Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til University of Vermont School of Business Administration. Vi forbereder eleverne til at blive ansvarlige ledere i en dynamisk, sammenhængende og kompleks bæredygtig global økonomi.

Vores fakultet medlemmer udmærke sig i uddannelse, forskning og praksis i deres respektive områder og tilbyde en krævende læseplan, der udvikler stærke kvantitative og konceptuelle analytiske evner.

UVM School of Business Administration uddanner ansvarlige ledere for succes i komplekse, globale, flere interessenter og bæredygtige miljøer. Vores studerende og fakultetet er lidenskabelig omkring at bygge bedre organisationer og et bedre samfund.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

University of Vermont, School of Business Administration

University of New Sustainable Entrepreneurship MBA (Semba) program Vermonts forbereder eleverne til at skabe lønsomme og bæredygtige forretningsmuligheder i en verden und ... [+]

Etårige Bæredygtig Entrepreneurship MBA

Er du tilfreds med bare "business as usual", eller er du en person, der er interesseret i erhvervslivet til at ændre verden? University of New Sustainable Entrepreneurship MBA (Semba) program Vermonts forbereder eleverne til at skabe lønsomme og bæredygtige forretningsmuligheder i en verden undergår transformerende forandring. Vi leder efter folk som dig - folk ikke tilfredse med at gøre tingene på den måde, de altid har gjort, de stoffer, innovatorer og visionære iværksættere. Ledere, der tænker anderledes og ved, at der er en bedre måde at gøre forretninger, og der er klar til at gå i gang med en virksomhed uddannelse, der vil forberede dem til at leve anderledes, føre anderledes og profit forskelligt. Vi har kaldt det for bæredygtig Entreprenørskab MBA og, ja, det er anderledes - ikke en MBA-as-usual.... [-]

USA Burlington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk