Imperial College Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Konsekvent bedømt blandt verdens bedste universiteter, Imperial College London er en videnskabeligt baseret institution med et ry for ekspertise inden for undervisning og forskning.

Som en del af Imperial College London, den business school er en global leder inden for videnskab og teknologi, vi kører business fordel ved fusion af forretning og teknologi.

Vi kombinerer nytænkning og indsigt med ny teknologi til at udvikle praktiske løsninger på virkelige verdens problemer, til gavn for både erhvervslivet og samfundet. Vores verdensførende forskning informerer vores postgraduate og lederuddannelse programmer og søges af regeringer, politikere og globale erhvervsledere, der ofte partner med os på forskningsprojekter.

Vi tiltrækker de klogeste hoveder og give miljøet at fremme innovative og iværksætterånd, hvilket resulterer i banebrydende idéer, der låser op for forretningsmuligheder.

Vores livslang faglig udvikling tjeneste og globale alumnenetværk sikre vores kandidater går på at have lange og succesfulde karriere i forskellige brancher over hele verden.

Business School er blandt de øverste én procent af business schools verden over at være blevet akkrediteret af de tre største og mest indflydelsesrige business school akkrediterings- foreninger:

  • AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business)
  • AMBA (Association of MBA) og
  • EQUIS (European Quality Improvement System)
1
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc » Se Health MSc » Se MSc »

Videoer

Imperial Global MBA programme overview