Læs den officielle beskrivelse

Fakultetet og personale i Tallahassee International College erkende, at vi eksisterer, frem for alt, at give viden og tjene vores studerende. Vi er dedikerede til at tilbyde online-undervisning af den digitale tidsalder studerende, der kan favne i informationsalderen. Banebrydende teknologi i online pædagogiske levering vil forberede den næste generation af business orienterede enkeltpersoner til at indgå i arbejdsstyrken med overordnet forståelse af international business.

Vi stræber efter løbende forbedringer i alle vores programmer, læseplaner og levering modes. Dette opnås gennem effektiv undervisning og praktisk anvendelse; teknologiske færdigheder; forskning, der er relevant for læring mission kollegiet, herunder intellektuelle bidrag, primært fremme praksis og forbedre disciplinære viden.

Starten af ​​kommunikationen alder bragt om internettet med nye former for uddannelse på alle niveauer. Den online program på TIC vil give studerende fra alle fire verdenshjørner, uddannelse af høj kvalitet, der vil generere tiltrængte færdigheder til at indgå i arbejdsstyrken for ethvert land.

Skolen giver uddannelsesmuligheder for alle studerende, uanset deres oprindelsesland, socioøkonomisk niveau, og racemæssig, etnisk eller religiøs baggrund. Det holder en politik med åben adgang for alle kvalificerede studerende.

Hver elev er en separat og unik person, der er respekteret som sådan. Et af målene for de enkelte fakultet medlem er at respektere og forbedre værdighed og værd hver elev. De ydelser, som skolen er kendetegnet ved deres særlige evne til at imødekomme behovene hos de studerende i at nå deres særlige mål. Til dette formål har hvert medlem af fakultetet og støttepersonale bidrog i processen med studievejledningen. Skolen gennemfører sine programmer med en bevidst fokus på de tværkulturelle dimensioner læring.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også: