Kelley School of Business Indiana University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Kelley School tilbyder en top-tier business uddannelse med fokus på at guide dig mod din egen sande succes.

På Kelley School of Business, vi er i færd med at skabe karriere momentum. Vores studerende har talent til at lykkes, ydmyghed til at vokse og den ihærdighed til at holde ud. Det ånd-kombineret med en uddannelse, der kun eliten Kelley School kan levere-resultater i kandidater med den viden og færdigheder er nødvendige for at møde nye udfordringer, for at gøre en positiv forandring muligt og for at bidrage til deres organisationer fra dag ét.

Vi har vores rødder i den første business kursus tilbydes på Indiana College i Bloomington i 1830. Indiana College voksede til at være Indiana University, og School of Commerce og Finans, etableret i 1920, voksede til at være Kelley School of Business. Vi har tilbudt business kurser på vores Indianapolis campus siden 1916 gennemført lederuddannelse i 1952 og forhånd erhvervsuddannelser på globalt plan. Vores tidslinje viser mere end 100 års business excellence.

om kelley

Recruiters fortælle os, de opsøger vores studerende og kandidater for deres positive, hårdtarbejdende attitude og deres tillid, der kommer fra den virkelige verden, der gælder uddannelse vores fakultet levere på hver grad niveau.

Vores fakultet medlemmer kræver, og få det bedste ud af vores studerende. Kelley studerende lære at køre resultater. Denne kvalitet er afspejlet i vores enestående studiejob-salgskurser, omdømme vores karriere tjenester og vores globale position som en top business school.

banner

Gå fra øjeblik til momentum

Der er øjeblikke af betydning i livet. De sker overalt, når som helst. En flash af inspiration til en ny virksomhed, en introduktion til en mentor, lander de store job-they're pivotale øjeblikke, der definerer dig. Og uden den rette uddannelse og støtte, det er alt, de er: single øjeblikke, der ender, når de ender. Med Kelley, disse øjeblikke eksplodere i kædereaktioner af muligheder. Du er ikke bare beredt for dem; du er i stand til at navigere dem for at guide dig mod din egen sande succes.

banner

Mission

Missionen for Kelley School of Business er at transformere livet for studerende, organisationer og samfund gennem forvaltning uddannelse og forskning. Vores mål er at producere: a) studerende, der er borgere i verden, som har en positiv indvirkning på deres organisationer og på de samfund, hvor de lever, og b) forskning, der fremmer både teori og praksis. Vi lægger vægt på et samarbejde, der tilskynder til oprettelse af værdiskabende partnerskaber mellem fakultetet, studerende, alumni, andre universiteter og akademiske enheder på IE, og med den private sektor og ikke-for-profit organisationer.

På Kelley School, er vi forpligtet til at opretholde et værdisystem jordet på:

  • Etisk adfærd og integritet
  • Excellence, professionalisme og stolthed i alt, hvad vi gør
  • Personlig initiativ og individuelt ansvar
  • Fuld engagement af alle vores fakultet og medarbejdere i de forfølger det mission af skolen
  • Løbende innovation i vores programmer og stipendium
  • En ånd af samarbejde, høflighed, respekt og kollegial adfærd i alle sammenhænge
  • Åbne og ligefremme kommunikation
  • Mangfoldighed og rummelighed og
  • Bare og retfærdig anerkendelse for ydeevne
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBAs »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Global MBA

Kelley / Manchester Global MBA

Undervisning både online og på universitetet Deltid 2 år September 2019 USA Bloomington Det Forenede Kongerige Manchester + 2 mere

Kelley-Manchester Global MBA er en enestående mulighed for at tjene to MBA'er fra to top handelsskoler - og for at skabe globale forbindelser. Du vil lære gennem online og face-to-face undersøgelse, herunder muligheder for at deltage i workshops i Dubai, Hongkong, Manchester, São Paulo, Shanghai og Singapore. [+]

Tjen to MBA'er fra to Elite Business Schools

Kelley-Manchester Global MBA er en enestående mulighed for at tjene to MBA'er fra to top handelsskoler - og for at skabe globale forbindelser. Du vil lære gennem online og face-to-face undersøgelse, herunder muligheder for at deltage i workshops i Dubai, Hongkong, Manchester, São Paulo, Shanghai og Singapore.

Dette dobbelte MBA-program er i fællesskab leveret af Kelley School of Business og Alliance Manchester Business School-toprangerede institutioner fra USA og Det Forenede Kongerige anerkendt over hele verden for deres innovative forretningsplaner.

Kom frem i global forretning

Dette er en anden form for MBA-oplevelse - en som frigør multinationale erhvervsmuligheder - der har evnen til at omdanne din karriere. Med Kelley-Manchester Global MBA får du flere konkurrencemæssige fordele, herunder:... [-]


Videoer

Picture yourself at Kelley

Build Your Momentum with Kelley

Kelley/Manchester Global MBA: Lauren Smith

Kontakt
Besøgsadresse
Godfrey Graduate and Executive Education Center
1275 E. 10th Street

Bloomington, Indiana, 47405 US
Sociale medier
Besøgsadresse
801 W. Michigan Street
Indianapolis, Indiana, 46202 US
Sociale medier