Læs den officielle beskrivelse

I dagens verden spiller sprogtjenester en afgørende rolle i international forretning, uddannelse og kommunikation. Bridge er en af ​​verdens førende inden for området med over 25 års erfaring omdanne liv og organisationer ved at fremme tværkulturel kommunikation og sprog kompetenceudvikling.

bro

Intensive engelsk programmer

Lær engelsk med Bridge, en af ​​verdens førende engelsk instruktion med over 25 års erfaring. Bridge tilbyder generelle engelsk og business engelsk programmer i USA, Argentina og Chile og tilbyder Academic English Pathways Programmer på syv steder i USA, herunder seks centre på universitetsbiblioteker.
Når du træder gennem dørene til et af vores sprogcentre, bliver du en del af brofamilien. Hvert år afholder vi tusindvis af studerende fra hele verden, der leverer førsterangs sprogundervisning. Uanset om du er studerende, virksomhed udøvende eller turist tilbyder vi en bred vifte af engelsk kurser specielt designet til dine behov. Vi også hjælpe internationale studerende finde og forberede sig til bachelor-og kandidatniveau uddannelser i USA. Vores 80 fuldtidsansatte og 350 lærere danner en forskelligartet gruppe af nationaliteter og kulturer, og de forstår betydningen af ​​sprogindlæring og kulturel kompetence.

Læreruddannelser

BridgeTEFL® er læreruddannelsesafdelingen for Bridge og den største udbyder af TEFL / TESOL-kurser i USA. BridgeTEFL udarbejder hvert år over 4.000 studerende til at undervise i engelsk som andresprog hjemme og i udlandet. Vi tilbyder en række EFL / ESL lærer certificeringsprogrammer, herunder:

 • Bridge IDELT ™, et intensivt 140-timers onsite-program til rådighed i Denver, Buenos Aires og Santiago.
 • Cambridge CELTA, tilgængelig i Denver, CO
 • Online TEFL-certificering, herunder 150-timers Bridge IDELT Online ™
 • TEFL-kurser i lande rundt om i verden med Bridge®-partnerskoler
 • Supportive Teach Abroad-programmer, bundne programmer, der går ud over TEFL-certificering og tilbyder personlig jobplacering assistance eller endda en forudbestemt betalt undervisningsplacering.

Vores akkreditering

Vores akkrediteringer og tilhørsforhold med følgende organisationer sikre, at vi fortsætter med at give engelsk undervisning af højeste kaliber.

 • Vi er akkrediteret af ACCET, theAccrediting Council for Continuing Education and Training. Det betyder, at vi regelmæssigt gennemgår en streng gennemgangsproces for at sikre, at vores faciliteter, klasser, materiale og personale overholder de højeste kvalitetsstandarder.
 • Vi tilhører EnglishUSA, American Association of Intensive English Programs, hvilket betyder, at vi er en del af en udvalgt gruppe af de bedste engelske skoler i USA.
 • Bridge er tilladt i henhold føderale lovgivning at tilmelde ikke-immigrant fremmede elever.
 • Bridge Education Group er medlem af StudyColorado, et initiativ fra staten Colorado og Colorado erhvervslivet for at fremme staten som en studie destination.
 • Bridge er medlem af American International Recruitment Council (AIRC) og er forpligtet til at følge AIRC's retningslinjer for bedste praksis.
Programmer undervist i:
 • Engelsk