Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Hvorfor Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) er en blomstrende del af Nottingham Trent University (NTU); Vi er internationalt anerkendte som en af ​​de bedste business schools i Storbritannien, der giver fremragende uddannelse og forskning, der har en stærk, positiv indvirkning på karriere, virksomheder og det globale samfund. Vores postgraduate kurser er en ekstraordinær mulighed for at opdage, hvem du kan være, som du lærer af ekspert akademikere og virksomhedsledere med fremragende internationalt ry. Vi har en af ​​de største og mest forskelligartede fakulteter i enhver business school, der giver dig innovationsteorier, stor forretningserfaring og inspirerende, støttende undervisning.

AACSB akkrediteret

Nottingham Business School slutter sig til top 5% af handelsskoler over hele verden efter at Nottingham Trent University har modtaget akkreditering for kvaliteten af ​​sine forretnings-og ledelseskurser fra Association til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Forbindelser til industrien

Nottingham Business School har 600 + forbindelser med erhvervslivet - i Storbritannien og i udlandet - og jævnligt velkommen specialister på campus til at arbejde sammen med vores studerende. Vores Business Leader Lecture Series ser studerende lære af ledende ledere af større organisationer, herunder IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota og Chartered Institute of Marketing.

Opret en unik, personlig kursus

Vores kurser er omhyggeligt struktureret for at give dig grundlæggende færdigheder, ekspertise inden for flere fagområder og værdifuld praktisk erfaring. Hvert kursus begynder med et kerneelement, som fører til flere valgfrie ruter og endelig et valg af store projekter. Du har også mulighed for at få endnu mere erfaring ved at indarbejde en årlig jobplacering på dit kursus *. Kurser startende i januar 2018:

 • MSc Management
 • MSc Management og International Business
 • MSc Marketing
 • MSc Branding og reklame
 • MSc Finans
 • MSc International business (enkelt award)

Kurser startende i september 2018:

 • MSc Management
 • MSc Management og Finance
 • MSc Management og Global Supply Chain Management
 • MSc Management og Innovation og Enterprise
 • MSc Management og International Business
 • MSc Management og International Publishing
 • MSc Management og Marketing
 • MSc Marketing
 • MSc Branding og reklame
 • MSc Digital Marketing
 • MSc Human Resource Management
 • MSc økonomi
 • MSc Økonomi og Investment Banking
 • MSc International business (enkelt award)
 • MSc International Business (Dual Award)
 • MSc Finans
 • MSc Finans og Regnskab
 • msc finans og investment banking
 • msc iværksætteri
 • MSc Project Management

* Restriktioner gælder alt efter dit valgte kursus. Personer med mere erhvervserfaring kan være interesseret i vores fuldtids MBA og Executive MBA programmer.

vores studerende

Tag ikke bare vores ord for det - hør hvad vores elever har at sige om at studere og bo i Nottingham samt kurser og faciliteter.

Karriere Enhancement

Vi er fokuseret på din beskæftigelsesevne fra starten, gennem en læringserfaring, der integrerer teori og praksis. 96% af NBS postgraduate studerende er gået på arbejde, selvstændige eller videreuddannelse seks måneder efter eksamen (DHLE 2015/16)

 • Vores kandidater på fuld tid kan vælge at tilføje et års praktikophold. *
 • Vi har modtaget global akkreditering for kvaliteten af ​​vores forretnings- og ledelseskurser fra AACSB - der deltager i Top 5% Business Schools i verden.
 • Vi arbejder med over 70 virksomheder hvert år for at give rådgivning muligheder for vores studerende.
 • Vores studerende har et valg af stort projekt. Mulighederne omfatter et live-konsulentprojekt, en tre-måneders praktikplads, en international sommerskole eller et virksomhedsforskningsprojekt.
 • Vi driver industriens højttalerbegivenheder, herunder vores populære Business Leaders Lecture Series og Masters-specifikke arrangementer.
 • Du kan blive involveret i Global Responsibility Week og Global Business Week.

* eksklusive MSc iværksætteri, MSc International Business, MSc International Business (Dual Award) og MSc Management og International Publishing. Vi har også et dedikeret Employability Team, som tilbyder skræddersyede råd til at inspirere og forbedre alle led i din karriereplanlægning.

Kursusakkrediteringer

Chartered Institute of Marketing (CIM) Vi arbejder i partnerskab med det Chartered Institute of Marketing (CIM), der giver eleverne på vores Marketing kurser student medlemskab af CIM og muligheden for at få højtvurderede faglige kvalifikationer gennem CIM Graduate Gateway. Chartered Management Institute (CMI) Vores MBA og alle vores MSc Management kurser er Dual Award akkrediteret med Chartered Management Institute (CMI). Det betyder at når du tager eksamen, får du to kvalifikationer:

 • MSc Management (og rute); og
 • CMI Level 7 Diplom Management og Lederskab

Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) Vores MSc Human Resource Management kursus er godkendt af Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Det professionelle organ for HR og folk udvikling, CIPD er anerkendt på verdensplan, og en kvalifikation godkendt af dem kan virkelig øge dine karrieremuligheder. Chartered Institute of Finance (CFA) Hver af vores finansieringskurser er oprettet i samarbejde med Chartered Institute of Finance (CFA), så dine moduler bidrager også til instituttets egen kvalifikation, som du kan arbejde for at fuldføre efter eksamen.

Stipendier

Nottingham Business School tilbyder en række generøse stipendier og rabatter til vores fuldtids master kurser. Disse er tilgængelige for studerende, der er blevet tilbudt, og som har accepteret et sted på et kvalificeret fuldtids masteruddannelse på Nottingham Business School. Besøg vores hjemmeside for alle detaljer og et ansøgningsskema. Vores International Development Office har også en række stipendier til rådighed for internationale studerende.

Nottingham City Life

Som en postgraduate studerende på Nottingham Business School vil du opleve livet i en livlig, kosmopolitisk by baseret i hjertet af England. Nottingham er et pulserende kulturcenter, der kan prale med nogle af de bedste kunstgallerier, teatre, museer, biografer og live performance-steder i East Midlands. Nottingham er kendt for at være et trendy, billigt sted at bo med poser af personlighed og kultur og har masser at byde på. Byen giver flere sportsfaciliteter pr. Indbygger end andre steder i Europa (visitnottingham.com). Se på den seneste udgave af vores skolemagasin LINK, der indeholder historier om vores seneste succeser og aktiviteter, og bør give dig en smag af de spændende muligheder og arrangementer, der finder sted her.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se MBA » Se DBA » Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:


MBA Business Administration

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Vores fremragende MBA kursus giver dig en virkelig livsforandrende oplevelse og en enestående mulighed for at realisere dig fuldt potentiale. Master of Business Administration (MBA) er den mest eftertragtede og internationalt anerkendte postgraduate management grad i verden, og der er en god grund hvorfor. [+]

Vores fremragende MBA kursus giver dig en virkelig livsforandrende oplevelse og en enestående mulighed for at realisere dig fuldt potentiale. Master of Business Administration (MBA) er den mest eftertragtede og internationalt anerkendte postgraduate management grad i verden, og der er en god grund hvorfor. Det er bredt anerkendt som et pas til en vellykket lederkarriere, der gør det muligt for ledere med en funktionalistisk rolle at tage en mere senior strategisk position og give overordnede ledere mulighed for at få den dybtgående strategiske viden, de har brug for at klatre endnu højere.

Leveres i et verdensklasset læringsmiljø, af internationalt anerkendte akademikere og virksomhedsledere, integrerer kurset teori og praksis for at give dig praktisk oplevelse, inspirerende undervisning og et klart internationalt perspektiv. Her på Nottingham Business School er vi stolte over at have udviklet en innovativ og rigorøs MBA med muligheder for at personliggøre din læring omkring dine ambitioner. Væsentlig styrkelse af din ledelseskendskab, ledelsesevne og forståelse for global forretning. Udover den fuld-time MBA, tilbyder vi også tre specialiserede fuldtids MBA:... [-]


Videoer

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Kontakt

Nottingham Business School

Adresse, linje 1 Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefon +44 115 8484460