Læs den officielle beskrivelse

Dette fakultetets kurser er inddelt i tre, nationalt fastsatte, fagområder: Regnskab, forretning og forvaltning, og restauration, turisme og fritid. De Quality Assurance Agency (QAA) har tildelt fakultetet en »udmærket« rating (med en perfekt score på 24 ud af 24) i Business og Management, fagområde dækker hovedparten af ​​fakultetets kursus bestemmelse. Tilsvarende fakultetet modtaget en "fremragende" rating for restauration, turisme og fritid. I november 2003 bekræftede QAA's Developmental Engagement en tilsvarende rating for fagområdet for Regnskab. Derfor, i form af undervisning, kan fakultetet trygt påstå, på et objektivt grundlag, at det er den førende kvalitet benchmarkes center for erhvervsrettet uddannelse i Irland, hvilket placerer det blandt de allerbedste i den bredere britiske øer sammenhæng. Med hensyn til objektive, kvalitet-benchmarkes forskning kriterier, rangerer 2001-Business & Management Forskning Assessment Exercise University of Ulster bidrag på dette område på en 3A, der angiver, at over 75% af sin forskning er af national ekspertise.

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

University of Ulster, Faculty of Business and Management

MBA er et fleksibelt modulprogram, som kan skræddersys til at studere i et tempo, der passer til individuelle studerende. Det er en bred generel ledelseskvalifikation des ... [+]

MBA Progamme

MBA udbydes af Fakultetet for Erhverv og Ledelse. Det er en bred generel ledelseskvalifikation designet til behov hos erfarne eller håbende ledere, der ønsker at udvide deres viden og færdigheder til at udstyre dem til ledende stillinger.

MBA er et fleksibelt modulprogram, som kan skræddersys til at studere i et tempo, der passer til individuelle studerende.

Der er to måder at studere programmet på - et 1 års studieprogram for dem, der ønsker at studere på fuld tid eller en deltidsvej for dem, der har til hensigt at afbalancere arbejde og studere, dem der vælger dette sidstnævnte mulighed tager normalt mellem 2 eller 3 år at afslutte MBA, dog kan eleverne tage op til 5 år at afslutte kurset.... [-]

Det Forenede Kongerige Antrim Coleraine Londonderry Belfast  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk