Seattle Pacific University School of Health Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden 1936 har SPU's School of Health Sciences åbnet nye døre og skabt spændende nye karriereveje, herunder muligheder inden for klinisk pleje, specialiseringspraksis, motionsvidenskab, sundhed og fitness, uddannelse, akademikere og engagement med forskellige kliniske befolkninger.

HVEM VI ER

SPU er anerkendt i hele regionen for den overlegne kvalitet af både sine sygeplejeprogrammer og dets sundheds- og menneskelige præstationsprogrammer såvel som for kandidaternes kompetence og karakter. SPU-alumner bruger dagligt deres viden, dygtighed og omhu til at gøre en dyb forskel i tusindvis af menneskers liv, engagere deres samfund og gøre en forskel i det 21. århundrede.

På SPU finder du fakultetsmedlemmer, der er forpligtet til at forberede dig på succes i det professionelle samfund. Dette betyder, at personlig, individuel opmærksomhed vil være en væsentlig del af din akademiske erfaring. Hvad mere er, SPU-fakultetsmedlemmer bringer den virkelige verdensoplevelse til dit program, hvilket gør kursusstimulerende og klinisk relevant.

VORES MISSION

Baseret på vores engagement i kristne værdier søger vi at samarbejde med samfundet for at udvikle kandidater, der engagerer sig i kulturen, ændrer verden og:

Server alle mennesker med det højeste niveau af professionel pleje

Demonstrere kompetence i et forskelligt og skiftende miljø

Handle med visdom, karakter og omsorg

Demonstrer lederskab i alle aspekter af deres karriere

Fremme optimal sundhed for krop, sind og ånd

VORES KERNVÆRDIER

  • Excellence
  • respekt
  • mangfoldighed
  • Forespørgsel
  • Omsorgsfuld tilstedeværelse

Placeringer

Seattle

Address
3rd Avenue West,3307
98119 Seattle, District of Columbia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: