Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Vores mission

Rady School of Management udvikler etiske og iværksættere, der har en positiv indflydelse i verden gennem innovation, samarbejde og viden.

Vores værdier

Vores samarbejdskultur er baseret på de fem kerneværdier for innovation, effekt, samarbejde, integritet og risikovurdering.

Vores fremtid:

I vores 14 år har vores studerende og alumner udviklet over 150 virksomheder til gavn for andre og påvirker innovationsøkonomien i vores region, stat, land og verden. Vi vil fortsætte med at rekruttere top fakultet, tiltrække ledende studerende og skabe et klima for innovative forretnings- og forskningssamarbejde.

Rady tilbyder et fuldtids MBA-program , to FlexMBA- programmer for arbejdende fagfolk, en Master of Finance- program, en Master of Science i Business Analytics , en ph.d.-uddannelse , samt undergraduate og executive uddannelse kurser. UC San Diego's slægt omfatter 16 nobelpristagere (tidligere og nuværende fakultet) og otte MacArthur Foundation award-modtagere. Rady School ligger i sammenhæng med denne forskning, udvikling og innovation - det ligger til grund for vores læseplan og vores akademiske model.


En global institution

Den Rady School of Management ved UC San Diego er en professionel skole inden for en af ​​de højest placerede institutioner i USA for videregående uddannelse og forskning. Rady School blev grundlagt i 2003 og akkrediteret af AACSB International i 2011, og er den eneste nye business school, der er oprettet ved en amerikansk nyhed

UC San Diego er anerkendt som en af ​​de bedste universiteter i verden og er heldig at give et kulturelt forskelligt, internationalt studieorgan. Rady School omfatter kulturel integration som afgørende for skolens stof. Mangfoldighed er afgørende for kreativitet, innovation, indsigt og især forståelse, som alle bidrager til mosaikken, der gør vores Rady School så ekstraordinær.

Rady School er forpligtet til at tiltrække, byde velkommen og engagere alle lokale og internationale befolkninger. San Diego samfund gevinster fra den intellektuelle stimulering, kulturelle berigelse, social engagement og global forståelse for forskellige befolkninger.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Deltids-MBA

Rady School of Management

Deltid MBA - The Rady FlexMBA studerende arbejder fagfolk med en passion for innovation og drevet til at skabe forretningssucces. De udforsker nye ideer og muligheder og ... [+]

Deltid MBA (Rady FlexMBA)

FlexMBA-studerende arbejder fagfolk med en passion for innovation og drevet til at skabe forretningssucces. De udforsker nye ideer og muligheder og opdager og udvikler måder at transformere forretning og verden på.

FlexMBA-studerende udmærker sig i deres nuværende roller og er klar til at påtage sig mere ansvar og yde større bidrag. Deltids MBA-programmet gør det muligt for eleverne at opfylde de mål, som de og deres organisationer har sat til deres uddannelsesmæssige og faglige udvikling.

Støtte til FlexMBA-studerende

FlexMBA er designet til at arbejde fagfolk med krævende job og ansvar. Den administrative støtte fra Rady School giver dig mulighed for at maksimere din tid med at fokusere på dine studier og opbygge stærke forbindelser med medstuderende, professorer og virksomhedsledere. Når livet sker, tilbyder FlexMBA-medarbejdere råd og assistance for at sikre, at du opretholder din akademiske udvikling og opnår dine mål.... [-]

USA San Diego
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 - 30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MBA

Rady School of Management

Full-time MBA er en fordybelse i innovation, der er designet til at inspirere din vision om fremtiden og give dig viden om at flytte gode ideer til markedet. ... [+]

Immersion in Innovation

Full-time MBA er designet til at inspirere din vision af fremtiden og give dig viden om at flytte gode ideer til markedet. Fuldtids MBA-studerende er kloge, samarbejdsvillige, lidenskabelige om innovationsvirksomhed, interesseret i videnskab og teknologi - og klar til at starte de næste faser af deres karriere.

Karriere-fokuserede

Vi fokuserer på din karriere fra dag ét.

Opgaven af ​​Rady Graduate Career Connections er at hjælpe Master of Business Administration fagfolk i udvikling, evaluering og gennemførelse karriere beslutninger.

Til aktiv tjeneste og veteraner

Militært personale og veteraner kan lære mere om særlige programmer og muligheder, som Rady School har at tilbyde. Lær hvorfor Rady School er San Diego's bedste militære MBA-mulighed.... [-]

USA San Diego
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
21 - 30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

StartR - Rady School's Accelerator

Rady School of Management
Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, Californien, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 858-534-9000