Læs den officielle beskrivelse

Universitetet

Stanton University (SU) blev grundlagt i 1996 som en akademisk institution for videregående uddannelse, der fokuserer på disse tilgange til videregående uddannelse, der fører til succes for studerende. For at imødekomme de studerendes behov er universitetet organiseret i et uddannelsessystem, der bygger på den demokratiske proces, hvor den studerende er den primære bekymring. I stræben efter akademisk kvalitet har universitetet en forpligtelse til at øge og styrke undervisningens kvalitet i klasseværelset ved at prøve forskellige læringsmodeller, omhyggelig evaluering og feedback.

Stanton University er en privat, nonprofit, public benefit uddannelsesinstitution, der yder tjenester, der understøtter elevernes indsats for at opnå akademisk, fagligt og personligt efterfølgende. For at opfylde sin mission bestræber universitetet på at yde ekspertise i uddannelse ved at ansætte velforberedte og erfarne fakulteter og medarbejdere; ved at opretholde en opdateret facilitet, der fremmer pædagogisk vækst i et behageligt og sikkert miljø med moderne klasseværelset udstyr og bibliotek faciliteter; og ved at yde fremragende akademiske rådgivningstjenester for at hjælpe eleverne med at fuldføre deres studieprogrammer.

Campus Fællesskabet

Stanton University hovedcampus ligger i hjertet af Orange County, Californien, i byen Garden Grove, som har en forskelligartet multietnisk og multikulturel befolkning. Universitetet ligger få minutter fra Disneyland, Disney's California Adventure, Knott's Berry Farm, professionel baseball og ishockey og utallige underholdning, kunstneriske, teatralske og rekreative muligheder. Nærhed til Santa Ana Freeway, Hwy 5; San Diego Fwy, Hwy 405; Garden Grove Freeway, Hwy 22; Costa Mesa Fwy, Hwy 57, og Orange Fwy, Hwy 55 betyder klar adgang til de fleste af Orange og Los Angeles amter.

Ud over hovedcampuset på 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. Universitetet tilbyder også klasser på universitetets satellitlokaler (ekstra klasseværelse / læringssteder) på 3700 Wilshire Boulevard, Suite # 100 , Los Angeles, CA 90010.

Vores vision

Stanton University vil være en førende postgymnasial uddannelsesinstitution i Californien, der yder faglig uddannelse og et fokuseret, omsorgsfuldt og stimulerende miljø, hvor alle elever vil anerkende og opnå deres fulde potentiale, samtidig med at de forbereder sig på at yde deres bedste bidrag til samfundet.

Vores mission

Stanton University mission er at give eleverne en overkommelig og højkvalitetsuddannelse i et kulturelt forskelligt miljø for at hjælpe dem med at udvikle viden og færdigheder, som vil forbedre deres potentiale for succes i deres nuværende og fremtidige karriere.

Uddannelsesfilosofi

Kvaliteten af den uddannelsesmæssige erfaring på Stanton University er fremmet af de tætte menneskelige og intellektuelle relationer mellem studerende og fakulteter og ved åben udveksling af ideer. Universitetet er forpligtet til en student-centreret tilgang til læring, som fremmer udviklingen af hele personen. Vi udfordrer vores elever til at forfølge livsledelse og service ved at give dem læseplaner, der er relevante, individualiserede og støttende til at opretholde en livslang kærlighed til læring og en personligt givende karriere.

mål

  • Støtte udviklingen og implementeringen af program vurderingsplaner, der definerer, måler og evaluerer elevers læringsmål og resultater.
  • Giv relevante faciliteter og udstyr.
  • Udbyde fremragende fakultet medlemmer dedikeret til undervisning, til stipendium og kreative bestræbelser, og til service til universitetet og dets samfund.
  • Fremme selvdisciplin og motivation, så eleverne kan nyde succes i deres professionelle karriere.
  • Opmuntre og støtte livslang læring og samfundsinddragelse som et grundlæggende element i professionel succes.
  • Tilby studerende overkommelige og kvalitetsmæssige bachelorprogrammer, der giver omfattende generel uddannelse, samt specialiseret karriereforberedelse for en stadig mere alsidig global økonomi.
  • Giv eleverne hurtig, høflig og respektfuld service
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Stanton University

Programmet for Master of Business Administration (MBA) er designet til at opfylde de uddannelsesmæssige behov hos arbejdende voksne ledere i en stadigt voksende global øk ... [+]

Program og mål

Programmet for Master of Business Administration (MBA) er designet til at opfylde de uddannelsesmæssige behov hos arbejdende voksne ledere i en stadigt voksende global økonomi. Programmet lægger vægt på identifikation, analyse og løsning af komplekse styringsproblemer i en sammenhæng, der kræver både teknisk forståelse og afbalanceret beslutningstagning. Ledelsen består af en rationel vurdering af en situation og systematisk udvælgelse af mål og formål; den systematiske udvikling af strategier til opnåelse af disse mål opsving af de nødvendige ressourcer det rationelle design, organisationen, retningen og kontrollen af de aktiviteter, der er nødvendige for at nå de valgte formål, og endelig motivation og belønning for folk til at udføre arbejdet. MBA-programmet giver voksne elever et omfattende grundlag for beslutningstagning i erhvervslivet og forbereder dem til at lede effektivt i et hurtigt skiftende erhvervsklima. Programmet er struktureret med fleksibilitet for at tjene indehavere af baccalaureate grader i business administration samt dem, der har grader i andre discipliner.... [-]

USA Garden Grove
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Garden Grove Boulevard,9618
92844 Garden Grove, Californien, USA