Læs den officielle beskrivelse

Scheller Business School er etableret for mere end et århundrede siden og har en fremtrædende historie som en del af et verdensberømt teknisk forskningsuniversitet.

Collegeet er internationalt anerkendt som førende inden for erhvervsuddannelse, der er baseret på en dyb forståelse for, hvordan fremskridt inden for teknologi påvirker måden virksomheden udføres på. Vi tilbyder bachelor-, kandidat-, ph.d.-, professionel og corporate uddannelse for nogle af fremtidens lyseste virksomhedsledere, der uddanner dem med analytiske færdigheder til at vurdere muligheder og anvende passende teknologier til en konkurrencemæssig fordel.

Vejen fremad

Scheller College søger at blive verdens førende skole for erhvervslivet og teknologien.

"På Georgia Tech Scheller Business School dyrker vi innovatører og game-changers. De, der ikke er bange for at udfordre konventionel visdom og skabe muligheder i en kompleks forretningsverden, der i stigende grad kræver teknologisk kyndige ledere."

- Dean Maryam Alavi

Et fællesskab i modsætning til alle andre.

Vores hjem er i Technology Square, en levende blanding af studerende og fagfolk fra det højteknologiske erhvervsliv, der omgiver vores campus, som ligger i Midtown Atlanta. Området omfatter Advanced Technology Development Center, en business inkubator, hvor eleverne finder iværksætteruddannelsesmuligheder, og Georgia Tech Enterprise Innovation Institute, landets største program for erhvervslivs-bistand og teknologisk kommercialisering.

Prestigefyldte Alumni.

Ved at opretholde et stærkt engagement i karriereydelser har Scheller pristilbud for både bachelor- og kandidatstuderende, der ligger langt over det nationale gennemsnit.

I 2012 lavede en 1952 kandidat fra kollegiet Ernest Scheller Jr. en gave på $ 50 millioner, der ændrede navnet på skolen fra Georgia Tech College of Management til Scheller College of Business. Formand emeritus fra Silberline Inc., siger Scheller: "Jeg skylder så meget til Georgia Tech og den strenge uddannelse jeg har modtaget, og jeg har altid følt en enorm grad af taknemmelighed og et stærkt ønske om at give tilbage til instituttet. Jeg vil have Georgien Tech og Business School til nummer et. "

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Mød udfordringen

Efter mange år som College of Management er vi nu Ernest Scheller Jr. College of Business. Men denne transformation begyndte at hylde i mysterium. I efteråret 2009 gav en anonym donor 25 millioner dollars til skolen (20 millioner dollars, hvoraf det var et udfordringsbidrag fra dollar til dollar, der var designet til at inspirere andre donorer).

Manden bag gaven var en nøje bevogtet hemmelighed indtil sommeren 2012, da udfordringen bevilgede sig tættere på færdiggørelsen. Så pludselig brød nyheden. Med en yderligere $ 25 millioner forpligtelse fra alumn Ernest Scheller Jr. (for i alt $ 50 millioner) havde Georgia Tech College of Management ikke kun et nyt mærke, men var også officielt kendt som et handelsskole.

Udbudsprojektet på 20 millioner dollars blev afsluttet i begyndelsen af 2013, tredobling af kollegiums bevilling gennem oprettelse af fakultetstole og professorater, stipendier og stipendier og andre muligheder.

Ernest Scheller Jr. uddannet fra Georgia Tech i 1952 og er formand for Emeritus of Silberline Manufacturing. Han fortsætter med at tjene som en stor inspiration til alumner og venner, der er dedikeret til udviklingen af Scheller College of Business.

Udfordring Resultater:

 • 4 Begavede Fakultetets Stole
 • 7 begavede professorater og tidlige karriere professorer
 • 34 Begavet Dekan's stipendier til bachelorstuderende
 • 2 Steven A. Denning Technology
 • 3 Begavet Dekan's stipendier til MBA og Ph.D. Studerende
 • 14 Studerende i udlandet Stipendier / stipendier
 • 11 Andre stipendier og stipendier
 • Cecil B. Dagsprogram i forretningsetik navngivning
 • Steven A. Denning Technology
 • 9 Dekanens skønsmæssige fonde

En god pasform

Et af de vigtigste spørgsmål, når man overvejer et uddannelsesprogram, er, hvad du får ud af det.

Erhvervsuddannelse på Georgia Tech er centreret om resultater. I hver industri og enhver disciplin bliver teknologien i stigende grad instrumental som organisationer stræber efter at holde sig på forkant. Derfor lægger vores læseplan stærkt vægt på teknologi til løsning af de komplekse forretningsproblemer, der konfronterer virksomheder i dag.

Når du tager højde for vores forholdsvis lave undervisning og høje startlønninger, er en Tech-grad blandt de bedste for investeringsafkast.

Vi opfordrer dig stærkt til at tilbringe tid på campus for at se, om Scheller College of Business på Georgia Tech passer bedst til dig. Studerende, der besøger campus kan deltage i ture, møde nuværende studerende og deltage i optagelsesprogrammer (f.eks. Preview and Connect with Tech) for at få den mest grundige forståelse af vores program og Tech community.

Kom og opdag, hvad der sætter vores særskilte læringssamfund fra hinanden.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Georgia Tech, Scheller College of Business

På bare 22 måneder forbereder vores fuldtids MBA-program dig til at tackle krævende forretningsudfordringer. Lær at ramme og løse komplekse problemer, få analytiske færdi ... [+]

På bare 22 måneder forbereder vores fuldtids MBA-program dig til at tackle krævende forretningsudfordringer.Lær at ramme og løse komplekse problemer, få analytiske færdigheder til at vurdere muligheder, tage lederskabsrolle og fremme teamdynamik, samtidig med at du udvikler den tillid, du har brug for for at lykkes, og eskalere din karriere til nye højder.

Curriculum

Som Scheller College MBA-studerende har du unikke muligheder og oplevelser, der findes ikke andetsteds. Du forbinder dig direkte med verdens førende tankegeneratorer, top forretningsledere og globale corporate giants.

Byg din fremtid på en skole, der vil forberede dig til at lede innovation. Ligegyldigt hvad din baggrund er, vil du lære at udmærke sig i krydset mellem forretning og teknologi.... [-]

USA Atlanta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
22 måneder
på universitet
Læs mere på dansk