Læs den officielle beskrivelse

Sydlige stater Universitet (SSU) er ved at blive en leder i executive business uddannelse ved at give sine studerende med de nødvendige færdigheder for at forvalte en lille virksomhed eller fremme i ledende stillinger i en stor virksomhed. Uanset om din interesse er i færd med teknologi, sundhedspleje, regeringen, detailhandel eller non-profit, vil SSU lære dig de nødvendige færdigheder for at opnå succes i dagens konkurrenceprægede marked.

SSU har campusser i nogle af de smukkeste steder i USA - fra verdensklasse South Coast Plaza til strandene i Stillehavet med deres betagende solnedgange. Vores campus i Newport Beach-området i Orange County (den "OC") ligger i nærheden af ​​Prime spisning, shopping og underholdning destinationer i det sydlige Californien. Disneyland, Universal Studios, Hollywood og andre store attraktioner er kun en kort køretur væk.

I 2010, sydlige stater Universitet modtog national akkreditering fra akkrediterende Det Frie skoler og videregående uddannelser (ACICS). Vores akkreditering giver SSU til at tilbyde alle uddannelser (BBA & MBA) og intensivt engelskkursus Program på alle SSU lokationer - Fashion Valley, Newport Beach og La Jolla.

Sydlige stater Universitet også licens til at drive af California Bureau for privat efteruddannelses (BPPE).

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Southern States University

Sydstaterne Universitets Master of Business Administration er et to-årigt program designet til at hjælpe med at forberede de studerende til at gøre med en verden af ​​erh ... [+]

Sydstaterne Universitets Master of Business Administration er et to-årigt program designet til at hjælpe med at forberede de studerende til at gøre med en verden af ​​erhvervslivet og industrien, der er i konstant forandring og udvikling. Med sin vægt på at give en solid akademisk og teoretisk forretningsgrundlaget kombineret med moderne ledelsesmæssige færdigheder, programmet er struktureret for at sikre de studerende erhverve en dybdegående forståelse af strukturen af ​​den globale økonomi, samt beslutningstagning færdigheder praktisk business kræves for at klare den stadigt stigende kompleksitet af forretningsaktiviteter i denne globale økonomi. Ud over sin pædagogiske fokus på globalisering og international business viden og færdigheder er SSU unikt positioneret til at tilbyde en MBA-program, der samler aspiranter fra lande over hele verden for at studere i en samarbejdsånd. I betragtning af de studerendes stramme tidsplaner og ansvar, er SSU 's MBA-kurser udbydes på hverdagsaftener og lørdag formiddag og eftermiddag.... [-]

USA Newport Beach San Diego
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk