California Institute of Advanced Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CIAM er dedikeret til at gøre muligheder for livslang læring tilgængelig, udfordrende og relevant for en forskelligartet elevpopulation. Formålet er at lette pædagogisk adgang og akademisk ekspertise gennem ekstraordinær styring af universitetets aktiviteter og ressourcer, innovative leveringssystemer og elevtjenester samt relevante programmer, der er læringscentrerede, succesorienterede og lydhør overfor teknologi.

CIAM

Brug af visdom af Peter F. Drucker til ledelse, CIAM udstyrer ledere og ledere med værktøjer og discipliner til at træffe socialt ansvarlige beslutninger, meningsfulde for et skiftende erhvervsklima ved at indarbejde erfaringslæring i både online og klasseværelsesindstillinger.

Fem ledelsesprincipper, der var betydningsfulde for Peter Drucker var:

  • Etablering af målinger af ydeevne
  • Motiverende og kommunikere
  • Indstilling mål
  • organisering
  • Udvikling af mennesker

Mission

At give en fleksibel, prisbillig og høj uddannelse kvalitet baseret på de principper og værdier Peter F. Drucker, "Faderen of Modern Management", at den studerende kan straks anvende deres viden og evne med integritet og succes.

Værdier

CIAM værdier og fremmer en kultur, der respekterer etik, integritet og opfyldelse af pligten over for vore bestanddele, medarbejdere og samfund. Disse værdier flyder direkte fra Peter Druckers visdom.

Vision

CIAM vil blive anerkendt blandt vores jævnaldrende og samfund for at producere ledere, som søger at udvikle mennesker moralsk og intellektuelt. Vores kandidater besidder den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udmærke sig i et udviklende erhvervsklima og forme landskabet i de kommende generationer. CIAM opnår dette ved at bane vejen for den erfaringsmæssige indlærings tilgang i kandidatuddannelsen; udviklende uddannelse og styrkelse af ledere ved at give dem den erfaring, der er nødvendig for at udvikle socialt ansvarlige løsninger i de globale samfund, hvor de tjener.

CIAM

MÅL

California Institute of Advanced Management (CIAM) har et mål: At give dig mulighed for at skabe din egen fremtid i det valg du vælger. For at opnå dette har vi bygget vores kurser og vores program omkring, hvad ledere og iværksættere skal vide for at lykkes i dagens udfordrende og konkurrencedygtige miljø. Topledere og fremtidige arbejdsgivere forstår i dag, at nutidens vigtige medarbejdere - som Peter F. Drucker, Moderens Moder, kaldte "videnarbejdere" - ikke kan styres, men må ledes. Desuden kan denne lederrolle kun udføres af ledere, der ikke kun har MBA'er, men også har perspektivforankret i erfaring og i en bred vifte af discipliner. Hvad du allerede har lært i livet og i college, uanset hvad din store, og hvad du har fået fra at interagere med andre i fortiden, er døre til lejlighed. CIAM MBA giver dig nøglerne til at åbne disse døre ved at bygge på din personlige verdenskonference.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

Mba I Ledelse Og Iværksætteri

på universitet Fuldtid Deltid 11 - 22 måneder Åben tilmelding USA El Monte + 1 mere

Californien Institut for Avanceret Ledelse er en unik organisation dedikeret til at opbygge elevens kapacitet fra en bred vifte af baggrunde for at lykkes som iværksættere og ledere i hvilken som helst karriere retning de vælger. CIAM tilbyder 6 vilkår hvert år med nye kohorter af studerende optaget i begyndelsen af ​​hvert semester. MBA kræver, at eleverne gennemfører den tolv-kursuslige læseplan. [+]

Californien Institut for Avanceret Ledelse er en unik organisation dedikeret til at opbygge elevens kapacitet fra en bred vifte af baggrunde for at lykkes som iværksættere og ledere i hvilken som helst karriere retning de vælger. CIAM tilbyder 6 vilkår hvert år med nye kohorter af studerende optaget i begyndelsen af ​​hvert semester. MBA kræver, at eleverne gennemfører den tolv-kursuslige læseplan.

Hybridstrukturen i klasser betyder, at klasser mødes i fire timer en gang om ugen i seks uger, og at hvert kursus kræver færdiggørelse af fem online-lektioner. Studerende vil gøre praktisk forskning i form af konsulentprojekter. I stedet for test baserer CIAM karakterer på papirer, rapporter og præsentationer. Lederskab og teamwork færdigheder udvikles som studerende arbejder sammen i hele deres studium, og der er løbende fokus på udvikling af effektive skriftlige og mundtlige kommuication. For en komplet liste over kurser og mere detaljeret information, besøg venligst kursuskatalogen eller kontakt CIAM.... [-]


Videoer

Introduction to CIAM

Student Testimonials

Kontakt

CIAM (California Institute of Advanced Management)

Adresse, linje 1 9550 Flair Drive, Suite 201
CA 91731 El Monte, California, CA, USA
Hjemmeside http://www.ciam.edu/
Telefon +1 626-350-1500