Kingston University Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fakultet for Erhvervs- og Samfundsvidenskab kombinerer Kingston Business School og School of Law, Social and Adfærds Sciences. Sammen dyrker de kritisk tænkning og en problemløsende tilgang til læring med et internationalt syn.

Mens du studerer her, kan du udforske samfundets største spørgsmål fra forskellige fagperspektiver. Du kan få indsigt fra fagfolk inden for industri, offentlig sektor og samfundstjenester samt forskningsaktive akademikere med specialiserede ekspertiseområder. Af afgørende betydning giver dette dig mulighed for at deltage i det større billede og dimittere med de overførbare færdigheder, der kræves for at blomstre i udfordrende karrierer.

Kingston Business School har fået tildelt den prestigefyldte internationale akkreditering af AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) som anerkendelse af ekspertisen i vores forretningsuddannelse. Denne akkreditering er opnået af kun 5% af verdens handelsskoler. Mange kurser er også akkrediteret og anerkendt af professionelle organer, herunder Association of MBAs og Chartered Institute of Marketing.

School of Law, Social and Behavioural Sciences tilbyder en række psykologikurser, der er akkrediteret af British Psychological Society (BPS). Du kan også vælge at studere en af kun få grader i Storbritannien, der tilbyder en specialiseret retsmedicinsk psykologikvalifikation. Vores kurser inden for politik og menneskerettigheder undervises af internationale praktikere, inklusive den tidligere kampagneadministrator for Amnesty International UK og den nuværende direktør for det britiske Institut for Menneskerettigheder.

Vi innoverer kontinuerligt den måde, studerende inden for erhvervslivet og samfundsvidenskab tænker og løser, for at imødekomme kravene fra vores hurtigt skiftende verden. Undersøg her og vær en del af at forme denne verden.

Kingston Business School

Vi mener, at professionel succes er formet af at slå sammen og udvikle personlig kapacitet og færdigheder samt de faglige rammer for viden for at drive udvikling og opnå succes. Gennem erhvervsmæssigt rige, arbejdsgivere engagerede og forskningsinformerede kurser, arbejder vi sammen med vores studerende for at hjælpe dem med at opfylde personlige mål og karriereambitioner; og blive anerkendt for deres forskellige tilgange og holdning til erhvervslivet.

akkrediteringer

Kingston Business School er blevet tildelt den prestigefyldte internationale akkreditering af AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Denne akkreditering er opnået af kun fem procent af verdens handelsskoler og anerkender den høje kvalitet og standard for vores erhvervsuddannelse.

Mange kurser er også akkrediteret og anerkendt af professionelle organer, herunder Association of MBAs (AMBA), European Foundation for Management Development (EFMD) EPAS, Chartered Institute for Professional Development (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM) og Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Hvorfor vælge Kingston Business School?

Vores studerende er efterspurgte, fremtidsorienterede ledere, som aktivt udfordrer, ændrer, skaber og samarbejder for at bidrage til samfundet og påvirke økonomien som forretningspåvirkere og jobskabere.

Udfordring

Vi opfordrer vores studerende til at udfordre opfattelser og perspektiver. Vi sigter mod, at vores studerende aktivt analyserer, spørgsmålstegn, fortolker og innoverer.

Lave om

På Kingston Business School ser man konstant fremad for at fortolke fremtiden og støtte mennesker til at imødegå nye udfordringer. Vi motiverer studerende til at være problemløsere og påvirkere, der kan få det bedste ud af sig selv og andre.

skab

Da virkningen af digitalisering og it-påvirkninger på erhvervsmiljøet og ændringer fortsat påvirker vores fremtid, forbereder vi studerende til at dyrke og initiativrige tankegange til at identificere og omfavne mulige muligheder.

Samarbejde

Vi udstyrer studerende til at udvikle deres kreative kapacitet og en samarbejdsindstilling til at arbejde med succes inden for tværfaglige teams og miljøer.

Klar til erhverv: vores kurser

Vi designer vores kurser sammen med førende teknologi, fremstilling, service og økonomiske organisationer for at sikre, at de er i overensstemmelse med problemerne, udfordringerne og behovene i dagens forretning. Du får forståelse, indsigt, færdigheder og værktøjer til reelle muligheder ved eksamen.

Vision: Innovativ, iværksætteri og livsændrende

At blive anerkendt globalt for en innovativ og iværksættermetode til uddannelse og forskning, der skaber og realiserer livsændrende muligheder.

