Læs den officielle beskrivelse

Om Concordia-Chicago

Concordia University Chicago blev grundlagt i 1864 som et college for lærere og i dag er et omfattende universitet bestående af College of Arts and Sciences, College of Business, College of Education, College of Graduate Studies og College of Innovation og Professional Programs. CUC tilbyder kandidater og bacheloruddannelser samt doktorgrader. Universitetet er tilknyttet Den Lutherske Kirke-Missouri Synod og er medlem af Concordia University System, et landsdækkende netværk af gymnasier og universiteter.

En institution af Den Lutheranske Kirke-Missouri Synod, Concordia-Chicago er et privat, liberal arts-baseret universitet, der inkorporerer kristne værdier og er grundlagt i den lutherske tradition. Vores beliggenhed på en 40-acre forstæder campus i fornemme River Forest er kun 10 miles vest for downtown Chicago. Dette giver mulighed for at få praktisk erfaring, der supplerer klasseværelset læring. Chicago-ressourcerne beriger alle områder af vores elevernes erfaringer, hvilket gør det muligt at skabe virkelige forbindelser.

anerkendelser:
 • Anerkendt som et nationalt College of Distinction for at engagere studerende, god undervisning, levende samfund og succesfulde resultater
 • Opkaldt til fjerde gang til præsidentens højtuddannede fællesskabstjeneste æresrulle for frivilligt arbejde og civilsamarbejde
akkrediteringer:
 • Højere Læringskommission (HLC)
 • Rådet for Akkreditering af Uddannelsesforberedelse (CAEP)
 • Rådet for Akkreditering af Rådgivning og Beslægtede Uddannelsesprogrammer (CACREP)
 • National Association of Music Schools (NASM)

115591_pexels-photo-2253647.jpeg

Vores mission

Som et særprægende, omfattende universitet i Den Lutherske Kirke-Missouri-synode, der er centreret i Jesu Kristi evangelium, og baseret i den liberale kunst, udstyrer Concordia University Chicago mænd og kvinder til at tjene og lede med integritet, kreativitet, kompetence og medfølelse i en forskelligartet, sammenkoblet og stadigt mere urbaniseret kirke og verden.

Vision

Concordia University Chicago, der er dræbt i sin kristne arv af engagerende viden og tro, tilstræber at være destinationsuniversitetet for alle, der søger at udvikle deres fulde individuelle potentiale gennem et karakteristisk, innovativt og dynamisk miljø for udforskning, kreativitet og opdagelse af ledende tjener- minded leadership.

Kerneværdier

Som et kristent universitet i Den Lutherske Kirke-Missouri Synod, vi, ved Concordia University Chicago, værdi:

 • Kristen tro
  • Den kristne tro er en integreret del af vores samfund.
 • Individet
 • Som medlem af Guds skabelse er hver person unik og velsignet med iboende værd.
 • Excellence
 • Vi stræber efter excellence i, hvem vi er, og hvad vi gør.
 • Integritet
 • Vores samfund demonstrerer aftalen mellem vores overbevisninger og praksis.
 • Service
 • At anerkende og imødekomme andres behov er et svar på Guds kærlighed til os og en afspejling af Guds kærlighed til dem.

Din verden

På Concordia University Chicago lærer du af erfaring, som du deltager i anvendt forskning, serviceaktiviteter, praktikophold, off-campus-studier over hele verden og meget mere. Det er derfor vores elever udvikler viden, færdigheder, evner og alsidighed til at imødekomme kravene fra det 21. århundredes arbejdsplads, fungere som etiske ledere og forfølge muligheder, der udvider sig gennem deres liv.

Fokus på viden og færdigheder fra det 21. århundrede
 • En grad fra Concordia-Chicago signalerer til arbejdsgivere, som du har lært ved at udnytte muligheder som praktikophold, anvendt forskning, serviceaktiviteter, ledelseserfaringer og off-campus-læring. Din erfaring på CUC vil hjælpe dig med at udvikle perspektivet, evner og evner, der giver dig mulighed for at fortsætte med at åbne dit livs muligheder længe efter eksamen.
Personlig vejledning fra professorer og medarbejdere
 • Som Concordia-Chicago-studerende vil du modtage individuel opmærksomhed, der leder dig mod et kald eller karrierevej og derefter sætter dig op for at lykkes i det. Vores professorer og medarbejdere yder personlig vejledning og support, da de hjælper dig med at identificere dine karriereinteresser, beherske de viden og færdigheder, der kræves for at komme ind på eller fremme i dit ønskede faglige område og etablere de forbindelser, der vil starte dig på vej.
At lære med forskellige studerende i en verdensklasse by
 • Du vil have vidtrækkende oplevelser, mens du lærer i fællesskab med studerende med forskellige baggrunde og kulturer fra hele verden. Med næsten endeløse muligheder for at blive involveret i aktiviteter på campus, i Chicago og i hele verden, vil du have berigende oplevelser, der udvider din alsidighed og åbner dine fremtidsmuligheder.
En værdibaseret uddannelse for ledelse og formål
 • Rich i den lutherske tradition for uddannelse, giver CUC dig en pædagogisk oplevelse, der omfatter troens berigelse og vejledning mod et etisk liv af integritet. Samfundets ånd inspirerer alle vores elever - især dem i vores kirkens arbejdsprogrammer - for at imødekomme behovene i den verden, de bor, tjener og arbejder i. Du vil åbne dit liv for alle aspekter af meningsfuld succes takket være den effektive uddannelse, du vil opleve på Concordia-Chicago.

Derfor trives du ikke kun i løbet af dine års bacheloruddannelse eller graduate school i Concordia-Chicago, men langt over - for hele din succesfulde karriere eller ro og målbevidst liv.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Address
7400 Augusta St. River Forest
IL 60305-1402 Chicago, Illinois, USA