deltid 25 måneder September 2019 Ukraine Kyiv

International MBA er et dual degree program med den unikke værdi proposition i Ukraine. Det er implementeret af ukrainske Business School "International Institute of Business" i partnerskab med den førende østrigske Business School MCI (Management Center Innsbruck). [+]

Til hvem:

Ø-ledere af С-niveau og ejere af virksomheder, der driver forretninger både i Ukraine og i udlandet.

Leveringsmodus:

ØLearning-modul (ansigt til ansigt): 5 dage (en gang om måneden - fra onsdag til søndag, 9:30 - 16:45).

ØDuring intermodulær tid: online klasser og lektier.

Programvarighed:

ØStart - 22. november 2018

ØKompletion - december 2020

Dokumenter efter afslutning af programmet:

Øtgående MBA-diplom udstedt af Business School «International Institute of Business»

ØDiplomurkunde (Management Center Innsbruck)

Øcertificate fra Association of MBAs

Undervisningsgebyr:

ØDen fulde omkostninger ved det internationale program er 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]