Western Iowa Tech Community College Distance Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

116567_CathedraleHante_LADJ.png

Link til WITCC videospil online websted

https://www.witccvgdonline.com/

ER ONLINE TIL MIG?

Med Western Iowa Techs online klasser kan eleverne vælge mellem hundredvis af kursustilbud. Du kan optjene studiepoeng eller endda nogle grader i nogle tilfælde. Alt du behøver er en computer og internetadgang ... bare login og følg vejledningen. Teknisk support er tilgængelig 24/7. Studerende kan stille instruktørspørgsmål, tage prøver, adgangskvaliteter og deltage i diskussioner om diskussioner ... alle online, hvor som helst.

Hvordan ved jeg, om online-undervisning er for mig?

Online kurser er en bekvem måde at forfølge dine uddannelsesmål på; De er imidlertid ikke selvfacede og har regelmæssige deadlines for lektier og prøver, ligesom du ville i klasseværelset. Du har fleksibilitet i at arbejde med dit hjemmearbejde og "klassetid" i din travle tidsplan, men opgaver, papirer, quizzer, eksamener og sådan skal gøres på klassens skema, så ingen falder bagud. Hvis du ikke er sikker på, om online læring er for dig, så prøv at tage et orienteringsforløb.

Du vil potentielt have medstuderende fra hele verden, og de vil ofte have forskellige perspektiver på ting. Læring forbedres i sådanne kreative miljøer.

Vær meget opmærksom på den type klasse du tilmelder dig, fordi der er flere sorter.

Fuldt online 16-ugers kurser løber hele semesterets løbetid og er lidt mere afslappet end et otte-ugers kursus.

Fuldt online 8-ugers kurser komprimerer hele 16 ugers materiale og lærer i otte uger. Som du kan forestille dig, er det hurtigere og kræver mere disciplin end et 16 ugers kursus. Fordelen er at få det gjort hurtigere, så du kan tage to otte ugers klasser pr. Semester.

Fuldt online 12-ugers kurser kan tages i efterår og forårssemester og er et godt kompromis mellem 16 og 8 uger.

Hybridkurser kombinerer online med klasseværelset oplevelse for at gøre klassen lidt mere fleksibel, men stadig give klasseværelset tid, nogle kurser kan kræve at være mest effektive.

Disse billeder viser tekniske og kunstneriske pipeline færdigheder som modellering, teksturering, belysning, kompositionsgengivelse og spil-klar funktionalitet. Videospil virksomheder forventer, at du viser dem, hvad du kan gøre, og dette program er designet til at opbygge de nødvendige færdigheder til at gøre det.

116566_Environments.png

116568_Banner_2_LM.png

125980_KeystoneArtistWinner.png

125982_Keystone_Enviornment_Art.png 125981_Keystone_Characters.png

Placeringer

Sioux City

Address
Stone Avenue,4647
51106 Sioux City, Iowa, USA

Programmer

Denne skole tilbyder også: