Læs den officielle beskrivelse

Forpligtet til kvalitet, er TSU konsekvent blevet opført i US News & World Report "Vejledning til USAs bedste Colleges" for mere end en halv snes år.

Blev grundlagt i 1912

Grundlagt i 1912, Tennessee State University (TSU) er en omfattende, urban, fælles skole, jord-tilskud institution. Vores Nashville hjem tilbyder to placeringer-500-acre vigtigste campus putter i en smuk villakvarter langs Cumberland floden, og downtown Avon Williams campus sidder tæt på centrum af Nashvilles erhvervslivet og det offentlige distriktet.

Vores historie Den College of Business er unikt klar i hjertet af downtown Nashville som en stærk, robust, og udvide uddannelses-, iværksætteri og forskning motor, positivt påvirker den entrepreneurielle og økonomiske gobelin af Nashville, Staten Tennessee, og verden. Gennem innovativ undervisning, forskning med fokus på nutidige forretningskoncepter, og en kultur forankret ved en forpligtelse til service og livslang læring, er akademiets ca. 900 bachelor-og kandidatstuderende udarbejdet af en dedikeret og kulturelt mangfoldigt fakultet for global økonomisk succes.

Den TSU College of Business Story

Den første business school i Nashville for at tjene dobbelt akkreditering fra de mest prestigefyldte anerkendende organ for business schools i verden, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International) Udvalgt af Nashville Scene Magazine i 2012 som en af ​​de top 3 MBA Programmer i Nashville. Den TSU MBA tilbyder koncentrationer i:

regnskab Forvaltning af Information Systems finansiering supply chain management

Internationalt anerkendt fakultet, alle holder ph.d.-grader, publiceret mere end 400 videnskabelige værker inden for de seneste 5 år.

Nyt samarbejde MBA-program med Tianjin Polytechnic University i Kina.

De College redigeringer, udgiver, en international videnskabelig publikation, The Journal of udviklingsområder.

Kollegiet har en state-of-the art Financial Trading Room.

Bachelor of Business Administration Degree i:

regnskab business administration business informationssystemer Economics and Finance

Ny Undergraduate Koncentrationer i: Hospitality Management, International Business Globalt anerkendt Supply Chain Management bachelor-og kandidatuddannelser To skelnes begavet formænd for Excellence i Regnskab og Banking & Financial Services.

Kollegiet har en stærk virksomhedskultur og business lederskab støtte gennem vores 5 bestyrelser rådgivere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

Tennessee State University

Den TSU MBA pensum er en bred baseret management uddannelse, der giver dig den viden og færdigheder til at påtage sig lederstillinger i offentlige og private virksomheder ... [+]

Den TSU MBA pensum er et bredt baseret management uddannelse, der giver dig den viden og færdigheder til at påtage sig lederstillinger i offentlige og private virksomheder. Programmet er akkrediteret af AACSB International. Klasser tilbydes om aftenen, så fuldtidsansatte kalder stadig deltage i programmet.

MBA-program består af 12 kurser for 36 timers kreditter. MBA-program tilbydes i 2 leveringsmuligheder:

MBA traditionelle muligheder: Kurserne udbydes på campus og mødes en gang om ugen fra mandag til fredag, 5: 30-8: 30 PM Den MBA Accelereret Option tilbyder MBA-grad i en kortere tidsramme og samtidig opfylde det samme antal undervisningstimer og læringsresultater som akademiets traditionelle MBA-program. Den accelererede mulighed består af 36 kredit timer, der er afsluttet i 12 korte måneder, der fører til den generelle MBA. Klasser er bekvemt tilbydes: • fredage fra 17:30 til 21:30 (på Avon Williams Campus campus) • lørdage fra 8:00 til 04:00 (på Avon Williams Campus Campus). Fuldt online i løbet af sommeren. ... [-]
USA Nashville
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk