Læs den officielle beskrivelse

Supercharge din karriere på en internationalt akkrediteret Top-10 britisk business school kun 90 minutter fra London og omgivet af det smukke engelske landskab.

The Loughborough Experience

Loughborough er et fantastisk sted at studere. Vores attraktive single-campus giver et miljø, der er stimulerende og støttende, og tilbyder førsteklasses faciliteter til både studerende og medarbejdere. Der er en ægte stolthed på universitetet, der berører alle, der er forbundet med det. Loughborough er kendt i Storbritannien for at tilbyde en fantastisk elevoplevelse og er blevet kaldt Englands bedste studentoplevelse i uafsluttede seks år i træk.

En førende Business School

Konsekvent placeret som en top 10 UK Business School for ledelse, regnskab og finansiering, og Information Management af nationale liga tabeller. Handelshøjskolen er tredobbelt akkrediteret: AACSB, EQUIS og AMBA akkreditering.

Vi er forpligtet til vores mission om 'Transforming Practice, Inspiring Winners', et ethos, der driver alt, hvad vi gør, fra akademisk ekspertise til studiestøtte. Dette, sammen med vores internationale akkrediteringer og 400 globale corporate kontakter sikrer vores kvalifikationer respekteres af arbejdsgivere over hele verden.

Vores Postgraduate Programmer

Vi tilbyder en bred vifte af postgraduate programmer, der spænder fra undervist masters, MBA og ph.d.-programmer, til korte kurser og Executive Education, med emner spænder over ledelse, marketing, økonomi, bank, økonomi og informationsstyring. Alt dette bidrager til et livligt og støttende læringsmiljø inden for skolen.

Vores undervisede programmer har alle et internationalt 'real-world' fokus, der løser globaliseringens udfordringer og de moderne problemer, som organisationer, politikere og enkeltpersoner står over for. Mange af vores akademikere har førstehånds erfaring inden for erhvervsliv, økonomi og ledelse eller regeringens rådgivende roller, der hjælper med at forme politik i den private og offentlige sektor. Som sådan vil vi udstyre jer med livslang kompetence og viden, der vil tjene dig godt i din karriere eller gøre det muligt for dig at forfølge videre studier og forskning.

Udvikling af din karriere

Med over 400 globale virksomhedspartnerskaber informeres vores undervisning af den allerbedste bedste praksis og forskning, der sikrer, at den er både kommercielt relevant og akademisk stringent. Som en internationalt akkrediteret skole respekteres vores karriereforbedrende postgraduate programmer af arbejdsgivere og vil hjælpe dig med at nå dine karrieremuligheder. Alle vores ph.d.-studerende har adgang til vores prisbelønnede karriereservice, deres globale ledighedsdatabase med verdens førende recruiters, og en af Storbritanniens største karriere messer, der ligger lige her på campus.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Loughborough University School of Business and Economics

Som en af ​​de top 10 business schools i Storbritannien og en af ​​de øverste 1% af business schools i verden til at holde AACSB, EQUIS og AMBA akkreditering, har vi en 4 ... [+]

Som en af ​​de top 10 business schools i Storbritannien og en af ​​de øverste 1% af business schools i verden til at holde AACSB, EQUIS og AMBA akkreditering, har vi en 40 års erfaring med at udvikle innovative ledere og succesrige virksomhedsledere søgte efter af førende arbejdsgivere.

Inspirerende vindere: inspirerende ledere

Hvis du ønsker at være en elite performer i erhvervslivet, accelerere din karriere og lære at maksimere virksomhedens performance, Loughborough MBA er internationalt respekteret og vil hjælpe dig med at nå dine karriereambitioner.

Læring ved siden af ​​en international kohorte af erfarne ledere, vil du dele friske perspektiver på lignende problemer og opbygge varige forretningsnetværk.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Loughborough University - A Year in Review 2015/16

Nina Fozzard, MSc International Management at Loughborough University

Parmdeep Vadesha, The Loughborough MBA

Financial Trading Software at Loughborough University

Alastair Thornton, MSc Finance and Investment at Loughborough University

Zoe Anastasiou, MSc Business Analytics Consulting at Loughborough University

Erin Mcgarrachan, MSc Corporate Finance