Southern States University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sydlige stater Universitet (SSU) er ved at blive en leder i executive business uddannelse ved at give sine studerende med de nødvendige færdigheder for at forvalte en lille virksomhed eller fremme i ledende stillinger i en stor virksomhed. Uanset om din interesse er i færd med teknologi, sundhedspleje, regeringen, detailhandel eller non-profit, vil SSU lære dig de nødvendige færdigheder for at opnå succes i dagens konkurrenceprægede marked.

SSU har campusser i nogle af de smukkeste steder i USA - fra verdensklasse South Coast Plaza til strandene i Stillehavet med deres betagende solnedgange. Vores campus i Newport Beach-området i Orange County (den "OC") ligger i nærheden af ​​Prime spisning, shopping og underholdning destinationer i det sydlige Californien. Disneyland, Universal Studios, Hollywood og andre store attraktioner er kun en kort køretur væk.

I 2010, sydlige stater Universitet modtog national akkreditering fra akkrediterende Det Frie skoler og videregående uddannelser (ACICS). Vores akkreditering giver SSU til at tilbyde alle uddannelser (BBA & MBA) og intensivt engelskkursus Program på alle SSU lokationer - Fashion Valley, Newport Beach og La Jolla.

Sydlige stater Universitet også licens til at drive af California Bureau for privat efteruddannelses (BPPE).

Placeringer

Newport Beach

Address
1601 Dove Street, Suite 105
Newport Beach

92660 Newport Beach, Californien, USA

San Diego

Address
Holiday Court, Suite 111
La Jolla

3252 San Diego, Californien, USA

San Diego

Address
123 Camino de la Reina Suite 100 East
San Diego

92108 San Diego, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig