Oxademy Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oxademy Graduate School er en professionel og akademisk uddannelse med hjemsted i byen Oxford, verdens mest berømte læring hub. Hos Oxademy, arbejder vi med et omfattende netværk af pædagogiske specialister i Oxford til at levere verdensklasse guidet online læring til støtteberettigede studerende.

Sådan arbejder vi

Vores programmer giver de studerende alt, hvad de har brug for at være vellykket. Dette omfatter en selverkendelse program, kritisk tænkning, lederskab og iværksætteruddannelse, job erhvervelse coaching, løbende mentorsjo [, praktik muligheder ... og selvfølgelig et akkrediteret certifikat eller grad efter endt uddannelse.

Teknologi

Oxademy innovative, banebrydende fjernundervisning platform er baseret på en proprietær rammer (OxABL ©), der giver en logisk struktur for online undervisning. Ved roden af ​​vores programmering er en "human Kognitiv System" og en "Instructional Design", der giver os mulighed for at fokusere på, hvordan eleverne bearbejde information ... så vi bedre kan engagere gennem synkrone og asynkrone læringsmetoder. Vi har udviklet vores egen e-læringsplatform (VLE), der vedtager flere teknologier til at skabe en problemfri og produktiv læring oplevelse. Vigtigst er det, vores VLE gør os at engagere sig med studerende (online og offline), holde dem motiverede, og automatisk forstå adfærd succesfulde studerende. Dette er alle leveres via en cloud-baseret løsning, der understøtter "Mashware" (et skæringspunkt for mashups og kursusmateriale), LIVE interaktive klasser, elev-lærer interaktion, en LIVE elev respons system og en intelligent læring Mønster Analyser.

Dette er alle leveret over internettet via fjernundervisning.

Placeringer

Oxford

Oxademy Graduate School

Address
Clarendon House, 52 Cornmarket Street
OX1 3HJ Oxford, England, Det Forenede Kongerige

Hong Kong

Address
21st Floor, Fortune Centre, 46-48 Yun Ping Road, Causeway Bay
Hong Kong, Hongkong

Shanghai

Address
1501, 15/F, L'Avenue Shanghai, 99 Xianxia Road
Shanghai, Shanghai, Kina

Kuala Lumpur

Address
Suite 1403, A-3-1 Block A Northpoint Offices, Mid Valley City, No.1 Medan Syed Putra Utara,
59200 Kuala Lumpur, Det føderale territorium Kuala Lumpur, Malaysia

Mumbai

Address
Marine Chambers, 11 New Marine Lines Mumbai

400020 Mumbai, Maharashtra, Indien

Lagos

Address
No 2, Olele Street, off Omiyale Street, Ejigbo-Lagos
Lagos, Lagos, Nigeria

Tokyo

Address
152-0003 Tokyo, Meguro Ward, Himonya 3-12-20
Tokyo, Japan

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig