Læs den officielle beskrivelse

MSM-US1

Maastricht School of Management og University of Suffolk har lanceret en spændende samarbejde Executive MBA-grad, i form af, hvor deltagerne vil være i stand til at studere i internationale steder, Maastricht (Holland), Ipswich (UK) med en mulighed for at studere i Boston (USA) visumpligtige.

Dette partnerskab af en de ældste handelshøjskoler i Holland og en af ​​de yngste universiteter i Det Forenede Kongerige har resulteret i udviklingen af ​​en unik MBA, der kombinerer solid forretning tradition og international akkreditering med iværksætter energi og muligheder. Programmet er udelukkende på engelsk.

For mere om denne banebrydende ny Executive MBA se artiklen om det, der blev præsenteret i magasinet forretning Fordi

At uddybe og styrke de akademiske og videnskabelige bånd mellem Holland og Storbritannien, rektor for Suffolk University, professor Richard Lister bragte et besøg MSM i slutningen af ​​august 2016.

MSM og University of Suffolk planlægger at samle ressourcer til at udvikle en effektiv tværnational uddannelse partnerskab i erhvervslivet uddannelse med fokus på social og miljømæssig bæredygtighed og ansvarlighed, især i en højteknologisk økonomisk miljø, hvor livslang læring er blevet en absolut nødvendighed for økonomisk konkurrenceevne. Dette vil omfatte partnering at tilbyde individuelt forskellige ledende og iværksætteri grader, korte programmer og business-arrangementer. Healthcare Management er et område navnlig når de to institutioner vil bundle deres netværk og ekspertise.

MSM-US32
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA er tredobbelt internationalt akkrediterede (AMBA, IACBE og ACBSP) ledelse grad tilbydes i samarbejde med Suffolk Business School og Maast ... [+]

Maastricht-Suffolk Executive MBA er tredobbelt internationalt akkrediterede (amba, IACBE og ACBSP) Ledelse grad tilbydes i samarbejde med Suffolk Business School og Maastricht School of Management. Dette partnerskab af en de ældste handelshøjskoler i Holland og en af ​​de yngste institutioner i Det Forenede Kongerige har resulteret i udviklingen af ​​en unik MBA, der kombinerer solid forretning tradition og international akkreditering med iværksætter energi og muligheder. Programmet er udelukkende på engelsk.

Ved afslutningen af ​​den 24-måneders-program vil du tjene den prestigefyldte titel MBA - en internationalt akkrediteret kvalifikation, der indgås af Maastricht School of Management. Maastricht-Suffolk Executive MBA er en krævende, men spændende deltid program, der vil udstyre dig med de forvaltnings- og ledelsesmæssige færdigheder, som vil øge din karriere i den globale vidensøkonomi. Det sætter en præmie på kreativ ledelse og innovation, og giver dig mulighed for at fordybe dig i tre dynamiske regioner, hvor teknologisk innovation, kreative industrier, kulturarv og logistik og forsyningskæder sætter tempoet for globale konjunkturer.... [-]

Holland Maastricht
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk