Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Med udgangspunkt i en tradition for ekspertise

For næsten 60 år, har College of Business Administration på San Diego State University etableret sig som en leder og innovator i erhvervsuddannelser. Med en imponerende liste af alumner, bredt respekterede fakultet og et banebrydende pensum, kollegiet fortsætter med at uddanne dygtige ledere, der er udstyret med teoretisk viden og virkelige verden erfaring.

Den College of Business Administration har været rangeret i den seneste US News & World Report undersøgelse som en af ​​de øverste ti bedste business skoler i Californien og blandt de 50 bedste offentlige business schools i USA.

SDSU har det eneste MBA-program i San Diego-området, der er rangeret blandt de bedste i landet af Forbes, US News & World Report, og BusinessWeek. Det er også den eneste statsstøttede MBA-program i det sydlige Californien, der er rangeret blandt de bedste i landet ved Military Times. (Rankings og anerkendelser) Gennem en række advisory boards, mentorprogrammer og uddannelsesinstitutioner, har kollegiet udviklet langvarige bånd til erhvervslivet, giver os den virkelige verden indsigt i de færdigheder og uddannelse, der kræves for vores kandidater til at blive værdifuld inden for den globale markedsplads. Nedenfor er en liste over nogle af de innovative ressourcer og programmer, der tilbydes til SDSU studerende:

Med mange studerende udtrykker et talent for iværksætteri, den nationalt anerkendte Lavin Entrepreneurship Center og seneste tilføjelse af iværksætteri mindre tilbydes alle bachelorer, uanset store giver de studerende den pædagogiske fundament, de har brug for at opbygge en succesfuld virksomhed.
Som en af ​​de første af sin art på vestkysten, Wells Fargo Financial Markets Laboratory tilbyder forretningsservice studerende og fakultetet værktøjer til forskning, bearbejde og analysere realtid økonomiske og finansielle data.
professionel salg og salgsledelse specialisering blev udviklet med 3M Company som svar på den stigende globale efterspørgsel efter college kandidater med salg og lederevner. SDSU er en af ​​kun to universiteter i staten Californien at tilbyde et salg specialisering program til studerende.

Disse ressourcer og programmer kun udgør en lille del af de rige tilbud til rådighed til SDSU studerende.

Vores fremragende forskning, prisvindende fakultet og dedikation til udviklingslandene klasser og kurser designet til at møde udfordringerne i dagens erhvervsklima sted SDSU College of Business Administration blandt eliten business schools fra hele verden.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

San Diego State University

Klassificeret som nr. 4 over hele verden - SDSU MBA i Sports Management forbereder eleverne til at imødekomme udfordringerne og kravene i karriere i sport. Januar startda ... [+]

Valgt som en af ​​de bedste 5 bedste mesters grene i sport forvaltning i verden ved sport business magazine 2017

San Diego State University stærke aktiver Ved at vælge den rigtige kandidatuddannelse til at studere sportsvirksomhed er der en række faktorer at overveje. Nedenfor er de grundlæggende grunde til, at vi mener, at SDSU Sports MBA er det ideelle sted at forfølge en MBA fokuseret på sport. Vi mener, at vores seneste rangering af # 4 globalt i Sports Business International, den førende placering for Postgraduate Sports Business-programmer, afspejler det arbejde, vi og vores alumner har sat ind for at gøre dette til det bedste valg for ambitiøse studerende. Desuden er Fowler College of Business placeret i TOP 50 US Public Business Schools. ... [-]

USA San Diego
September 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

San Diego State University MBA Program

San Diego State University Executive MBA Program