Læs den officielle beskrivelse

Om

Norris-Vincent College of Business tilbyder både bachelor-og kandidatniveau uddannelser i erhvervslivet gennem Institut for Regnskab, Økonomi og Finans eller Institut for Management og Marketing. Hertil kommer, at College tilbyder mulighed for ASU studerende med nogen større at deltage i et prisbelønnet US Air Force ROTC program gennem Department of Aerospace Studies.

Akademiske programtilbud

College tilbyder en række bachelor-uddannelser, der fører til en bachelor of Business Administration (BBA):

  • Regnskab
  • Finansiering (herunder en finansiel planlægning)
  • Ledelse
  • Marketing
  • International forretning
  • Management Information Systems

Masters grader tilbydes af kollegiet omfatter:

  • Master of Professional Accounting (MPAc)
  • Master of Business Administration (MBA)

ASU Small Business Development Center

ASU Small Business Development Center (SBDC) spiller en afgørende rolle for at fremme vækst og succes for små virksomheder i 10-amtregionen omkring San Angelo, som omfatter sit serviceområde. SBDC giver også mulighed for, at ASU-erhvervsstuderende kan opnå en ægte verdenserfaring, der arbejder med SBDC-klienter for at lancere eller forbedre deres små virksomheder.

Center for Student Succes

Business School oprettede Center for Student Succes som en del af et universitetsorienteret initiativ for at fremme studenters succes ved at yde bedre service til vores studerende. CSS personale rådgivere er mere end bare akademiske rådgivere; de tilbyder også værdifulde råd om alle campus tjenester og ressourcer til rådighed for College of Business studerende.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Angelo State University College of Business

Master of Business Administration (MBA) uddannelsen giver en uddannelsesmæssig vægt på lederskab, tilbyder et bredt perspektiv af erhvervslivet og er designet til at udvi ... [+]

Om

Master of Business Administration (MBA) uddannelsen giver en uddannelsesmæssig vægt på lederskab, tilbyder et bredt perspektiv af erhvervslivet og er designet til at udvikle og forbedre de erhvervsmæssige kompetencer og viden, der er værdifulde for ledere, ledere og administratorer. Det tværfaglige program omfatter kurser i regnskabsføring, marketing, ledelse, økonomi, økonomi, juridisk og socialt miljø i erhvervslivet, dataanalyser og ledelsesinformationssystemer. International business og forretningsetik er integreret i hele programmet.

AdgangskravBacheloruddannelse fra et akkrediteret universitet2,5 eller bedre GPA samlet eller sidste 60 timer430 eller bedre GMAT score (GMAT frafaldes med en 3,0 eller bedre GPA eller 3 års meningsfuld forretnings erfaring)Professionelt CVForudsætninger... [-]
USA San Angelo
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Angelo State University College of Business

MBA kan også udfyldes med en specialisering i Healthcare Management. Denne specialisering er designet til at udvikle og forbedre erhvervskendskab og færdigheder, der er p ... [+]

MBA med speciale i sundhedspleje ledelse

MBA kan også udfyldes med en specialisering i Healthcare Management. Denne specialisering er designet til at udvikle og forbedre erhvervskendskab og færdigheder, der er egnede til sundhedsledere, administratorer og ledere i offentlige eller private sundhedsorganisationer. Ud over de erhvervskendskaber og færdigheder, der er omfattet af standard MBA-programmet, tilbyder denne specialisering supplerende træning på følgende områder:

Juridiske og etiske aspekter af sundhedsvæsenetSundhedsvæsen økonomisk forvaltningSundhedsydelserSundhedsvæsen kommunikation på en forskelligartet arbejdsplads.

Dette program er i alt 36 kredit timer og kan afsluttes i så lidt som 14 måneder. Healthcare Specialization kurser (12 kredit timer) tilbydes i ansigt til ansigt / hybridformat i efterår / forår (16 ugers vilkår). Studerende, der forfølger denne specialisering skal være i stand til at deltage i klassen på Norris-Vincent College of Business. Fra og med foråret 2020 vil denne specialisering også tilbyde en 100% online mulighed. Alle andre krævede kurser tilbydes i en online (8 ugers vilkår) eller ansigt til ansigt / hybridformat (16 ugers vilkår).... [-]

USA San Angelo
August 2019
Engelsk
Fuldtid
14 måneder
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Norris-Vincent College of Business
Hjemmeside
Telefonnummer
1-800-946-8627