Rady School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission

Rady School of Management ved UC San Diego udvikler etiske og iværksætterledere, der har en positiv indflydelse i verden gennem innovation, samarbejde og viden.

Vores værdier

Vores samarbejdskultur er baseret på de fem kerneværdier for innovation, påvirkning, samarbejde, integritet og risikotagning.

Vores fremtid

I vores 14 år har vores studerende og alumner udviklet over 150 virksomheder til at gavne andre og påvirke innovationsøkonomien i vores region, stat, land og verden. Vi vil fortsætte med at rekruttere øverste fakultet, tiltrække førende studerende studerende og skabe et klima for innovative forretnings- og forskningssamarbejder.

Rady tilbyder et fuldtids MBA-program , to FlexMBA- programmer til arbejdende fagfolk, et Master of Finance- program, en fuldtids og FlexWeekend (start 2021) Master of Science in Business Analytics , en Master of Professional Accountancy , en ph.d. program samt kurser på grunduddannelse og lederuddannelse. UC San Diego's afstamning inkluderer 16 Nobelpristagere (tidligere og nuværende fakultet) og otte MacArthur Foundation-modtagere. Rady School er i centrum for denne forskning, udvikling og innovation - den ligger til grund for vores læseplan og vores akademiske model.

En global institution

Rady School of Management ved UC San Diego er en professionel skole inden for en af de bedst placerede institutioner i USA for videregående uddannelse og forskning. Rady School blev grundlagt i 2003 og akkrediteret af AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) i 2011 og er den eneste nye handelsskole oprettet ved en amerikansk News & World Report Top 10 rangerede offentlige forskningsuniversitet i løbet af de sidste 30 år og er en af de yngste i nationen nogensinde til at opnå AACSB-anerkendelse.

UC San Diego er anerkendt som et af verdens største universiteter og er heldige at give et kulturelt forskelligartet, internationalt studerende organ. Rady School omfavner kulturel integration som væsentlig for skolens stof. Mangfoldighed er grundlæggende for kreativitet, innovation, indsigt og især forståelse, som alle bidrager til den mosaik, der gør vores Rady School så ekstraordinær.

Rady School er forpligtet til at tiltrække, byde velkommen og engagere alle lokale og internationale befolkninger. San Diego-samfundet drager fordel af intellektuel stimulering, kulturel berigelse, socialt engagement og global forståelse af forskellige befolkninger.

Placeringer

San Diego

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, Californien, USA
Telefonnummer
+1 858-534-9000

Akkrediteringer

AACSB Accredited