Læs den officielle beskrivelse

Merit Business School Blev grundlagt i 2012 som en graduate school of business tilbyder kvalitet online MBA og Graduate business certifikat grader.

Fortjeneste Er en ny slags business school for dagens moderne, velbesøgte studerende. Gennem vores globale læringsplatform og online supportsystemer tilbyder vi virkelig overkommelig adgang til kvalitets forretningsprogrammer til at arbejde voksne fra hele verden. Vores mål er at forbedre adgangen til kvalitetsledelseuddannelse og karrieremuligheder for virksomhedsledere, ejere og iværksættere.

Fortjeneste studerende er selvsikre, optimistiske og etiske ledere, der overskrider nationale grænser. Fortjeneste kandidater er dygtige i kritisk tænkning, problemløsning, teknologi og præsentation færdigheder - væsentlige træk for iværksætter og organisatorisk succes.

Vi er stolte af vores verdensklasse praktiserende fakultet og relevant læseplan, som involverer studerende på Alle kontinenter-europa, AmerikaOg Asien. Fortjeneste gør det muligt for voksne at få adgang til kvalitetsundervisning, når som helst og hvor som helst. Skolen blev oprindeligt kaldet Executive Academy of Scottsdale og opererer stadig fra Scottsdale, Arizona. Fortjeneste Er anerkendt inden for graduate business uddannelse og iværksætteri. Fortjeneste Er stolt af at præsentere en streng, Amerikansk stil MBA til en global studerende befolkning, som ønsker at forblive nuværende med moderne forretningspraksis og praksis. For 2016, Merit Business School tilbyder et fuldt licenseret online MBA-program med fleksible startdatoer og relevante koncentrationer - ideel til tidsbegrænsede personer, der ønsker at fremme deres karriere eller starte en ny virksomhed.

Akkreditering

Merit Business School er statslicenseret og tilpasser sine programmer med CHEA-godkendte, nationalt anerkendte akkrediteringsstandarder. Merit leverer højkvalitets postgraduate undervisning ved hjælp af flere vurderingsforanstaltninger og arbejder sammen med relevante nationale og specialiserede akkrediteringsorganer.

Internationale studerende

Mere end 80% af Merit-eleverne kommer fra ikke-amerikanske lande og skaber et varieret og levende undervisningssamfund. Internationale studerende, der ikke er statsborgere eller fastboende i USA, er velkomne til at ansøge om adgang til Merit MBA og kandidat certifikatprogrammer. På grund af online-karakteren af ​​vores program kan Merit Business School ikke udstede I-20-dokumentation for at give internationale MBA-studerende adgang til USA på studentevisum.

Ikke desto mindre giver Merit gennem sin Global Learning Portal og fremragende fakultetmedlemmer en uovertruffen mulighed for internationale MBA-studerende at opnå en overkommelig topkvalitets amerikansk business-erhvervsuddannelse online. Der er ikke noget bopælskrav. Du kan studere og lære hvor du bor. Der er også en række betalingsmuligheder.

Vil du lære mere? Kontakt en Merit repræsentant i dag og find ud af, hvordan du tager dine næste trin.

Programmer undervist i:
Engelsk