Rady School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission

Rady School of Management ved UC San Diego udvikler etiske og iværksætterledere, der har en positiv indflydelse i verden gennem innovation, samarbejde og viden.

Vores værdier

Vores samarbejdskultur er baseret på de fem kerneværdier for innovation, effekt, samarbejde, integritet og risikovurdering.

Vores fremtid:

Siden 2003 har vores studerende og alumner udviklet over 180 virksomheder til gavn for andre og påvirker innovationsøkonomien i vores region, stat, land og verden. Vi vil fortsætte med at rekruttere det øverste fakultet, tiltrække førende studerende og skabe et klima for innovative forretnings- og forskningssamarbejder.

Rady tilbyder et fuldtids MBA-program , to FlexMBA- programmer til arbejdende fagfolk, et Master of Finance- program, en fuldtids- og FlexWeekend Master of Science i forretningsanalyse , en Master of Professional Accountancy , en ph.d.-uddannelse , såvel som bacheloruddannelse og uddannelseskurser. UC San Diego's afstamning inkluderer 16 Nobelpristagere (tidligere og nuværende fakultet) og otte MacArthur Foundation-modtagere. Rady School er i centrum for denne forskning, udvikling og innovation - den ligger til grund for vores læseplan og vores akademiske model.

En global institution

Rady School of Management ved UC San Diego er en professionel skole inden for en af de bedst placerede institutioner i USA for videregående uddannelse og forskning. Rady School blev grundlagt i 2003 og akkrediteret af AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) i 2011 og er den eneste nye handelsskole oprettet på en amerikansk nyhed

UC San Diego er anerkendt som en af ​​de bedste universiteter i verden og er heldig at give et kulturelt forskelligt, internationalt studieorgan. Rady School omfatter kulturel integration som afgørende for skolens stof. Mangfoldighed er afgørende for kreativitet, innovation, indsigt og især forståelse, som alle bidrager til mosaikken, der gør vores Rady School så ekstraordinær.

Rady School er forpligtet til at tiltrække, byde velkommen og engagere alle lokale og internationale befolkninger. San Diego samfund gevinster fra den intellektuelle stimulering, kulturelle berigelse, social engagement og global forståelse for forskellige befolkninger.

Placeringer

San Diego

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, Californien, USA
Telefonnummer
+1 858-534-9000

Akkrediteringer

AACSB Accredited