Mission: Ledet af forskningsinformeret undervisning

At skabe det bedst mulige miljø for ansatte og studerende, som er mangfoldigt og inkluderende, ledet af læring, iværksætter og forskningsinformeret.

Værdier: Fremragende medarbejder- og studerendes oplevelse

Excellence: Vi værdsætter ekspertise i personale og studerendes oplevelse, læring og forskning.

Innovation og kreativitet: Vi værdsætter innovation, kreativitet og iværksættertænkning i generering og implementering af ideer.

Respekt: Vi værdsætter mangfoldighed, kollegialitet og ansvar.

Hvad adskiller os?

Kingston Business School har fire særpræg, der kombineres for at adskille det fra andre universiteter:

beskæftigelsesegnethed

Kingston Business School-studerende er meget efterspurgte på arbejdspladsen. Relevansen af vores kurser, vores nære bånd til industrien, ekspertisen i vores karrierer og beskæftigelsestjenester, netværksbegivenheder med forretningsførere og arbejdspladser betyder, at vores studerende er godt positionerede til beskæftigelse.

iværksætteri

Iværksættertænkning findes i vores DNA. Uanset om du vil være en del af en start-up eller drive innovation inden for en organisation, deltager du på Kingston Business School på en top handelsskole for iværksætteri.

Vi er bedømt som den mest succesrige britiske videregående uddannelsesinstitution for nyuddannede virksomheder (Higher Education Business and Community Interaction Survey 2016). QS TopMBA.com rangerer os som nummer én i verden for MBA-kandidatopstart.

Fra Kingston Business Inkubator til vores arbejde med Small Business Charter Award-ordningen, på Kingston Business School er vi banebrydere i at pleje og udvikle innovativ tænkning. Vi er også hjemsted for det internationalt anerkendte Small Business Research Center.

International placering, akkreditering og medlemskab

Kingston Business School er en af kun 5 procent af verdens handelsskoler, der har akkreditering fra AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Vi har akkreditering fra en række af de største og mest indflydelsesrige akkrediteringsforeninger for handelshøjskoler.

Faciliteter

Vores specialbyggede £ 26 millioner Business School blev designet og konstrueret med bæredygtighed i tankerne for at afspejle vores engagement i at inspirere, uddanne og udvikle studerende, der vil tage deres oplevelser af bæredygtig adfærd med i deres fremtidige arbejde og karriere.

Vi har avancerede læringsfaciliteter, hvor du kan omsætte teori i praksis. Vores avancerede Bloomberg handelsrum er et simuleret handelsrum for håbefulde finansfolk. Vores helt nye Kingston Business Incubator er et specialbygget rum til studerende, der arbejder med forretningsidéer.

Din undersøgelse understøttes af online læringsværktøjer som studentens intranet og lærred. Og vores campus ligger 30 minutter fra hjertet af det centrale London, hvilket giver dig adgang til verdens førende økonomiske og forretningsmæssige knudepunkt, alt sammen med base i hovedstadens sikreste og lykkeligste sted at bo.

Vores faciliteter

Vores studerende drager fordel af nogle af de bedste faciliteter i landet, herunder:

  • Bloomberg handelsrum, der giver dig en smag af at arbejde på et ægte handelsgulv (Kingston er et af kun få universiteter, der tilbyder dette);
  • Dedikerede suiter og arbejdsområder, it-faciliteter og sociale områder for vores ph.d.-studerende;
  • Forretningsundersøgelsesnavnet, inklusive vores Small Business Research Center;
  • Kingston Business Inkubator, et forretningsinkubatorrum, med faciliteter til at hjælpe dig med at starte dine egne virksomheder;
  • Læringsressourcecenteret, der er åbent 24 timer i døgnet i terminperioden med adgang til biblioteker, studierum og computerfaciliteter; og større tekster, tidsskrifter og computerindlæringspakker, der er tilgængelige fra mere end 200 netværksarbejdsstationer.

Kingston Hill campus er beliggende i Kingston Upon Thames, valgt til Londons sikreste forstad og lykkeligste sted at bo. Central London ligger 30 minutter fra Kingston Upon Thames, og tilbyder studerende adgang til den livlige, dynamiske og kulturelle mangfoldighed i en af verdens vigtigste forretningshovedstæder.

Placeringer

Kingston upon Thames

Address
Kingston Hill
KT2 7LB Kingston upon Thames, England, Det Forenede Kongerige

Moskva

Address
строение 2 Центральный АО RU, Prechistenskaya Naberezhnaya, 11, Moscow, Russia, 119034
119034 Moskva, Moskva, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer