Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited
College studerende

Om Hofstra Universitet

Hofstra Universitet kan hjælpe dig med at få det sted, du ønsker at gå med små klasser, dedikeret fakultet og en smuk, energifuld campus samt alle mulighederne i New York City inden for rækkevidde.

Find din fremtid ved at vælge fra omkring 140 bacheloruddannelser og omkring 150 kandidatuddannelser i Liberal Arts and Sciences, Business, Kommunikation, Uddannelse, Sundhedsvidenskab og Human Services, Ingeniørvidenskab og Anvendt Videnskab og Honours studier samt en lovskole og School of Medicine. Studentforholdet 14 til 1 og en prioritet på undervisningspraksis sikrer, at du er en del af at skabe din egen succes.

Hos Hofstra har du alle de ressourcer, du har brug for - fremragende biblioteksressourcer med omfattende online- og printsamlinger, state-of-the-art klasseværelser, lærings- og laboratoriefaciliteter samt omfattende internetadgang via kabel og trådløst internet, herunder den eneste internetforbindelse Blandt private kollegier på Long Island.

En mangfoldig blanding af kulturelle, sociale, atletiske og rekreative aktiviteter leverer hele collegeoplevelsen. Hofstra tilbyder studerende mulighed for at leve og lære på vores smukke 240-acre campus på Long Island og har nem adgang til de akademiske, kulturelle og karrieremuligheder i New York City hovedstadsområdet.

Hofstra et overblik

Campus Information

 • Grundlagt i 1935
 • Beliggende i Hempstead, Long Island, 25 miles øst for NYC
 • Præsident: Stuart Rabinowitz, JD
 • Provost: Gail M. Simmons, PhD
 • Privat, nonsektarisk, coeducational
 • 116 bygninger på 244 hektar
 • 25 akademiske og 28 samlede akkrediteringer
 • Medlem af Phi Beta Kappa
 • 100% programtilgængelighed for personer med handicap
 • Hofstra Universitet har mere end 134.000 alumni

College reunion

Campus Life

 • 35 boliger huse omkring 3.500 studerende, 18 spisesteder, 6 teatre og mere end 200 studieklubber, hvoraf der er ca. 27 lokale / nationale brødre og sororiteter
 • Hofstra har en pulserende campus med hundredvis af sociale, akademiske og kulturelle arrangementer om året
 • Hofstra Universitetsmuseum er nationalt akkrediteret af American Alliance of Museums. Museet, med en samling på ca. 5.000 kunstværker fra verdens forskellige kulturer, tilbyder 4-6 originale udstillinger årligt og overvåger også en omfattende samling udendørs skulpturer med ca. 70 kunstværker.
 • Hofstra biblioteker indeholder over 1 million bind og giver 24/7 online adgang til mere end 100.000 fuldtekstskrifter og 175.000 elektroniske bøger.
 • 17 varsitetssporter
 • 8 for mænd: baseball, basketball, langrend, golf, lacrosse, fodbold, tennis og brydning
 • 9 for kvinder: basketball, cross-country, field hockey, golf, lacrosse, fodbold, softball, tennis og volleyball
 • Alle sportsgrene konkurrerer på NCAA Division I niveau i Colonial Athletic Association

New York

Erklæring om mission og mål

Hofstra Universitet er en privat institution, hvis primære mission er at give sine studerende en kvalitetsuddannelse i et miljø, der opmuntrer, plejer og støtter læring gennem fri og åben udveksling af ideer til forbedring af menneskeheden. Hofstra Universitet er fuldt engageret i akademisk frihed og overførsel, fremskridt og bevarelse af viden til eget fagområde og for samfundet som helhed. Hofstra Universitet tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser undervist af et forskningsaktivt og fagligt engageret fakultet. Academic excellence guider alt, universitetet forpligter sig til.

 • Hofstra Universitets bacheloruddannelse giver et solidt fundament i den liberale kunst og videnskab designet til at tilskynde intellektuel nysgerrighed. Denne bredt baserede uddannelse udvikler elevernes analytiske og kritiske tænkning, styrker deres kommunikationsfærdigheder (mundtlig og skriftlig), fremmer tværkulturelle kompetencer og giver informationskompetencer og teknologiske færdigheder, der forbereder eleverne til at blive livslangt elever.
 • Hofstra Universitet er dedikeret til før-professionelle, professionelle, kandidat- og doktorgradsprogrammer, der understøtter en bred vifte af karrieremuligheder.
 • Hofstra Universitet er afsat til rekruttering og fastholdelse af et højt kvalificeret og forskelligt akademisk fællesskab af studerende, fakulteter, medarbejdere og administratorer, der respekterer hver enkelt medlems bidrag og værdighed.
 • Hofstra Universitets fakultet er engageret i ekspertise i undervisning, videnskabelig forskning og service. Universitetet understreger og støtter opbygning og syntese af viden samt formidling heraf. Vi mener, at den bedste uddannelse for studerende er en informeret af deres læreres videnskabelige sysler.
 • Hofstra Universitet er forpligtet til at levere de informative og teknologiske ressourcer, der kræves for at lære og fremme viden.
 • Hofstra Universitet stræber efter at dyrke elevernes sociale og etiske ansvar, æstetisk sensibilitet, kreativitet og følelsesmæssigt og fysisk velvære.
 • Hofstra Universitet tilbyder uddannelsesmæssige, co-curriculære og kulturelle programmer og aktiviteter, der fremmer bevidsthed om lokale, nationale og globale spørgsmål, opmuntre eleverne til at være aktive borgere og bidragsydere til deres lokale, nationale og globale samfund.
 • Hofstra Universitet anerkender sin vigtige rolle i vores lokalsamfund og deltager i en bredere national og international dialog. Vi tilbyder programmer og søger muligheder, der gensidigt gavner Hofstra-samfundet og dem ud over vores campus.
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

HOFSTRA UNIVERSITY

12 måneders program med online og on-site kurser; Koncentrationer i strategisk sundhedsstyring og strategisk forretningsforvaltning; etc ... [+]

Accelereret etårig hybrid MBA 12 måneders program med online og on-site kurser Koncentrationer i strategisk sundhedsstyring og strategisk forretningsforvaltning GMAT dispensationer til rådighed baseret på erfaring og / eller akademiske legitimationsoplysninger Meritbaserede stipendier til rådighed

Målsætninger for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialisering til at give sine elever beslutningsproces færdigheder og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Adgangskriterier

Ansøgere til optagelse til MBA-programmet skal have en baccalaureatgrad fra en akkrediteret institution. Ingen specifik bacheloruddannelse er nødvendig for optagelse, og der er heller ikke noget specifikt kursus for bacheloruddannelse, der anbefales til de studerende, der planlægger at forfølge disse grader. Undergraduate majors repræsenteret i MBA-programmet omfatter, men er ikke begrænset til, business, uddannelse, natur- og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og sygepleje.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Deltids-MBA

HOFSTRA UNIVERSITY

Frank G. Zarb School of Business tilbyder nu et accelereret hybrid MBA-program i hjertet af byen. Beliggende på Lenox Hill på 130 East 77th Street, giver dette program ne ... [+]

Frank G. Zarb School of Business tilbyder nu et accelereret hybrid MBA-program i hjertet af byen. Beliggende på Lenox Hill på 130 East 77th Street, giver dette program nem adgang til arbejdende fagfolk i New York City, der ønsker at opnå en Zarb MBA.

Dette 38-45 credit hybrid MBA cohort program i strategisk business management eller strategisk sundhedspleje ledelse er gearet til den professionelle arbejder og kan afsluttes om 28 måneder. Hybridformatet af læseplanen kombinerer kurser, der leveres på stedet og online, hvilket gør det lettere at få adgang til og planlægge fleksibilitet. Mere end halvdelen af ​​de samlede kreditter leveres online, mens onsite klasser er planlagt tilbage til tilbage, en nat om ugen.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Deltid
28 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

EMBA

HOFSTRA UNIVERSITY

Frank G. Zarb School of Business har for nylig lanceret et nyt hybrid EMBA program rettet mod nutidens professionelle. EMBA-hybridprogrammet kan afsluttes om 18 måneder o ... [+]

Frank G. Zarb School of Business har for nylig lanceret et nyt hybrid EMBA program rettet mod nutidens professionelle. EMBA-hybridprogrammet kan afsluttes om 18 måneder og kombinerer bekvemmeligheden ved online-undervisning med on-site klasser afholdt to gange om måneden på lørdage.

Programmets højdepunkter omfatter:

Executive Speaker Series med C-Suite branchens ledere Små klassestørrelser på færre end 20 studerende En altomfattende undervisning, der indeholder en global praksis. Tidligere destinationer omfatter Japan, Kina og Sydafrika. GMAT afkaldes typisk Stipendier til rådighed [-]
USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

MBA

HOFSTRA UNIVERSITY

Formålet med Master of Business Administration i Professional Accounting er at forberede studerende, der ikke har en bachelor business baggrund for at opnå licenser i off ... [+]

Målsætning for cand.merc. of business administration i professionel regnskab

At forberede studerende, der ikke har en erhvervsfaglig baggrund for at opnå licenser i offentlig regnskab i New York, samt for ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Dette program er designet til at give sådanne studerende de 33 studiepoeng i regnskab og beskatning, samt de 36 andre kreditter i erhvervslivet, der kræves for licensure i New York state.

Adgangskriterier

Ansøgere til optagelse til MBA-programmet skal have en baccalaureatgrad fra en akkrediteret institution. Ingen specifik bacheloruddannelse er nødvendig for optagelse, og der er heller ikke noget specifikt kursus for bacheloruddannelse, der anbefales til de studerende, der planlægger at forfølge disse grader. Undergraduate majors repræsenteret i MBA-programmet omfatter, men er ikke begrænset til, business, uddannelse, natur- og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og sygepleje.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

Co-op MBA-programmet på Zarb School of Business forbereder den stærkt motiverede, kvalificerede kandidat til nutidens foranderlige og udfordrende erhvervsliv. ... [+]

Co-op MBA-programmet på Zarb School of Business forbereder den stærkt motiverede, kvalificerede kandidat til nutidens foranderlige og udfordrende erhvervsliv.

Zarb Co-op MBA-programmet blev rangeret 79th af Bloomberg Businessweek.

Zarb er den eneste Long Island-skole og en af ​​kun tre erhvervsskoler i hovedstadsområdet New York City.

Co-op MBA-programmet er kohortbaseret.

Hver kohortklasse starter det toårige program i september og gennemfører kernekompetencerne i låsestrinet. Ved at lære, arbejde og studere sammen, hver klasse bygger sine egne muligheder identitet og networking.

COOP OP oplevelse

COOP-programmet giver eleverne mulighed for at arbejde på fuld tid i en betalt stilling inden for deres studieområde, mens de opnår deres grad. Både indenlandske og internationale studerende er berettiget. ... [-]
USA Hempstead
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

Flex MBA-programmet på Zarb School of Business er designet til dem, der søger at fremme deres karriere ved at udvide deres forretningskendskab og ekspertise. ... [+]

Flex MBA-programmet på Zarb School of Business er designet til dem, der søger at fremme deres karriere ved at udvide deres forretningskendskab og ekspertise. MBA-studerende drager fordel af Zarb-skolens topmoderne faciliteter og teknologier, der anvendes i dagens mest avancerede virksomheder, herunder Martin B. Greenberg Trading Room med 34 Bloomberg-professionelle terminaler. Læring finder sted i skolens højteknologiske klasseværelser og understøttes af rige online biblioteks- og forretningsdata. Zarb School of Business MBA er rangeret af BusinessWeek blandt de top 75 Deltids MBA-programmer i USA. Studerende har gode muligheder for at lære fra virksomhedsledere gennem Zarb Executive Speaker Series og interagere og netværk med Zarb School alumni. De kan også drage fordel af karrierekonsulent- og jobsøgningstjenesterne i Graduate Business Career Services.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

Zarb MBA-programmet (undervist på vores Long Island, New York campus) er designet til at afspejle filosofien og værdierne i skolens mission om "Uddannelse til personlig o ... [+]

Zarb MBA-programmet (undervist på vores Long Island, New York campus) er designet til at afspejle filosofien og værdierne i skolens mission om "Uddannelse til personlig og professionel præstation." Formålet er at give eleverne en omfattende uddannelseserfaring ved Kombinerer akademisk og ekstra-curricular engagement. Samlet bygger de opnåede viden og færdigheder elevernes kompetencer på de områder, der anses for vigtige for ledere og ledere i erhvervslivet.

Zarb MBA er et 38-45 kredit-program (afhængigt af tidligere kurser), og tilbydes på en Co-op MBA samt deltid.

Udvikling af kernekompetencer (20-27 point)

Undersøgelse af økonomi - ECO 200 Juridiske, politiske, lovgivningsmæssige og etiske miljøer i erhvervslivet - LEGL 200 Forretningsetik og lederskab - MGT 200 Regnskabs- og regnskabsrapportering - ACCT 203 Ledelsesfinansiering - FIN 203 Informationssystemer til ledere - IS 203 Operations Management - MGT 203 Moderne organisationer: Adfærd og strategi - MGT 207 Marketing Analysis & Management - MKT 203 Avanceret kvantitativ analyse for ledere - BAN 203 ... [-]
USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialiserin ... [+]

Målsætninger for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialisering til at give sine elever beslutningsproces færdigheder og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Adgangskriterier

Ansøgere til optagelse til MBA-programmet skal have en baccalaureatgrad fra en akkrediteret institution. Ingen specifik bacheloruddannelse er nødvendig for optagelse, og der er heller ikke noget specifikt kursus for bacheloruddannelse, der anbefales til de studerende, der planlægger at forfølge disse grader. Undergraduate majors repræsenteret i MBA-programmet omfatter, men er ikke begrænset til, business, uddannelse, natur- og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og sygepleje.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialiserin ... [+]

Målsætninger for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialisering til at give sine elever beslutningsproces færdigheder og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Adgangskriterier

Ansøgere til optagelse til MBA-programmet skal have en baccalaureatgrad fra en akkrediteret institution. Ingen specifik bacheloruddannelse er nødvendig for optagelse, og der er heller ikke noget specifikt kursus for bacheloruddannelse, der anbefales til de studerende, der planlægger at forfølge disse grader. Undergraduate majors repræsenteret i MBA-programmet omfatter, men er ikke begrænset til, business, uddannelse, natur- og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og sygepleje.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialiserin ... [+]

Målsætninger for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialisering til at give sine elever beslutningsproces færdigheder og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Adgangskriterier

Ansøgere til optagelse til MBA-programmet skal have en baccalaureatgrad fra en akkrediteret institution. Ingen specifik bacheloruddannelse er nødvendig for optagelse, og der er heller ikke noget specifikt kursus for bacheloruddannelse, der anbefales til de studerende, der planlægger at forfølge disse grader. Undergraduate majors repræsenteret i MBA-programmet omfatter, men er ikke begrænset til, business, uddannelse, natur- og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og sygepleje.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialiserin ... [+]

Målsætninger for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialisering til at give sine elever beslutningsproces færdigheder og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Adgangskriterier

Ansøgere til optagelse til MBA-programmet skal have en baccalaureatgrad fra en akkrediteret institution. Ingen specifik bacheloruddannelse er nødvendig for optagelse, og der er heller ikke noget specifikt kursus for bacheloruddannelse, der anbefales til de studerende, der planlægger at forfølge disse grader. Undergraduate majors repræsenteret i MBA-programmet omfatter, men er ikke begrænset til, business, uddannelse, natur- og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og sygepleje.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialiserin ... [+]

Målsætninger for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialisering til at give sine elever beslutningsproces færdigheder og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Adgangskriterier

Ansøgere til optagelse til MBA-programmet skal have en baccalaureatgrad fra en akkrediteret institution. Ingen specifik bacheloruddannelse er nødvendig for optagelse, og der er heller ikke noget specifikt kursus for bacheloruddannelse, der anbefales til de studerende, der planlægger at forfølge disse grader. Undergraduate majors repræsenteret i MBA-programmet omfatter, men er ikke begrænset til, business, uddannelse, natur- og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og sygepleje.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialiserin ... [+]

Målsætninger for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialisering til at give sine elever beslutningsproces færdigheder og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Adgangskriterier

Ansøgere til optagelse til MBA-programmet skal have en baccalaureatgrad fra en akkrediteret institution. Ingen specifik bacheloruddannelse er nødvendig for optagelse, og der er heller ikke noget specifikt kursus for bacheloruddannelse, der anbefales til de studerende, der planlægger at forfølge disse grader. Undergraduate majors repræsenteret i MBA-programmet omfatter, men er ikke begrænset til, business, uddannelse, natur- og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og sygepleje.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialiserin ... [+]

Målsætninger for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialisering til at give sine elever beslutningsproces færdigheder og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Adgangskriterier

Ansøgere til optagelse til MBA-programmet skal have en baccalaureatgrad fra en akkrediteret institution. Ingen specifik bacheloruddannelse er nødvendig for optagelse, og der er heller ikke noget specifikt kursus for bacheloruddannelse, der anbefales til de studerende, der planlægger at forfølge disse grader. Undergraduate majors repræsenteret i MBA-programmet omfatter, men er ikke begrænset til, business, uddannelse, natur- og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og sygepleje.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA i regnskabsprogram forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle speci ... [+]

MBA i regnskabsprogram forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialisering til at give sine elever beslutningsproces færdigheder og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer. Dette program er ikke beregnet til at omfatte tilstrækkeligt kursusarbejde inden for bogføring og beskatning for at kvalificere studerende til licens som certificerede revisorer. Studerende, der har til hensigt at forfølge licens, kan blive nødt til at supplere programkravene med andre regnskabs-, erhvervs-, juridiske og skattemæssige kurser, der træffes under rådgivning.

Målsætninger for MBA-programmet ... [-]
USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialiserin ... [+]

Målsætninger for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialisering til at give sine elever beslutningsproces færdigheder og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Adgangskriterier

Ansøgere til optagelse til MBA-programmet skal have en baccalaureatgrad fra en akkrediteret institution. Ingen specifik bacheloruddannelse er nødvendig for optagelse, og der er heller ikke noget specifikt kursus for bacheloruddannelse, der anbefales til de studerende, der planlægger at forfølge disse grader. Undergraduate majors repræsenteret i MBA-programmet omfatter, men er ikke begrænset til, business, uddannelse, natur- og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og sygepleje.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
HOFSTRA UNIVERSITY

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialiserin ... [+]

Målsætninger for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialisering til at give sine elever beslutningsproces færdigheder og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Adgangskriterier

Ansøgere til optagelse til MBA-programmet skal have en baccalaureatgrad fra en akkrediteret institution. Ingen specifik bacheloruddannelse er nødvendig for optagelse, og der er heller ikke noget specifikt kursus for bacheloruddannelse, der anbefales til de studerende, der planlægger at forfølge disse grader. Undergraduate majors repræsenteret i MBA-programmet omfatter, men er ikke begrænset til, business, uddannelse, natur- og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og sygepleje.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

You Are Welcome Here

Hofstra University Campus Tour