Læs den officielle beskrivelse

Hvad er nu det College of Professional og Fortsættende Studier åbnede i efteråret 1946, da La Salle Aften Division, med 36 mænd mødes i seks kurser mandag, tirsdag og torsdag. Kort tid derefter blev Aften Division have "en enorm indflydelse på Delaware Valley industrier med over 350 forskellige virksomheder og industrivirksomheder ... repræsenteret i de studerende.« I sine første to årtier, Evening Division tiltrak studerende primært beskæftiger sig med professionel og færdigheder- orienterede læseplaner, "i kemi, elektronisk Fysik og anvendt matematik." Regnskab, Industrial Management, og Engineering Physics var de mere populære store selskaber, og tre lokale virksomheder, General Electric, Philco, og RCA, hver havde mere end 100 ansatte deltager La Salle natten. Af 1970'erne, nye jobmuligheder på områder relateret til den offentlige velfærd affødt en bølge af studerendes interesse for de sociale videnskaber, især psykologi og strafferet. Senere, datalogi og erhvervsøkonomi tiltrak det største antal studerende. Mange socioøkonomiske forandringer fandt sted i 1970'erne. Beboere og virksomheder flyttet fra byen til forstæderne. De kristne Brothers 'historie "Møde eleverne, hvor de er" forudsat en støttende kontekst for planerne om at uddanne voksne. For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter bachelor-og kandidatniveau studier blev de Bucks County Center i Newtown Pennsylvania blev etableret i 1997 og Montgomery County Metroplex i Plymouth Meeting Pennsylvania etableret i 2008. La Salle University 's engagement i innovation, tilgængelighed, og ekstraordinær akademisk kvalitet inden for rammerne af kollegiet af Professional og Fortsættende Studier stræber konstant efter at opretholde sit ry som en af regionens bedste institutioner for at uddanne voksne. College of Professional og Fortsættende Studies 'lederskab, instruktører og personale er forpligtet til at sikre, at alle deltagere får de allerbedste muligheder i livslang læring. Mission statement La Salle University College of Professional og videre studier ønsker at være den institution valg i Delaware Valley til at opfylde de skiftende behov hos voksenelever, der søger det bedste i livslang læring.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

La Salle University College of Professional and Continuing Studies

Vores program er internationalt anerkendt for at have tjent akkreditering fra AACSB International (Foreningen til fremme af Collegiate Schools of Business). Vi lægger væg ... [+]

Master of Business Administration

Vores program er internationalt anerkendt for at have tjent akkreditering fra AACSB International (Foreningen til fremme af Collegiate Schools of Business). Vi lægger vægt på akademisk ekspertise og en forpligtelse til løbende forbedringer.

I Lasallian tradition, vores program blander akademisk teori med de praktiske erfaringer med vores forskellige, højt motiverede studerende og fremragende fakultet. Klasser er små, så du kan komme til at kende dine klassekammerater og professorer godt og lære i en dynamisk atmosfære.

Dette MBA-program tilbydes på Basel handelskammer. Hver elev tager 45 point i weekenden format begynder i januar eller maj. Uddannelsen afsluttes på 15 måneder, og er begrænset til 20 til 25 elever. Studerende vil rejse til USA i en uge i løbet af programmet.... [-]

Schweiz Basel USA Philadelphia
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk