Krannert Executive Education, Purdue University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UDDANNELSE TIL MØDE DIN MÅL

Executive Education på Purdue University tilbyder programmer, der passer til individuelle mål og virksomhedens behov.

  • Arbejdsmedarbejdere tjener en Executive MBA for at forberede sig på umiddelbare og langsigtede karrieremuligheder.
  • Erhvervspersonale udvikler ledelsesevner inden for så lidt som en uge i vores open-enrollment faglige udviklingsprogrammer.
  • Virksomhederne drager fordel af vores brugerdefinerede programmer, der er designet til at opfylde deres unikke behov.

Uanset dine personlige eller virksomhedsmål skal du undersøge, hvordan et Krannert Executive Education-program kan hjælpe dig med at nå og overskride dem!

Hvorfor Krannert

Morgendagens virksomhedsledere vil være dem, der taler sproget for innovation - som ved at analysere data, udvikle og statistisk begrunde kreative forretningsløsninger og endda tage nye teknologier på markedet. Hvis du forestiller dig selv som en af ​​disse ledere, er Krannert School of Management hvor du vil være. Levende inde i et verdensberømt forskningsbaseret universitet med en lang historie med lederskab inden for videnskab og teknik, tilbyder Krannert et mere analytisk problemløsende mærke af erhvervsuddannelse og en mere pragmatisk, jobbetfærdig tilgang til akademikere . I modsætning til andre steder ved Krannert lærer du hvordan du lærer-hvordan man spørger, forsker og tænker på nye måder. Alligevel vil du blive nedsænket i en samarbejds- og arbejdskultur, der giver ledelsens bløde færdigheder - hvordan man udvikler og kommunikerer en vision og diplomatisk påvirker andre til at realisere den. Derfor er Krannert. Det er her, globale forretningsledere begynder. Tag et bredere kig på Krannert-oplevelsen.

Purdue Brand of Business

"Houston, vi har et problem ..." Inspireret af en af ​​de mest spændende begivenheder i amerikansk historie er denne ikoniske fangstfras blevet et verbalt "bat-signal" til skarpe sind, som kan tilpasse sig og reagere hurtigt på en tænkelig situation . Det er også et perfekt øjebliksbillede af hvorfor forretningsstuderende på Krannert School of Management uddanner en overbevisende fordel. Omfattet som en af ​​landets elitskoler, arbejder Krannert tæt på en toprangeret ingeniørskole, der producerer 23 Apollo og andre NASA-astronauter - langt mere end noget andet universitet. Virker mod denne baggrund af Purdues styrke inden for videnskab og teknologi, Krannert anvender entydigt business læring fra en forskningsbaseret, kvantitativ vinkel, der udvikler elevernes analytiske færdigheder og producerer naturligvis kandidater med de ressourcefulde, tankevækkende problemløsende evner hver moderne -dags kommercielle virksomheder krav.

Et innovationsøkosystem

Trin uden for teori og faktisk komme ned til erhvervslivet. Inden for rækkevidde af hvert Krannert-klasseværelse er en dynamisk idefabrik - en rigtig praktisk, praktisk R

Utrolig Savvy Career Services

Livets vigtigste lektioner findes sjældent i en bog. For så vidt når afkastet på din uddannelsesinvestering kommer ned til det job, du i sidste ende lander, findes de heller ikke i et "hands-on" lab. De findes i den rigdom af menneskelige netværk og det uvurderlige anvendelsesområde for faglig social kompetenceudvikling, der er værdiskabende kendetegn ved Krannert School of Management. Som studerende på Krannert kan du i modsætning til andre steder udnytte et dynamisk udvalg af karrieremuligheder og muligheder, der spænder fra lederskabsaktiviteter og en-til-en-coaching til et alumni netværk, uovertruffen i branchens mangfoldighed og en fuld skifer af høj-energi karriere messer-herunder den største kollegiale messe i landet.

Tilnærmelige 'menneskelige' ressourcer

Højere læring skal være nede på jorden. Derfor arbejder Krannert School of Management som et supplement til sin mere analytiske, forskningsbaserede business curriculum med en MO, der er dybt værdsat af de mere organiske, mindre formelle menneskelige kvaliteter af uddannelse. Fra det øjeblik du hører en levende stemme, når du begynder at deltage i Krannert-skolen, vil du sætte pris på alt, der får dig til at føle dig velkommen og virkelig støttet gennem dine akademiske sysler. Når man ser tilbage, kan næsten alle kandidater pege på et personligt engagement hos Krannert som et vendepunkt i sin rejse - et af de uvurderlige studie mentorprogrammer, vægten på fakultetets tilgængelighed, cohort learning-modellen, den utrættelige karriere-service coaching, eller den fantastiske globale eksponeringserfaring, hvor Purdue konsekvent placerer sig højt på campus mangfoldighed og studie-udenlandsk muligheder.

Small School, Enorm Network

Det er ikke fiskens størrelse i dammen. Det er hvor stramt "skolen" er. Når andre erhvervskollegier, ret eller forkert, fremmer en mere individualistisk, konkurrencedygtig, statusdrevet elevers vibe, er Krannert School of Management uapologisk teamorienteret. Ja, Krannert er en del af et stort ti universitet og tilbyder alle de relaterede "big-pond" fordele, der følger med, herunder adgang til et globalt og højt engageret alumni netværk, der dramatisk forbedrer læring og karrieremuligheder. Men i forhold til sine jævnaldrende er Krannert forholdsmæssigt mindre i skala - opretholdelse af en studentbekendt familiefornemmelse, en mere gensidigt opmuntrende atmosfære af konkurrence og en meget samarbejdsmæssig klasseværelsesmodel, der afspejler den måde, nutidens succesrige virksomheder driver og løser problemer. Så, store fisk på campus? Måske. Men meget få hos Krannert lagde meget lager i det. I stedet er de mere tilbøjelige til at lykkes sammen.

Det er Business som Usædvanligt

Fordi det succesrige mærke altid har en forskellig fordel. Uanset om man taler om et firma, et produkt, et universitet eller en elev, har det succesrige mærke en personlighed. En dybde. En motivation. Et formål. På Krannert School of Management er hver facet, hver nuance af den samlede uddannelseserfaring, designet, bygget og beregnet til at tilføje tekstur til din vækst som studerende og vigtigere din fremtid som professionel.

Purdue er vækstfaktor for spilændringer

Fra 2018:

  • # 1 destination for internationale studerende i STEM discipliner (US Department of Homeland Security)
  • # 5 blandt offentlige universiteter i Wall Street Journal's rangering af 500 amerikanske gymnasier
  • # 11 blandt offentlige universiteter (US News

Placeringer