Læs den officielle beskrivelse

En af de øverste katolske universiteter i USA, Duquesne University giver et godt afrundet uddannelse, som vil udfordre dig fagligt, mens nærende din åndelige og etiske udvikling i en økumenisk atmosfære åben for mangfoldighed. Grundlagt mere end 135 år siden af ​​menigheden til Helligånden, Duquesne University er den eneste Spiritan højere læreanstalt i USA.

Som studerende, vil du opnå en første-satsen postgraduat uddannelse, opbygning af tætte relationer med professorer og klassekammerater samt at deltage i spændende forskningsprojekter. Du har adgang til ressourcer som bolig-og jobmuligheder for kandidat-og professionelle studerende. Når du opgraderer, vil du deltage mere end 86.000 alumner, der arbejder på alle områder, i hele landet og hele verden.

Førsterangs Akademikere med et personligt touch

Hos Duquesne University, vil du lære fra lærer-lærde, der leverer en fremragende oplevelse i klasseværelset, og også producerer nogle af de vigtigste forskning inden for deres områder. Faktisk The Chronicle of Higher Education rangeret os Nej 16 blandt 61 små forskning universiteter, der blev vurderet i henhold til et indeks måling fakultet produktivitet. Du vil nyde godt af en 15:01 elev-til-fakultet ratio og en akademisk erfaring stemplet af personlig opmærksomhed fra en prisvindende fakultet. Faktisk næsten halvdelen af ​​alle klasser har 20 eller færre studerende, hvilket betyder, at du har masser af muligheder for direkte interaktion med dine professorer.

The Perfect Fit

Hvordan kan du vide, hvis du vil passe ind her på Duquesne? Den lykkeligste og mest succesfulde Duquesne studerende er dem, der ønsker mere end en grad. Vores studerende ønsker at udvide deres faglige viden og færdigheder, mens også at lære mere om sig selv og gøre en forskel i samfundet og verden omkring os.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

Duquesne University

Den MBA Bæredygtighed tilbyder enestående lederskab forberedelse. ... [+]

Din fremtid, Unfolding

På kun et år, vil du forstørrer dine karrieremuligheder, som du mestrer MBA Essentials, få virkelige verden erfaring, adfærd feltarbejde i udlandet og interface med C-Suite ledere. Som vores alumner siger, "Sikke en forskel et år gør!"

Klassificeret 1st i USA og 8. i verden for at integrere bæredygtighed, denne fuld tid, accelereret MBA konsekvent er blevet anerkendt blandt den "globale top 25" for finansiel, social og miljømæssig ledelse siden 2007. Den banebrydende læring legemliggøre FN 'Principles for Responsible Management Education (PRME).

Den MBA Bæredygtighed tilbyder enestående lederskab forberedelse. Studieordningen er forankret ved streng kursusaktiviteter i alle forretningsområder discipliner. Hvad er anderledes? Den banebrydende bæredygtighed kurser, live rådgivning træfninger, globale studierejser, cross-funktionel integration og slutstenen practicum, der tjener som Proving Ground for at drive forretning fra et højere perspektiv. ... [-]

USA Pittsburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Deltids-MBA

Duquesne University

Den Donahue Graduate School of Business er glade for at introducere vores nye MBA pensum til bearbejdning af fagfolk. Du kan studere på deltid eller på fuld tid i et eget ... [+]

MBA på deltid

Den Donahue Graduate School of Business er glade for at introducere vores nye MBA pensum til bearbejdning af fagfolk. Du kan studere på deltid eller på fuld tid i et eget tempo miljø tilbyder aften klasseværelset og online muligheder.

Integreret core curriculum Nyudviklede industri seminarer Koncentration optioner Valgfag med fokus på MBA kompetencer

Med udgangspunkt i vores historie:

Bygget til fagfolk, der søger at forbedre deres ledelsesmæssige dygtighed sæt Over halvtreds års kandidater skabe resultater på arbejdspladsen Et fleksibelt program drevet af ansvarlig lederuddannelse

Med udgangspunkt i det grundlæggende:

Koncentrationer: finansiering, ledelse, markedsføring og supply chain Seminarer: energi, finansielle tjenesteydelser, sundhedspleje og produktionstegninger Valgfag: iværksætteri, rådgivning praksis og risikostyring ... [-]
USA Pittsburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
28 måneder
på universitet
Læs mere på dansk