Læs den officielle beskrivelse

Oxademy Graduate School er en professionel og akademisk uddannelse med hjemsted i byen Oxford, verdens mest berømte læring hub. Hos Oxademy, arbejder vi med et omfattende netværk af pædagogiske specialister i Oxford til at levere verdensklasse guidet online læring til støtteberettigede studerende.

Sådan arbejder vi

Vores programmer giver de studerende alt, hvad de har brug for at være vellykket. Dette omfatter en selverkendelse program, kritisk tænkning, lederskab og iværksætteruddannelse, job erhvervelse coaching, løbende mentorsjo [, praktik muligheder ... og selvfølgelig et akkrediteret certifikat eller grad efter endt uddannelse.

Teknologi

Oxademy innovative, banebrydende fjernundervisning platform er baseret på en proprietær rammer (OxABL ©), der giver en logisk struktur for online undervisning. Ved roden af ​​vores programmering er en "human Kognitiv System" og en "Instructional Design", der giver os mulighed for at fokusere på, hvordan eleverne bearbejde information ... så vi bedre kan engagere gennem synkrone og asynkrone læringsmetoder. Vi har udviklet vores egen e-læringsplatform (VLE), der vedtager flere teknologier til at skabe en problemfri og produktiv læring oplevelse. Vigtigst er det, vores VLE gør os at engagere sig med studerende (online og offline), holde dem motiverede, og automatisk forstå adfærd succesfulde studerende. Dette er alle leveres via en cloud-baseret løsning, der understøtter "Mashware" (et skæringspunkt for mashups og kursusmateriale), LIVE interaktive klasser, elev-lærer interaktion, en LIVE elev respons system og en intelligent læring Mønster Analyser.

Dette er alle leveret over internettet via fjernundervisning.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Oxademy Business School

Master of Business Administration er en globalt anerkendt ph.d.-niveau for ambitiøse og motiverede kandidater. ... [+]

Den Master of Business Administration er en globalt anerkendt ph.d.-niveau for ambitiøse og motiverede kandidater. Oxademy har indgået partnerskab med verdens bedste universiteter til at levere en verdensklasse MBA-program. Vores program er designet til at hjælpe eleverne realisere deres lederpotentiale, lære nye specialiserede kompetencer, og engagere sig med globale netværk, samtidig med at leve og arbejde i deres eget miljø.

Kernen fordel af at studere med Oxademy er den virkelige liv læring selvom en innovativ online og traditionelle læringsmetoder.

1 Program - MBA 2 Learning Modes - E-læring med LIVE Online Forelæsninger / On-Campus 3 Kvalifikationer - CMI, PGD og MBA... [-]

Det Forenede Kongerige Oxford Hongkong Hong Kong Kina Shanghai Malaysia Kuala Lumpur Indien Mumbai Nigeria Lagos Japan Tokyo  + 10 Mere
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk