Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

John L. Grove Business School , der blev oprettet i 1971, er en af ​​de førende handelsskoler i Midtatlanten. Siden 1981 har vores college været internationalt akkrediteret af det mest prestigefyldte virksomhedsakkrediteringsagentur, AACSB International.

Shippensburg University's Grove College of Business giver en høj kvalitet og høj værdi omfattende uddannelseserfaring, der forbereder dig til at udmærke sig som en ledende leder i det globale erhvervsliv. Forretningsprogrammerne i Shippensburg er relevante og udfordrende.

Grove Hall har moderne klasseværelser designet med en 21. århundrede uddannelse i tankerne. Små klasser gør det muligt for fakultetet at arbejde tæt sammen med dig for at udvikle stærke kommunikations-, interpersonelle og teamwork færdigheder, som er afgørende i dagens erhvervsliv.

Vi er stolte af at levere internationale akkrediterede forretnings programmer til lave omkostninger. Ud over fremragende akademiske programmer vil jeg også gerne introducere dig til vores fakultet , studentorganisationer , tjenester og studerende relaterede programmer. Vi har et fremragende fakultet med forskellig faglig, forsknings- og undervisningsinteresse. Klasser holdes i mindre indstillinger med state-of-the-art faciliteter, som understøtter vores bestræbelser på at tjene dine uddannelsesmæssige behov. Udforsk mulighederne for vores nationalt anerkendte Grove College of Business hvor "Vores mål er din succes!" ~ Dr. John Kooti, ​​Dean

Placeringer

Shippensburg

Address
1871 Old Main Drive
17257 Shippensburg, Pennsylvania, USA

Harrisburg

Address
2986 North Second Street
17110-1201 Harrisburg, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited