California State University, Chico - College of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til College of Business

Vi forbereder eleverne til at være arbejde-ready.

Vores fakultet, personale, akademiske programmer, og fritidsaktiviteter bidrager alle til udviklingslandene studerende til at have de færdigheder, viden og dispositioner for succes.

Vi tilbyder en bred vifte af gode programmer, studenterorganisationer og fakulteter og personale. Vi giver de studerende mulighed for at lære de færdigheder og viden, som vil hjælpe dem med at være arbejde-ready og være positive bidragydere til deres samfund.

Her vil du lære den viden, færdigheder, vedholdenhed, og modstandsdygtighed, der kræves for at opnå en stor karriere. Vi tilbyder fremragende støtte; imødekommende fakultet, peer mentorer og vejledere, og hjælpsomme personale. Så slutte sig til os og bringe din nysgerrighed, energi, og det er hensigten at give det dit allerbedste. Vi er ivrige efter at arbejde sammen med dig.

Hvad Studerende finder her

En udestående Business-program

En af syv gymnasier og hjemsted for den største store på Chico State campus, College of Business er en af ​​kun 15 procent af alle business schools verden over, der opfylder de høje akkrediteringsstandarder af foreningen indstillet til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International ). Vi er anerkendt som en leder i undervisning ekspertise, praktisk forskning, og studiejob parathed.

Incredible Signature Programmer

Vores signatur programmer skiller sig ud fra konkurrenterne og er bredt anerkendt som nogle af de bedste. De tilbyder de studerende mulighed for at udvikle deres skillsets personligt og professionelt, mens udfordret gennem lokale, regionale og nationale konkurrencer, arbejde på community-projekter, praktikophold, forskningsprojekter med professorer og meget mere.

Involveret og Dedikerede Alumni

Vores studerende elsker College of Business, og som alumner deres engagement viser gennem arrangementer som Executives på Campus, ved at tjene på vores Business Advisory Board, og bliver Tower Society medlemmer til at støtte os og give noget tilbage.

Et sikkert og støttende miljø Læring

Personlig opmærksomhed fra fakultetet, personlig akademisk rådgivning, og aktive studerende klubber sikrer personlig kontakt mellem studerende og fakultetet. Internationale Studerende understøttes af en omsorgsfuldt personale, der er dedikeret til at gøre deres Chico erfaring en at de vil værne om en levetid.

Placeringer

Chico

California State University, Chico - College of Business

Address
College of Business
California State University, Chico
Tehama Hall 301

95929-0081 Chico, Californien, USA
Telefonnummer
+1 530-898-6271

Akkrediteringer

AACSB Accredited

Programmer