Learna Ltd

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor Learna?

Uanset om du vil føle dig selvsikker i at bede om en lønforhøjelse / forfremmelse, kommunikere mere effektivt med dit team, få adgang til et vidende samfund af fagfolk eller uddybe din forståelse af forretningspraksis, vil vores EMBA-program give mellemledere nøjagtigt, hvad du har brug for !

Overkommelig uddannelse for alle

Værdi er et kerneprincip hos Learna, og derfor har vi udviklet programmer med overkommelighed i tankerne. Vi diskriminerer ikke baseret på oprindelsesland, så der er ingen international tillæg for vores kurser.

Lær med eksperter

Vores vejledere er valgt fra en global ekspertgruppe baseret på egnethed snarere end placering. Med både akademiske og karrierebevisninger fungerer din tutor som en underviser og mentor under dit kursus.

Lav livslange forbindelser

Vores online karakter giver dig mulighed for at gribe muligheden for at komme i kontakt med studerende, der er baseret over hele verden. De forhold og netværk, du bygger her, vil være uvurderlige i at hjælpe din karriere med at blomstre.

Udtalelser

Intet værd i livet kommer let! Og vores programmer er ingen undtagelse! De, der er villige til at bruge tiden, høster dog det største belønning. Du bliver nødt til at forpligte dig til mindst en time om dagen. Vores mest succesrige studerende bruger i gennemsnit 2 timer om dagen dedikeret til deres studier og som et resultat tjener sig selv en legitimation, der sender et meget klart signal til deres marked og branche! Her er, hvad vores tidligere studerende har at sige.

Andrea Pentelow

”At lære af kammerater i din tildelte gruppe udvider virkelig din potentielle læringsoplevelse. I vokser alle sammen gennem året og har det også som en familie. Det er et meget støttende miljø. ”

Christine Manga

”Det udvidede min viden enormt. At være i stand til at udføre arbejdet på min bekvemmelighed var fantastisk. Ved gruppearbejde får du tilgang til emner fra forskellige vinkler - det fik mig til at tænke mere lateralt. ”

Saguna Woochit

”Dette onlinekursus giver et klasseværelsesfølelse og er så interaktivt, at jeg gerne vil gøre mine mestre og forhåbentlig min ph.d. online.”

Vores partnere

Learna-programmer er forfatter og leveret i samarbejde med internationalt anerkendte uddannelsesledere. Vi er stolte af det arbejde, vi udfører med vores partnere, de hjælper os med at sikre, at hvert program leveres til en høj standard, og at studerende har adgang til uddannelse af bedste kvalitet.

137671_Clipboard02.jpg

Vores programmer

I forbindelse med vores samarbejdspartner, University of Gibraltar.

Vores Executive MBA'er er 18 måneders online-programmer til mellemledere, der ønsker at intensivere! Professionel progression kræver klarhed, vision og evnen til at gennemføre konsekvent på de rigtige strategier. Uden en køreplan eller vejledning kan processen være overvældende.

Vores EMBA'er kan hjælpe dig med hurtigt at spore din vækst og spare dig for tusinder i programafgifter. Indtil videre har vores postgraduate-kurser hjulpet over 1000 fagfolk i 150 lande og territorier, og vi vil også være ærede for at hurtigt spore dig!

Executive MBA i økonomistyring

Vores Executive MBA i økonomistyring tilbyder forretningsførere og ledere et fremtidssikkert og udfordrende studietilbud, som hurtigt vil udvide din akademiske forståelse og praksis inden for økonomistyring.

Executive MBA i Marketing Management

Marketing er som en levende organisme, den holder aldrig op med at udvikle sig. Vores Executive MBA i marketing udvikler din forståelse af marketing i denne moderne og dynamiske verden - uden at sætte en pause på din karriere.

Executive MBA i sundhedsvæsenstyring

Ændring, udvikling og avancement inden for sundhedsydelser er uundgåelige og kræver uafhængige, samvittighedsfulde og intuitive ledere. Deltag i vores Executive MBA i sundhedsvæsenstyring og mestrer kompleksiteterne i sundhedsområdet.

Executive MBA i gæstfrihed og turismestyring

Vores EMBA inden for gæstfrihed og turismestyring er udviklet til håbefulde industriledere. Kombination af akademiske studier og forretningserfaring fra den virkelige verden for at hjælpe dig med at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at skære en succesrig karriere.

Executive MBA

Det globale forretningsmiljø er i konstant udvikling. Vores Executive MBA vil udstyre dig med viden, færdigheder og selvtillid til at tackle lederstillinger i komplekse, stadigt skiftende organisationer.

Executive MBA i iværksætteri

Vil du lede iværksætteri inden for en organisation? Vores Executive MBA i iværksætteri udstyrer håbefulde iværksættere med de færdigheder og viden, der er nødvendig for en succesrig forretningsvækst.

Placeringer

Cardiff

Address
Learna Ltd, Ty Bevan, Cleeve Drive,
Llanishen

Cardiff, Wales, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: