College of New Jersey

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om TCNJ

College of New Jersey (TCNJ) er en meget selektiv institution, der konsekvent anerkendes som en af de største omfattende colleges i nationen. TCNJ blev grundlagt i 1855 som New Jersey State Normal School og opretholder den syvende højeste fire-årige gradueringsgrad blandt alle offentlige colleges og universiteter. Det rangeres af Money som en af de 15 øverste offentlige colleges ”mest sandsynligt at betale sig økonomisk”, og US News

Kendt for sin naturlige skønhed ligger universitetet på 289 træforet hektar i forstads Ewing Township, New Jersey, tæt på både New York City og Philadelphia. En stærk liberal kunstkjerne danner grundlaget for et væld af gradsprogrammer, der tilbydes gennem kollegiets syv skoler: Kunst og kommunikation; Forretning; Uddannelse; Ingeniørarbejde; Humaniora og Samfundsvidenskab; Sygeplejerske, sundhed og træningsvidenskab; og videnskab. Fem signaturerfaringer er kendetegnende for en TCNJ-uddannelse. De inkluderer en personlig, samarbejdende og streng uddannelse; bachelorundersøgelser, mentorerede praktikpladser og feltoplevelser; samfundsengageret læring; globalt engagement; og ledelsesudvikling.

TCNJs mangeårige forpligtelse til samarbejde mellem fakultet-studerende blev anerkendt i 2015 af Rådet for bachelorundersøgelser, der udnævnte universitetet til modtageren af dets indledende "Campusdækkende pris for gennemførelse af bachelorundersøgelser." I 2006 blev TCNJ tildelt et Phi Beta Kappa-kapitel —En ære deles af mindre end 10 procent af colleges og universiteter nationalt.

TCNJ er vigtig for sin mission og tror på uddannelsens transformative magt til at udvikle kritiske tænkere, ansvarlige borgere og livslang lærere og ledere. Leadership programmering tilbydes gennem en bachelor karriere, såvel som andre programmer og tjenester, der er rettet mod studerendes sociale, følelsesmæssige, karriere, akademiske, spirituelle og fysiske udvikling. TCNJ opfordrer studerende til at udvide deres talenter og færdigheder gennem mere end 200 campusorganisationer. Disse grupper inkluderer udøvende ensembler, professionelle og æresamfund, studerendes publikationer, broderskaber og sororities og intramural og klub sport.

Høj præstation og stipendium i klasseværelset er spejlet af succes for College of New Jersey 's universitetsstudentatleter. Siden Lions wrestling team 1978–79 erobrede collegiets første National Collegiate Athletic Association (NCAA) holdmesterskab, har TCNJ etableret sig som et af landets mest succesrige Division III-programmer og vandt 40 hold og 49 individuelle NCAA-mesterskaber.

TCNJ tilmelder cirka 7.400 studerende, herunder 6.790 studerende og 610 kandidatstuderende.

Karakter

En meget selektiv offentlig boligskole med fokus på bacheloroplevelsen. Syv skoler - kunst

Fakta

Undergraduate tilmelding Ca. 680 studerende på heltid.
Gennemsnitlig klassestørrelse 21 studerende
Studenter-fakultetsforhold 13: 1
On-Campus Freshmen 95 procent
Freshman-til-Sophomore tilbageholdelse 93 procent
Eksamen grad 87 procent
Gennemsnitlig SAT-score 1228 til generelle optagelser (kun kritisk læsning og matematik)
atletik Konsekvent placeret blandt de bedste NCAA Division III-programmer i nationen.
Arbejdsgivere, der rekrutterer på campus 400

Universitetsområde

TCNJs georgiske koloniale campus besætter 289 anlagte hektar i forstaden Ewing, New Jersey. College er cirka 5 miles fra Trenton, statens hovedstad, 10 miles fra Princeton og en time fra både Philadelphia og New York.

Boliger

Femoghalvfjerds procent af nybegynderne holder til på campus, og to års bolig er garanteret for alle nye, fuldtids førsteårsstudenter. Fjorten opholdshaller tilvejebringer en række opholdsrum til alle studerende, inklusive overklasser.

Mission

College of New Jersey , en nationalt anerkendt offentlig institution, der blev grundlagt i 1855 som New Jersey State Normal School, er et primært universitets- og boligkollege med målrettede kandidatprogrammer. Grundlagt i den liberale kunst, engagerer TCNJs personlige, samarbejdende og strenge uddannelse elever på det højeste niveau inden for og uden for klasseværelset. TCNJ tror på uddannelsens transformative magt til at udvikle kritiske tænkere, ansvarlige borgere og livslange lærere og ledere. Kollegiet bemyndiger sine forskelligartede studerende, personale og fakultet til at opretholde og styrke deres lokalsamfund både lokalt og globalt. StockSnap / Pixabay

Vision

TCNJ vil tilbyde en enestående uddannelse i et levende, samarbejdende og inkluderende samfund af elever, der vil sætte et tydeligt præg på verden. Ved at følge vores værdier vil vi tjene som et nationalt eksempel på offentlig videregående uddannelse, og vi vil gøre dette, mens vi er forpligtet til tilgængelighed og overkommelige priser.

Værdier

Excellence

 • Vi indrømmer meget talentfulde studerende, som vi udfordrer til at opdage og realisere deres potentiale.
 • Vi rekrutterer fakultet, personale og administratorer af højeste kvalitet, der har ekspertise og erfaring til at mentorere og udfordre vores studerende.
 • Vi støtter innovation og eksperimentering og fortsætter med at bygge videre på vores resultater. Vi har de største forventninger til os selv og støtter hinanden i at nå dem.

Engagement

 • Vi opfordrer studerende, fakultet og personale til at forfølge deres nysgerrighed og lidenskaber i og uden for klasseværelset.
 • Vi samarbejder på tværs af disciplinære og operationelle grænser for at trække på alle vores styrker.
 • Vi arbejder sammen for at berige vores lokale, nationale og globale samfund.

Integritet

 • Vi behandler hinanden med civilitet og respekt.
 • Vi handler etisk og tager ansvar for vores valg.
 • Vi arbejder sammen i en ånd af retfærdighed, samarbejde og gennemsigtighed.

rummelighed

 • Vi anerkender det unikke værdi for hvert medlem af vores samfund.
 • Vi mener, at et samfund sammensat af mennesker med forskellig baggrund, perspektiver og evner fremmer læring og engagement.
 • Vi er forpligtet til at opbygge et mangfoldigt og inkluderende samfund.

Selv reflektion

 • Vi vurderer vores praksis i klasseværelset, på campus og i samfundet.
 • Vi plejer løbende campusdialog for at sikre, at vi overholder vores mission, vision og værdier.
 • Vi overvåger rutinemæssigt fordelingen og udgifterne til vores ressourcer for at sikre, at vi støtter prioriteter, og at vi er finanspolitisk ansvarlige.

Placeringer

Ewing Township

Address
2000 Pennington Road
Ewing Township, New Jersey, USA